A2'ye transfer edildi, şimdi A takımda!

Adana Demirspor devre arasında eski oyuncusu İlhan Aydoğdu'yu kadrosuna kattı. Mavi-Lacivertli takımın yeni başkanı Selahattin Aydoğdu'nun kardeşi olması sebebiyle taraftarlar tarafından büyük tepki topladı.

Tepkiler sonrası İlhan Aydoğdu'nun A-2 takımı ile antrenmanlara çıkacağını belirten Adana Demirspor yönetimi, "İlhan Aydoğdu’nun A 2 Takımına alınmasının ana nedeninin, kendisinin futbol hayatına başka takımlarda devam edebilmesi adına fiziksel olarak hazır olmak amacı ile antrenmanlara çıkmak için böyle bir işlem yapıldığını, kesinlikle A 2 takımında antrenmanlara çıkıp profesyonel takımla bir ilişkisinin olmadığını, yapılan bu hareketin tamamen ahde vefa duyguları içerisinde yapıldığını, büyük camiaların her zaman kulübe emeği geçenleri unutmamaları gerektiğini, Demirspor’un da büyük camia olduğunu, yönetim kurulumuzun ahde vefa duygularını her zaman en üst seviyede tutacağının bilinmesini, yapılan sipekülasyonların tamamen kasıtlı olduğunu" ifade etmişti.

İlhan Aydoğdu Teknik direktörlüğe Ercan Albay'ın getirilmesinin ardından A takım ile idmanlara çıkmaya başladı.

İlhan, Demirspor'dan ayrıldıktan sonra ne yaptı?

2010-11 sezonunu 2.Lig'de şampiyon olarak tamamlayan Mavi-Lacivertli takımda bir çok oyuncu ile yollar ayrılmıştı. Bu oyunculardan biri de kulübün alt yapısından yetişen kaptanlık yapan İlhan Aydoğdu olmuştu.

Tecrübeli orta saha oyuncusu 2.Lig takımlarından Anadolu Selçukluspor'a transfer oldu. Burada ilk devrede tüm maçlarda forma giyen Aydoğdu 2.devrede sadece 2 maça sonradan oyuna dahil oldu.

Bu sezonun başında Tarsus İdman Yurdu'na transfer olan İlhan, ilk yarıda 6 Lig ve 2 Türkiye Kupası maçında forma şansı buldu.

Yorumlar

rezillik, selahattin saçmalamaya başladı
noluyoruz başkan biz sana inandık güvendik ama alttan alttan sanki sende diğerleri gibi olmaya başladın.Önce A2 dedin tmm dedikte şimdi A takım ne alaka?
Seneye en büyük transferimiz olur İlhan ! 10 trilyonluk bütçenin en pahalı transferi. Mardinspor kapandık diye üzülmesin bence..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor