4 Yaşındaki taraftarın hayali gerçek oldu

4 Yaşındaki böbrek kanseri minik taraftar Mine İpek'in Adana Demirspor futbolcularıyla tanışma isteği gerçek oldu.

Başkan Murat Sancak'ın talimatıyla hayali gerçeğe dönen minik taraftar ailesi ile tesislere gelerek futbolcularla tanıştı. Kaptan Volkan Şen'in özel ilgisiyle karşılaşan ve büyük mutluluk yaşayan Mine, Teknik direktör Uğur Tütüneker ile de fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Kardeş bu Tanju Kayhan fotoğraf çekilmeye mi geldi bunun için mi para alıyor kulüpten? Sağ bek yok takımda neden sakatlığını atlatmışken oynatılmaz? Lisansı çıkarılmadıysa ya da çıkarılmayacaksa neden sözleşmesi feshedilmez?
Joker kardeşime katılıyorum.Tanju eğer bizim oyuncumuzsa neden sağbekte oynatılıyor?Bizim şuan en büyük sıkıntımız sağbek defansta.Tanjunun nasıl bir futbolcu olduğunu Türkiye biliyor.Tabiki sakatlığı felan yoksa.Sayğılar.
Ben baştan beri hep bu iş olacak dedim takip edenler bilir ast olan demirspor ben inanıyorum
illa bi isim bulup üzerine saldırıyorsunuz. 3 haftadır sağ bekte emre nefiz yeri olmasada idare ediyor.onu tebrik edin. mehmet uslu olmasa resoul çok şükür sol bekte daha iyi onun üzerine yoğunlaşın. giden gitsin kalan kalsın kurcalamayalım bunları çünkü alternatifimiz yok bu yönetim var yanlışı çok bilmem ne o bu bunlar olmasa ne olacak arkadaşlar. herkesin var kafasına takılanı ama bırakalımda rahat rahat yürünsün yolda. işler dilediğin gibi olmadığı zaman yine yazarsın burdan o bu diye. al kombineni formanı destekle. samimiyetin belli olsun eleştirdiğin zamanda.
Emenike Türkiye ye dönmek istiyor bence düşünebilir ve Traure nin yanına iyi bir defansif orta saha alınmalı
@ibrahim, kimsenin kimseye saldırdığı yok. Sağ bekte devşirme mevkiden adam oynayacağına o mevki oyuncusu antremandaysa neden oynamıyor diyoruz. Anlamada sorununuz var sanırım.
Emenike tam bi çöp o geleceğine samet oynamaya devam etsin daha iyi.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor