Adana Demirspor'un yanındayız

AK Parti Adana Milletvekili ve AKPM Türkiye Delegasyonu Başkanı Prof. Dr. Talip Küçükcan spor kulüplerinin Adana’nın önemli değerleri olduğunu, kentin imajı ve markalaşmasına ciddi katkıda bulunduğunu söyledi. 

Milletvekili Talip Küçükcan yaptığı açıklamada, Adana Demirspor ve Adanaspor futbol takımlarının her zaman yanında olduklarını ve desteklerini sürdüreceklerini belirtti.
Milletvekili Talip Küçükcan, büyük fedakarlıklarla Adana’nın yeteneklerini ortaya çıkaran spor kulüplerinin başarılarını takdirle izlediklerini, özellikle Adana’ya şampiyonluklar armağan eden takımlara teşekkür ettiklerini belirtti. Milletvekili Talip Küçükcan, Adana Demirspor’un şampiyonluk yürüyüşüne de destek verdiklerini, takım oyuncuları ve yönetimine başarılar dilediklerini ifade etti.

"MALATYA VALİSİ ÜZÜNTÜLERİNİ İFADE ETTİ"

Milletvekili Talip Küçükcan, Adana Demirspor’un Malatya’da karşılaştığı ve bütün Adanalıları üzen olaylara ilişkin de şunları söyledi:
“Adana Demirspor’un yaşadığı talihsiz olayı sosyal medyadan öğrendim. Takımımız şehirden ayrıldıktan sonra olaydan haberimiz oldu. Konuya çözüm aramak için Malatya Valisi Sayın Süleyman Kamçı ile irtibat kurdum. Sayın Vali olaydan duydukları üzüntüyü ifade etti. Takımın güvenliğinin sağlanamaması gibi bir durum olmadığını, sadece kamp yapılmasının riskine değinen bir tavsiye kararı olduğunu, takımın Malatya’dan ayrılmasını talep etmediklerini, Malatyalıların da bundan üzüntü duyduklarını söyledi. Vali beye güvenliğin sağlanmasından kendilerinin sorumlu olduğunu ve bir iletişim kazasından kaynaklı bu olaylara izin verilmemesi gerektiğini hatırlattık. Sayın Vali Adana Demirspor camiasına karşı bir karşıtlıklarının kesinlikle söz konusu olmadığını belirti.”

"BAŞKAN SEDAT SÖZLÜ İLERİYE BAKTIKLARINI SÖYLEDİ"

Milletvekili Talip Küçükcan, Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü’yü de arayarak bilgi aldığını, yaşanan bu talihsiz olayın Adana Demirspor’un moral ve motivasyonunu bozmaması gerektiğini, şampiyonluk yürüyüşünde takımın yanında olduklarını ifade ederek şöyle konuştu:
“Olaya ilişkin Sayın Başkan Sedat Sözlü’yü arayarak Vali ile görüştüğümüzü, Adana Demirspor camiasının tepkilerini ilettiğimizi söyledim. Sayın Sözlü de bu olaydan üzüntü duyduklarını ancak artık ileriye baktıklarını ifade etti. Bu yapıcı tutum takdire şayandır. Başkan beyle Adana Demirspor ile ilgili konularda daha yakın iletişim halinde olmamız gerektiği konusunda mutabık kaldık. Biz bütün takımlarımız gibi Adana Demirspor’umuzun da yanındayız ve şampiyonluk kupasını kaldırmasını dört gözle bekliyoruz.”

Yorumlar

Teşekkürler sayın vekilim haa işte bu ya maçlaarada gelin arada sırada biliyoruz yoğunluğunuzu olsun fırsat buldukça buyrun gelin ilginize alakaniza tekrar teşekkür ederim demir sporlu olarak konu demir sporsa siyaset teferruattir
siyasi olarak demirsporunda yanında olalım bizler akp ye oy verdik bu takım sadece sözlülerin değil.ayrıca şimdi kenetlenme zamanı demirsporumuz için siyasi görüş ne olursa olsun amaç demirspor olmalıdır.tüm adana milletvekillerini konyada finalde görmek istiyoruz.
reklamlar.
Senin her tarafın milletvekili olsa ne yazar. Sert tepki göstereceğine ş...... yapıyorsun
Gözlerim yasardi amk
Öyle ikili oynmak yok. Bu açıklamadan benim anladıģım valiyi yedirtmeyiz demek istemiş bu milletvekili...yani adam asıl ADS nin değil valinin yaninda duruyor...aksi halde valinin ağzından konuşmazdı...
Siyasetle şampiyon olunmaz.Demir sporun Siyasetle işi olmaz(sevgilerimle).
Tiago oynadigi surece o takim kazanamaz takimi Tiago yatiriyor bu hoca nasil goremiyor bu oyuncunun ilk on birde olmasi lazim
Sanırım kupayı konyada kaptanın yerine kaldırma hazırlıgı yapmış konuşmalarıyla.. Sezon başından beri yoktunuz şimdimi çıktınız piyasaya..Aldır valiyi görevden,bizde samimiyetine inanalım..!
Hadi seneye o malatya futbolcu ları seneye gelebilecek mi o vali olanlardan sorunludur bizlerde akp oy verdik ama bizleri herzaman disladiniz bir macimiza gelip bizle izlemediniz bundan sonrada gelmeyin saten buse ne bir çok maçta Haklarımız yendi yazik deyilmi bizim emeklerimize bilmiyorum ama siyaseti futbol la sokmayin biz siyaset le gelen şampiyon luk istemiyoruz siz değerli büyükler ülkemizin istikrarı için ugrasin futbol la ugrasmayi bırakın
referanduma gerek kalmadı.sn milletvekili 376 ya ulaştınız.yıllardır adana milletvekili ve bakan göremiyorduk adana takımlarının yanında şimdi ne olduda hepiniz birbirinizle yarışa girdiniz

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporBursaspor