8 oyuncunun sözleşmesi bitti!

Karagümrük takımına penaltılar ile yenilen ve süper lig şansını gelecek yıllara bırakan Adana Demirspor’da ikisi kiralık olmak üzere 8 oyuncunun sözleşmesi sona erdi.

Mavi-Lacivertli ekipte kiralık olarak forma giyen Berk Yıldız Malatyaspor, kaleci Muhammed Başakşehir, Vedat Bora Konyaspor ve İbrahima Kone ise Haugesund takımına geri dönecek. Kaleci Kurtuluş başta olmak üzere , Mitroviç, Gladkyy ve Tevfik Altındağ sözleşmeleri sona erdi. 

Kurtuluş Yurt:22 maç
Berk Yıldız:28 maç
Muhammed Şengezer:10 maç
Kone:5 maç
Mitroviç:9 maç
Gladkyy:10 maç
Tevdik Altındağ:19 maç
Vedat Bora:19 maç

(Sportürk Adana)

Yorumlar

Mitrovic haric gerisi gidebilir
Bencede. Mitrovic iyiydi. Sezon basindan beri elimizdeyken neden sezon sonlarinda oynatilmaya baslandi? Rassoul ve Mitrovic ikisi basarili. Semih ne yazikki iyi olsa bile bazi zaman kritik hatalari yapip bize pahaliya mal oluyor. Adil yedekde kalabilir. Bir tane daha iyi stoper bulursak defansin gobegi iyi olur. Tarik sag bekde cok iyi. Sol bek gerekecek. Orta sahaya da topu dik oynayan ve ara paslar yapan 2 tane orta saha oyuncular alirsak, fazla transfer yapmadan ilk 2 ye oynarariz. Kosecki, Aosman, Sinan, Mehmet Uslu gitsin. Birde gercekten paraya kiyip iyi bir kaleci lazim.
Hepsini kovun gerekirse paf takımıyla çıkılsın bu kadar imkanı olupda çıkamayan başka takım yok
Canlari cehenne.....hepsini yollayin gitsin bu kadar imkanlarla son maçta hafife alip bi takimi küçümsersen iste öyle gömerler......gelelim erkan zengine penaltilarda ilk hep kendin çekecenki geriden gelen hep baski altinda olsun bilmiorsan sana ögretyim ....yaziklar olsun sizlere.....yuuhhhh Size yuuuhhhhhh.......yazilacak o kadar seyler varmi lanet olsun sizin yüzünüzden hasta olduk....seref yoksunl.....i.....hepiniuin suratina....tü......rum....
Hepsi elinden gelenin en iyisini yaptı tsk
Berk harici hepsini yollayın.
Kaleci Muhammed hariç 7sinide gönderin
Berk ve mito baba kalsın gerisini Sarıçam çöplüğüne bırakın
Küme düşmüş takımları geri aliyorlarda Erzurum u içerde dışarda yenen demirspor niye 22.takim olarak superlige alinmayacakmiski allallaaa sn başkan bu işin peşini bırakma süper ligde her hafta bay mı olurmuş her hafta 11 maç olsun mis gibi
Sinan da yetersiz Semih i de gönderin damperli kamyon gibi agir
Takımın samimi olduğuna inanıyorum. Son dönemde yedek olanlar gidebilir. Muhammet sakatlanmasaydı ilk 2 den çıkardık. Yine de teşekkürler. Maçı Karataş ta izledim. Herkes buruktu, dikkat ettim taraftarın kazdığı futbolcu olmadı. Bir kaç kişi değişikliği keşke bunlarla başlasaydın be hoca dedi. Emeğinize sağlık. Allah razı olsun. Sezonun muhasebesi yapılmalı olan oldu dememek lazım.
İçerde dışarda yendiklerimiz süper lig de biz neden olmayalım tek haneyle her hafta bay geçecek bir lig olurmu ADS de orada olmalı diye düşünüyorum.
Sayın başkan kulüpler Birliği düşmeyi kaldırtıyorda sizde 1.liğ k. Birliği başkanısın Nihat a söyle 22 takımlı olsun

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor