Adana Demirspor Balotelli'yi satmayacak

Adı Galatasaray ile anılan Mario Balotelli hakkında, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıklamalarda bulundu. Sancak, İtalyan oyuncuyu satmayacaklarını söyledi.

Adana Demirspor, Mario Balotelli’yi bırakmıyor. Güney ekibi transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinden biri olan İtalyan futbolcuyu takımda tutmaya kararlı görünüyor. Mavi-lacivertli kulübün başkanı Murat Sancak son günlerde adı Galatasaray ile anılan deneyimli santrforu satmayacaklarını söyledi.

"Satmayı düşünmüyoruz"

Başkan Murat Sancak, “Galatasaray’la bir görüşmemiz olmadı. Yurt dışından bazı teklifler var; ama hiçbirini kabul etmedik” dedi. Başkan Sancak, “Balotelli için ne kadar bonservis belirlediniz?” sorusuna, “Satmayı düşünmüyorum ki bu yüzden de bir bonservis bedeli yok” dedi.

İtalyan santrfor geçen sezon Adana Demirspor’da 33 maçta 19 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Balotelli’nin Güney ekibiyle 30 Haziran 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar

başkanım sen a.d.s için en iyisini yaparsın saygılar.a.d.s
Futbolcunun sözleşme fesih bedeli 5 milyon ise....Futbolcunun tercihine kalıyor olay...Gitmek istediği takım bu bedeli öderse yapacak hiçbir şey yok...Muhtemelen gelen teklifler düşüktür veya oyuncu gitmek istememiştir.."Satmayı düşünmüyoruz" söylemi güzel de...İçi boş ve anlamsız kısacası....
türkiyenın en etkili forveti balotellidir nokta konu tartışmya kapalıdır
Biz ona "en etkili" demeyelim de,"en karizmatik" diyelim..ADS'nin reklamını da iyi yaptı hakkını yemeyelim..Göztepe'ye attığı 5 golü geç,13 gol atıp,takımın en ihtiyacı olduğu anda kasıtlı kırmızı gören bir oyuncudan bahsediyoruz..En etkili forvet Marıo Gomes,Gomis,Cornelıus v.b gibi takımını şampiyon yapan veya hiç kırmızı görmeyerek 3 sarı kart ile 20 gol atıp,takımını ligde tutan Umut Bozok'tur..Mantalite farkı kısacası..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor