"Adana Demirspor bana güvendi"

Adana Demirspor genç yıldızı Yunus Akgün, Fatih Karagümrük maçında 2 gol atarken 1 de asist yaptı. 

Başarılı oyuncu maç sonu yaptığı açıklamada, "Son 2 maçta galibiyet alamadık. Bu hafta çok daha iyi çalıştık ve ilk maçta 4-0'lık skorla kaybetmiştik. Bunun için de ayrıca hırslandık. Bugün kazandık ve çok mutluyuz. Tüm takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Balotelli de golle döndü, O'nun adına çok sevindim. Şimdi Milli maç arası var ve bu arayı iyi değerlendirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Gol sevincine açıklık getiren Akgün, "Montella hocam futbolculuk hayatında bu şekilde seviniyordu. O'na bir sözüm vardı, gol atarsam o şekilde sevineceğim dedim. Golümü hocama armağan ettim" dedi. 

"Başarımda en önemli faktör bana güvenen Adana Demirspor camiası, Başkan ve Montella'dır"

Bu sezonki başarılı performansı ile ilgili açıklama yapan genç oyuncu, "Başarımda en önemli faktör bana güvenen Adana Demirspor camiası ve başkan Murat Sancak'tır. Montella hocam ve teknik ekibimiz sürekli olarak beni uyarıyorlar ve ne yapmam gerektiğini belirtiyorlar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yunus a milliye yakışır artık
Yunuslar çoğalsın ayaklarınıza sağlık milli takıma yakışır adanamiza başarının devamını dilerim
g.saray ve fatih'in bize hediyesi oldu yunus akgün..Montella onun için de büyük şans oldu..Seneye tutamayacağımızdan,g.saray'a harika bir genç oyuncu göndereceğiz..onu almak hayal bu saatten sonra..Helal sana yunus akgün..balotellı ile ayrı bir samimiyetleri olduğuda gözden kaçmıyor..yunus ile balo da futbola döndü..Forza ads..
Emeğine sağlık. Balotelli ile daha güzelsin
Seneye sensiz eksik mi başlayacaz keşke kalabilsen ama bir yandan da senin adına başarın için mutluyum ve gittiğin her klup ne olursa olsun seni unutmayacağız unutturmayacağız iyi ki varsın iyi ki vardın yunus Akgün . . .
Taş yerinde ağırdır yunus GS da bizdeki gibi oynayamaz umarım yanlış yapıp da gs ya dönmez yoksa kaybolur gider başkanim gs la anlasip bonservisini alir ve bize uzun yıllar hizmet eder efendi ve clas bir futbolcu bizim yerli grizmanimiz yolu açik olsun güzel adamın
Yunus'un yerinde olsam bu kadar takıma alışmışken takım değiştirmem, ısrar eder burada kalırım 2 sene daha. sonra buradan da avrupaya gider, futbol hayatımı orada devam ettiririm. ADS taraftarı seni el üzerinde tutar fakat GS'de ne olacağı bilinmez işler iyi gitmezse. ben olsam burada kalır, şimşeğin efsanesi olurum.
Yav yunus sen ne oldun kardeşim böyle..rakip takım defanslarını otobana çeviriyorsun..Aman Nazar değmesin aslanım.böyle devam..
Yunus iyi bir yetenek tekniktrektor ve takim arkadas lariyla ve yetenegini daha cok oyna yansitdi her macta ve ben yunusa akilli ol gitme derim yildizin ads parlat GS gidecek kiralik ben boyle parlicani oyniyacagini Zannetmiyorum iki oynatacak sonra klubeye bakin ve gorun her macta ilk 11de cikacakmi GS yok ama sunu unutma seni seven adanademir camiasi ve kocaman bir ADS taraftari var
süreklı galatasaraya döneceğini belirten yunus akgün galatasarayda 1 maç kötü oyna yedeğe çekılır ertesı transfer dönemı bir anadolu takımına yollanırsın karar senın

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor