Adana Demirspor toplanıyor

Adana Demirspor 3. etap çalışmalarına 11 Ağustos Perşembe günü başlayacak.

1’nci ve 2’nci etap çalışmalarını Ankara Kızılcahamam’da tamamlayan mavi-lacivertliler 3’üncü ve son etap çalışmalarını da Bolu’da yapacak. Burada ideal kadronun oluşması adına son çalışmalarını yapacak olan takımda ilk antrenman akşam saatlerinde gerçekleştirilecek.  Bir yandan kamp hazırlıklarını yapan bir yandan da transfer çalışmalarına hız veren mavi-lacivertliler, lige en hazır şekilde girmeyi planlıyor.

PTT 1. Lig 2016-2017 sezonunda ilk maçını deplasmanda Samsunpor ile oynayacak olan Adana Demirspor için ilk iki maç büyük önem taşıyor. Taraftarından yoksun olarak Samsunspor ve kendi sahasında Denizlispor ile kozlarını paylaşacak olan Adana Demirspor, bu maçların devamında verilecek olan milli maç arasında eksikleri kapatmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Erkan Sözeri, takımın Bolu kampında bir hazırlık maçı daha oynayacağını belirterek, kadronun şekillenmesi adına iyi bir sınav olacağını belirtti.
Bolu kampında daha çok teknik ve taktik çalışmalar üzerine yoğunlaşması beklenen ekipte Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin hızlandırılmış programlar uygulayacağı belirtildi.

Mavi-lacivertliler, Bolu’dan direkt olarak Samsunspor deplasmanına hareket edecek.

AMK

Yorumlar

Burdan simsekler grubuna, basina, reportajcilara sesleniyorum. Taraftarin gucu maclara gelip takimina destek vermekle bitiyorum. Ancak sizin gucunuz perde arkasinda oynanan oyunlari ortaya cikarabilirsiniz. Ben size 3 tane ornek vericem. Bunlari arastirin ve taraftarlari bilgilendiring lutfen. Birincisi, Atthamahin sozlesmesi bitiyor ve sezon sonu takima hicbir faydasi olmadan gidiyor. Neden gecen sezon sozlesmesi uzatilmadi? Eger Attamah uzatmak istemediyse, neden ara transferde onun yerine bir kac kaliteli transferler yapilmadi? Sonucta ondan hicbir kar yapmadan gitti. Bunu birisi aciklasin. Ikinci konu: Burak Calikin gitmesinde bonservis bedeli odendimi? Odendiyse, kac liraydi? Bu para kimin cebine girdi? Odenmediyse, neden? Ucuncu konu: 18 tane futbolcu simdiye kadar gonderildi. Bunlarin cogu anlasmasi bitmiyordu. Gonderirken bunlara para odendimi? Kac lira odeyip kac tane anlasma fesh edildi? Bunlar sadece 3 tane konular. Bunun gibi daha cok sorular var. Kimse boyle sorulari yonetime soruyormu? Reportajcilar sadece kim transfer oldu, olacak, olabilecek haberlerinle taraftara ve meslegine haksizlik yapiyor. Demirspor gercek seviyorsaniz zor sorular sorup cevabini alana kadar isinizi yapin. Simsekler grubunada ayni seyi soyluyorum. Macta davul zurna calip ve arada sirada kabadayilik yapip basina mektup yazmakla demirspora hicbir katki yapmiyorsunuz. Nerde pislik var ve nerde demirsporun hakki yeniliyorsa arastirin ve gundeme getirin. Bence senelerce demirsporun superligde olmamasinin sebebi cok net. Hicbir zaman gercek amac super lig olmadi. Ilk once demirsporu kullanip cepleri doldurmak. Lutfen taraftar olarak bizde artik sefaflik bekleyelim. Kuzu gibi sadece transferlere degil, paralar nasil harcaniyor diye sorusturalim. Ispat istiyelim. Taraftari enayi yerine koyup bizim paramizi ve umutlarimizi kimsenin calmasina izin vermeyelim. Saygilar.
ancak kümede kalırız. şampiyon olacaklarına hiç inancım yok .ligler başlasın 5 haftaya belli olur. inşaallah şampiyon oluruz ama güven vermiyor. ligler bir başlasın göreceğiz
TRANSFER ANALİZ YAPALIM.Bazen şu yorumlara gölüyorum acaba bilmeden mi yazıyorlar yoksa futboldan bu kadarmı anlıyorlar geçen yıldan başlıyalım haziran transferleriyle aslında bende hakan çinemre beykan şimşek tayfun bingölü ama bazı arkadaşlar ısrala transferlerini yazıyordu ama gündemi takip etmiyorlardı başkan tayfur bingölü çok istedi bize gelmedi alanyayı seçti beykan şimşek süper ligde oynamak istedi hakan çinemreyi fenerbahçe kulübü vermedi. gelelim ocak ayı tiago transferine ben tiagoyu ilk altaydan bilirim okadar ahım şahım yada forvet arkası yani dört dörlük 10 numara bir topçu deyil asıl bizi futboluyla kandıran maçlar bitimine bir kaç hafta kala adanasporda kıpırdaması oldu hata ben şu yorumu yazdım her tiago diyorda ya oynamasa sadece buna bel bağlanmaz ve dediğim oldu iki üç tane frikik atı doğru dürüst bir maç oymadı çünkü kapasitesi bu bunda fazla oynayamaz ve yüksek para alıyor gelelim bu yılkı transferlere hangi tranferler kütü sercan kayayı adanspor tranfer etmek stedi biz aldık ben mustafa duraktan çok umutluyum vederson iki üç yılkı performasına bakın tam bir istikrar abidesi diğer transfer gayet normal ha şunuda söylim genç transfer futbolcu isterler servan taştan anıl ve tufan gibi bunları beğenmezler efendim bunların ne olduğu beli değil 27 ile 28 yaş arası gayet normal bir yaş bunlar yaşlı sahi siz nasıl transfer istiyorsunuz süperligin ilk 11 de oynayan futbolcularımı şunuda söylim göztepe bakmayın sadece orda tayfun bingöl var malatyada bir balon eskişehirin kadrosuna gelince erkan zengin 6 aydır top oynamıyor iyi olsaydı süper lig takımları bırakmazdı çok gürdük böyle tranfer yapıpta ilk altıya giremiyen takımları yine en iyisi sivas hata ben balıkesiri eskişehirden daha güçlü görüyorum gelelim tiago burak çalık anılın gitmelerine tiago zaten anlatım bu futbola indirim istenilmesi normal gitmesi iyi oldu burak çalıka gelince ligin ikici yarısında tutunda konya maçındaki finala kadar bir türlü kendi düzeltmedi iki üç kişiyle tartışması sen adanademirspora mal edemesin seyirciler ve yünetim ne yaptıysa ikna olmadı çünkü o kafa olarak adanademirsporu kafasında bitirmişti anıla gelince ilk 45 dakika dahi oynayamıyor inanın 10 dakika oynacak gücü kalmamış kafasında futbolu bırakmış yani artık eski anıl çok zor ............yorumlarınızı bekliyorum
Kırk beş yaşındayım bu sezon ki kadar güçlü takımları ikinci ligde bir arada görmedim,bu sene inanılmaz zor bi sezon bizi bekliyor altından kalkabilir miyiz bilmiyorum ama bildiğim bi şey var şu çok gol yeme huyumuzu önlememiz lazım kaç yıldan beri bir türlü üstesinden gelemedik bu sorunun yoksa bu güçlü takımlar arasından sıyrılmamız çok zor olur
Gökhan alsan boşa düşmüş beyler ersun yanal kadrodan çıkarmış. eskişehirle görüşüyormuş. bence elimizi çabuk tutalım ve bu transferi biz bitirelim.
hersene aynısını yapıyorlar yanlış transfer yanlış idare sonuç hüsran. inşaallah bu sene öyle olmaz
hersene aynısını yapıyorlar yanlış transfer yanlış idare sonuç hüsran. inşaallah bu sene öyle olmaz
Tuncay bildiğin yanıldığına yetmez senin.
adana demir spordan ayrılan sol açık ozan ipeğin geri döndüğü ibrahim moronunda sorununun çözüldüğü söyleniyor birde adana de mir spor gambiyalı futbolcuyla görüşüyor oldu olacak burak gitti tiago gitti umut sözen gitti takımda hala sözleşmesi devam eden fesh işlemi yapmayan ibrahim dağaşan takımda tutulsun hala kulüpsüz olan anıl taşdemirle anlaşılsın birde 1461 trabzon sporun sağ beki oktay demircanfena değil genç mücadele edeniyi bir futbolcu yada bu mevkiyi bu sezon yabancı transferi yapacaksın
tunç kepez;tuncay olcay doğruları yazmış.maalesef memleket düşmanı aytaç durağın demirsporumuzun üzerinden belediyeyi hortumlama taktiği haalen aynen olduğu gibi devam ediyor.yıllar önce, aytaç durak olmadan evvel süperligden düştüğümüzde 3-5 nokta transferle ertesi sene süperlige geri çıkıyorduk.hemde o zamanlar şimdiki gibi takımların geliri yoktu.yokluklar içinde şimdikinden çok daha mutluyduk.zaten buyüzden demirsporumuzu daha iyi hortumlamak için efsane başkanımızıda kulübümüzden uzaklaştırdılar.sonrada istedikleri gibi at oynatmaya başladılar.bakın şimdi demirsporumuzun çevresine,oradakiler belediye başkanlarıyla bir olmuşlar hep beraber dolmayı götürüyorlar.herkes demirsporumuzun bir tarafından vırrikleniyor.sen boşa mı hersezon 30 topçu alıyorlar 30 topçu gönderiyorlar sanıyorsun.hele geçmiş yıllarda tuncel-durak yönetiminde 50 civarı topçu almıştık.babalarının hayrına mı aldılar sanıyorsun.işte dernekler olsun guruplar olsun buna karşı çıkmaları gerekirdi.ama çıkmazlar .çünkü hepsinin ağızlarına bal sürüyorlar. zaten buyüzden yıllardır buralarda sürünmüyormuyuz.?ama sen birşeyler biliyorsan söylede bizde bilelim.
sitenizi takip ettigimden beri, insanlarin bosta olan futbolcu isimleri yazdigini, kendi kafalarina gore kadro yaptigini ve baskanimiza yaptigi elestirileri görüyorum. Evet bende memnun degil hatta daha ileri gidip tedirgin oldugumu soyleyebilirim ama taraftar olarak su anda elimden gelen birsey yok. Maclar basladiginda gidip destegimizi verecegiz. Ve guzel gunleri beklicegiz!!!
tuncay ve tapsu kardeşler şimşekler grubunun yeri yurdu belli bence gidip yüzlerine konuşun burdan yazmakla olmaz gidin yuzyuze aynı tavırla konuşun yani yerse tbi :)
ali usta, demekki sende ağzına bal sürülenlerdensin.buradan bazı taraftarların demesiyle olmaz buiş.zaten kongre üyeleride birilerinin elinde,bir kısmıda şimşekler gurubundan.çöreklenmişler oraya.zaten buyüzden iki yakamız biraraya gelmiyıor,senin gibilerde olduğu sürece sittin senede gelmez.böylece sürüklenir gidersininz.hiç utanmıyorsunuz demekki malum takımdan.çor çolukla para harcamadan süperlige çıktılar.sizin gibiler yüzünden birde bizim takıma bakın nerelerde.sen ve senin gibiler yüzünden günün birinde borçlar içinde tarih sayfalarında kaybolur gideriz.yiyorsa sende bizim ggibi doğruları yaz.tabi yiyorsan
aliusta, anlamadim demek istedigini. Kavga, dovuslemi birbirimizle iletisim kurmak gerekiyor? Simsekler grubunun ve reportajcilarin demirsporun menfaatini dusunen ve bizim cikarlarimizin icin savasan ekip olmalarini tavsiye ettim ve senin yorumun bana acaip geldi. Normal taraftar maca gidip davul zurnalarla destek verir ancak simsek grubu bir dernek ve bildigim kadar demirpsorun cikarlari icin cabaliyor.. Eger bu dogruysa, perde arkasinda oynanan pislikleri gundeme getirip taraftarlari bilgilendirsin diyorum. Kotumu tavsiyem. Ayni zamanda gurbetci demirsporluyum. Amerikada yasiyorum. Eger gelip simsekler grubunla gorusursem, umarim tatli yer tatli konusuruz. Fikir alisverisi yapariz. Siddete ve kavga kime simdeye kadar fayda vermis?
tapsu kardes, benim yorumuma cevap verdigin icin tesekkurler. Ancak burda yorum yapmak ne kadar mantikli diye kendimle tartisiyorum. Bir yandan yonetim ya bilerek ya bilmiyerek yanlisliklar yapip belediyenin parasini bosa harciyor ve taraftarin umutlarinla oynuyor. Diger taraftan cogu demirspor taraftari bu sitede birbirlerini yargilayip bosuna enerji sarf ediyor. Guzel ve medeniyetli fikir alis verisi yapmak varken, saldiri ve alayci yorumlarla burasi dolup tasiyor. Herkese saygili davranip bir butun olup demirsporun menfaati icin cozum arasak, inanin hepimiz daha mutlu oluruz. Hersene ayni oyunlar oynaniyor. Gozumuzu acip bakalim. Demirspor ayni yerde sayarken, senede 50 taneye yakin transfler oluyor ve her transfer doneminde, futbolcular gitsin diye onlara para oduyoruz. Yani yanlis atilan kontraktlardan kurtulmak icin ustune para vererek onlari gonderiyoruz. Cok tuhaf. Ve bu her sene tekrarlaniyor.

Yeni yorum ekle