Adana Demirspor çeyrek final için sahada

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçında bugün deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak maç 17.30'da başlayacak. Adana Demirspor rakibini eleyerek adını çeyrek finale yazdırmak istiyor.

Mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılığını Ali Tuna ve Cemil Tunç yapacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada üstünlük kuracak ekip adını çeyrek finale yazdıracak. Adana Demirspor dün yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı.

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Niğde Anadolu'yu 3-0, 4. turda Serik Belediyespor'u 5-0, 5. turda da Ankaraspor'u 3-2 mağlup ederek son 16 turuna yükselmişti.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella'nın Alanyaspor karşısına rotasyonlu bir kadroyla çıkarması beklenirken, hedef zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkmak olacak. Mavi-Lacivertliler rakibi ile Süper Lig’de deplasmanda oynadığı maçı 3-1’lik skorla kazanmıştı. 

Karşılaşma Aspor'dan naklen yayınlanacak.

Yorumlar

çok zevkli bir maç olacak..ADS'nin şanssızlığı,BJK maçının arkasından gelmesi..Rotasyonlu kadro ile çıkmak Sinyor Vincenza'NIN TERCİHİ,saygı duymak lazım..Ancak ligdeki takımları bu kadar güçsüz yakaladığımız bir zaman diliminde,kupa hedef olmalı..En zor rakibi geçebilirsek,kupayı alırız..Bu takım Trabzon'u ve diğerlerini rahat yener,en zor rakip Alanya..Keşke finali oynasaydık onlarla..Umarım/dilerim Alanya'yı eleriz..Forza ads..
Bu takim gorecekiniz final oynayacak.O kadar eminim ki futbolcularin yuzunden anliyorum
O kadar yaklaşmışken tarihe not bırakmaya, daha ciddi bir takım kurgusu olmalıydı.. 44’yılda bir gelmiş sinyor…ciğerim yanıyor..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporAlanyaspor