5 Ocak Stadyumu pislikten geçilmiyor!

Adana Demirspor–Kayseri Erciyespor karşılaşması sonrası bir grup taraftarın sporadana01.com adlı sitenin mail adresine gönderdikleri foto ve beyan ettikleri şikayetleri şu şekilde; 

Merhaba, 

"Gönderdiğimiz fotoyu mutlaka inceleyiniz ve bize hak verip lütfen bu resmi ve yazımızı sitenizde paylaşınız. Adana’da hangi maçı izlesek koltuklar tozdan pislikten geçilmiyor. Adana gençlik ve spor ile müdürlüğü Allah aşkına stada neden gerekli ilgiyi alakayı göstermiyor. Koltuklara oturmak için yanımızda illa gazete taşımamız mı lazım? Kale arkasındaki tuvaletler pislikten geçilmiyor tıkanan lavabolar akmayan musluklar daha bir çok sıkıntı 5 Ocak Stadyumunda. Yetkililere sesleniyoruz ve kendilerini göreve çağırıyoruz. Lütfen 5 Ocak Stadyumuna sahip çıksınlar Adana halkı bu pisliği hak etmiyor"

Kaynak: www.sporadana01.com

 

Yorumlar

sahaya çakmak, bozuk para, su vb cısımler atan kusbeyınlılerı önlemek daha onemlı en az 1 hafta sahamız kapanacak.
Geçen sene bandırma,sarıyer,altınordu maçlarını bu senede adana derbisini 5 ocakta izledim gerçekten stat pislikten geçilmiyor.Arkadaşlar çok güzel konuya değinmişler,kombine bilet alanlar bir yıllık maç ücretlerini peşin ödüyor biletle giren arkadaşlarda her maçta para ödüyor ve pis koltuklara oturamıyorlar gazete getirenler getirdiği gazeteye oturuyor.Statın sorumlu yetkililerin görevi maç günü statı temizlemektir buda zorbirşey değil,temizlik ekibiyle 2 saatta stat pırıl,pırıl olur.Şimdi görev kulübümüzün basın sözcülerine düşüyor maç hasılatlarından kesilen paraların hesabını sorun maç günü tertemiz bir stat için girişimde bulunun.
Yakın zamanda başka stat görmedim ama iddia ediyorum daha pis stad hiç bir yerde yoktur.Çünkü daha pis olma ihtimali yok.
PİSLİKKİ NE PİSLİK HER MAÇTAN SONRA ÜSTÜMDEKİ KIYAFETLERİ MAKİNAYA ATIYORUM.
Kombine bilette bir ise yaramiyor malesef. 1 saat once Kapali A ustte yer kalmamis. nasil oluyor bu is yonetim sizce?
çok yerinde bir haber bayram hadi denen adam bu resimleri dikkate alacak kalitede bir insan değil...

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor