"9 maç, 27 puan ve biz bu puanların hepsine talibiz"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "Taraftarlarımızı evine 3 puanla göndermek isterdik. Ama önümüzde 9 maç, 27 puan var. Biz bu puanların hepsine talibiz" dedi.

"Özellikle ilk yarı 4 tane net pozisyon yakaladık"

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Adana Demirspor, sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Ümit Özat, oynanan oyundan memnun olduğunu ve oyuncularını da kusursuz mücadelelerinden dolayı kutladığını belirterek, "Özellikle ilk yarı 4 tane net pozisyon yakaladık. Ancak değerlendiremedik. Bir tarafta puan rahatlığı olan bir Osmanlıspor, diğer tarafta da yeni bir seri yakalayan bir Adana Demirspor vardı. Benim için oyun galibiyet kadar değerliydi. Eksik oyuncularımızı elbette aradık ancak şu an gördüğünüz takımda oynattığınız oyuncuların hiçbiri gözünüzü arkada bıraktırmıyor. Biz inandıklarımızla yolumuza devam edeceğiz. Seyircilerimize de çok teşekkür ediyorum. Ben böyle bir seyirci önünde antrenörlük yapmadım daha önce. Onları 3 puanla evlerine göndermek istedik. Ama önümüzde 9 maç, 27 puan var. Biz bu puanların hepsine talibiz" dedi.

Yorumlar

Ümit hocanın gelmesi ile takım olma yolunda baya ilerledik. Oyun olarakta iyi işler yapıyoruz . Bu şekilde devam edersek play of a kesin katılırız üstümüzde ki takımlar puan kaybedecektir.
valla bu adamı hiç sevmiyordum ama takıma top oynatmaya başladı. helal olsun..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor