"Adana Demirspor'un her takımdan üstün bir tarafı var"

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay maç sonu Adana Demirspor'a övgülerde bulundu. 

Çalımbay taraftarlardan övgü ile bahsederken, "Ben maç boyunca Adana Demirspor'un üstün oynadığını kabul etmiyorum. Bizim de etkili olduğumuz anlar vardı. Adana Demirspor'un her takımdan üstün bir tarafı var. O da taraftarı. Taraftarı ile birlikte mükemmel bir takım oyunu oynuyorlar. Buradan puan veya puanlar ile ayrılmak çok zor. Bunu ben kabul ediyorum, herkesin de kabul etmesi lazım." dedi.

Belhanda'nın golünde faul olduğunu belirten Çalımbay, "Hakemlere de laf söylemek istiyorum. Adana Demirspor'un attığı ilk golde Robin'e faul yapıldı. Çocuk maça devam edemedi. Hadi sıkıysa bu stadta aynı pozisyonda Adana Demirspor aynı golü yesin. Hakemler çıkamaz buradan. Daha dikkatli olunması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Aferin uslanmışsın geçen sezon böyle demiyordun atomuna çaktı şimşek böyle izaya gelirsin bay karınca -_- :)
Riza Çalimbay taraftari överken gömüyor aslinda! Yok ayni golü biz atsak staddan çikamazdik falan! Sen taraftari birak kendi takimina bak! Demirspor silindir gibi ezdi dogru düzgün pozisyonu yok Sivasspor’un! Sanki Belhanda ya faul çalsa hakem yeneceklerdi bizi. Belhanda demisken çok elestirdigimiz Belhanda kilidi açti bu hafta ilk golü atti 2.goldede iyi ayakta kalip çok güzel bir pasla atagi baslatti. Akintola’nin bos kale de olsa gol atmasina sevindim. Takim iyiydi defansa fazla is düsmedi.
Rıza saygı duyulacak hoca değil.. Açıklamaları futbol dan çok uzak.. Emekli olsun artık.. Takım taş gibi olur yakında.. Yenemeyeceğimiz takım yok..
geçen sezon muslera yerde kımıldamadan yatarken gittiniz gol attınız. O zaman iyiydi dimi. Demirspor taraftarı hem saygılıdır hem de merttir. Yenilgiye bahane aramayın. biiznillah bu ligde harika işler yapacağız.
başakşehir şamp oluyorsa demırspor haydi haydi şampiyon olabilir
Ağlamak Rıza nın rutini olmuş Çok kötü bi rutin Sahada yoktu be Sivas Bi de tüm üstünlüğün Demirspor’da olduğunu kabul etmiyorum diyor Biz farklı maç izledik sanki
Geçen sene Sivas'ta ki maçta Sivas'a da bekleriz!!!! Diyen ekstra olarak Hocamıza çıkışan yöneticileri umarım beğenmişsinizdir. 3-0
Rıza taraftatö överken hakemleride baskı altina almak istiyor yok demirspora boyle gol verilmezmis falan dikkat diyorum
adam şimdiden yer yapıyor kendine belkide bir kaç sene sonra adana demirin başına gelecek
Aslında hoca bize hakaret ediyor,geçen yıl attıgımız nizami golü verdirmediniz,haksız penaltıya ugradık,hakemin her hareketine saldırgan şeklinde itirazlar ettiniz,şimdi de bizleri töhmet altına aldırıyorsun,algılar yaratarak hakemleri etkilemeye çabalıyorsun.Dürüst olamadın,yazık sana.
Taraftar elbette herşeyden önemli de,futbol da sahada oynanıyor sonuçta..Sivas'ı ilk maçında da beğenmedim..Çok rahat yeneceğimiz bilinendi,yazdım da..Hoca çaresizlik içinde,kendisini de severim..Muhtemelen ilk yarı bitmeden bu takımı bırakacaktır..Bu da burda kalsın..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporSivasspor