Adana Demirspor'da transfer

Spor Toto 1. Ligde 2. yarı bu hafta başlıyor. Cuma günü 5 Ocak’ta Karabükspor’u ağırlayacak olan Adana Demirspor’da transfer çalışmaları devam ediyor.

Son olarak stoper mevkiine Eskişehirspor’dan Semih Güler transfer edildi. Eskişehir’den ayrılan 24 yaşındaki stoperin tercihi, mavi lacivertliler oldu. 3.5 yıllık imzayı atan genç savunmacı, takımının Antalya kampına katıldı

Adana Demirspor'da hareketli günlerin ardı arkası kesilmiyor. Ara transfer döneminin en hızlı ekibi olan mavi-lacivertliler, Eskişehirspor'la yollarını ayıran Semih Güler'i de kadrosuna kattı. Birçok kulübün peşinde olduğu 24 yaşındaki stoperi 3.5 yıllığına renklerine bağlayan Mavi Şimşekler, ara transferdeki 6'ıncı imzasını attırdı. Genç savunmacının, takımının Antalya'daki kampına katılarak hemen çalışmalara başladığı kaydedildi.

MOUCHE'DE SON TURLAR

Adana Demirspor daha önce Süleyman Koç, Jonathan Legear, Emre Uruç, Kaan Kanak ve Vedat Bora'yı kadrosuna katmıştı. Hücum oyuncusu arayışları kapsamında eski Galatasaraylı Wesley Sneijder'den vazgeçen Demir'in, eski Kayserispor'lu Pablo Mouche için yoğun mesai harcadığı ifade edildi. Arjantin ekibi San Lorenzo'yla sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki sağ kanadın, düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Yorumlar

golcü alın golcü sadece pote ile olmaz
kaynak:Fotomaç
Acilen forvet lazım lazım, stoper çok fazla oldu, kanat da var , bir orta saha ve iki forvet ..
süper lige çıkamazsa sonu amatör küme olur bu takımın
Sen oyle zannet
Bizler Adana dışında olduğumuzdan ancak ADS nin maçları Tv den izleyebiliyor ve ADS ile ilgli haberleri de sosyal medyadan takip etmeye çalışıyoruz. Eminimki benim gibi bir çok ADS ye gönül veren arkadaşlarımızda aynı şeyi yapıyordur. Bunu bir sitem veya bir eleştiri olarak algılaya bilirsiniz takımımız şu ana kadar 4 hazırlık maçı ve 6 tanede transfer yaptı güzel, peki ya kos koca Adana basınından takımını kampını , hazırlık maçlarını bu hazırlık maçlarında oynayan yeni ve eski oyuncuları izleyip analiz yapıpta köşesinde yazan bir Gazeteci kardeşimiz oldu mu? Şayet oldu ise ben mi kaçırdım.
Jonathan legar İn kilo fazlası var ne akla hizmet alındı anlamıorm koca belçikada başka topçu yokmuydu gordum kadarıyla hazrlk maçlarında ışık vermedi en ii transferler semih ve Süleyman diğerleri vasat bize maçın kaderini değiştirecek forvet ve arkası lazm ama halaalınmadı
Belçika dan Hamdi Harbaoui bitirilmek üzere 31 yasında 21 maçta 12 gol atmış hadi hayırlı olsun herhalde bizinkiler eleştiriye başlar.
Rıza kardeş bizde mersinde ikamet ediyoruz. Bu sezon çok maça geldik taraftar ayağa kalmayan mersinli olsun deyince kahkayı basıyoruz. Şunu bilin nasıl trabzon un her yerde taraftarı varsa demir sporumuz unda her yer de taraftarı var.
Allahınıza gurban. İyi ki varsınız.
Olcay şahan olcan adın emre güral daha niceleri boşta uymuyormu başkanım bize

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor