Ali Beykoz Demirspor'u izledi

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, Adana Demirspor-Kayserispor maçında tribündeki yerini alarak Mavi-Lacivertli takımı son kez izleme şansı buldu.

Ligin ilk haftasında oynayacakları Adana Demirspor'u izlemek amacıyla Adana'ya gelen Beykoz maç sırasında sık sık not aldığı görüldü.

Ali Beykoz yaptığı açıklamada, “Adana Demirspor’u yakından izleme şansı buldum. Artık ligin başlamasına az bir süre kaldı. İlk hafta kendi evimizde Adana Demirspor'u yenip lige 3 puanla başlamak istiyoruz" dedi.

Boluspor'un rakibi Göztepe

Boluspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da hazırlık maçları oynamaya devam ediyor. 

Bugüne kadar 8 hazırlık maçı oynayan Boluspor, son hazırlık maçını bu akşam oynayacak. Pazar günü oynayacak Adana Demirspor maçı öncesi son hazırlık maçı oynayacak olan Boluspor, bu akşamı Bolu Atatürk stadyumunda saat 20:00'de Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Göztepe'yle karşı karşıya gelecek.

Yorumlar

Almayın oglum stada onu da mı biz söyliyek :) :)
her turgeyli gibi eminim sende bizi yenmek için biryerlerini yırtacan ama nafile plakayı yazacağız aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
malum takımda oynarkende nefret ediyordum bundan
sevimsiz bir arkadas bu

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporBoluspor