Attamah cezalı duruma düştü

Adana Demirspor'da sezon başından bu yana yaşanan sakat ve cezalılara bir yenisi daha eklendi. Karşıyaka maçında kart gören Attamah cezalı durumu düştü.

Ptt 1.Lig'de 3 sarı kart gören genç oyuncu Karşıyaka maçında da sarı kart gördü. Dört sarı kartı dolduran Attmah, Şanlıurfaspor maçında cezalı duruma düştü. 

20 yaşındaki oyuncu daha önce Giresunspor maçında çift sarı karttan Kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmış ve Alanyaspor maçında forma giyememişti. 

Attamah Mavi-Lacivertli takım ile 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 9 karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

Yorumlar

attamah'ın son maçlardaki formsuzluğu dikkat çekiyordu umarım arayı iyi değerlendirip çok çalışır ve form tutar,kaliteli bir oyuncu form tutarsa çok faydalı olur....fazlı kocabaşın iyileşmesi iyi oldu urfa maçında atamahın yerine ilk onbirde başlayabilir
Vallahi ne yalan söyleyeyim ben bu adama hiçç güvenmiyorum o sınyalıde bana turuncuların macında verdı..!!insallah benı yanıltırsın attamah.!

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor