4 gol, 3 puan

Süper ligin 10. haftasında Adana Demirspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Karşılaşmayı Adana Demirspor her iki yarıda attığı gollerle deplasmanda 1-4 kazandı.

Adana Demirspor, Kasımpaşa karşısında yüksek bir tempoda oynayıp, topla her buluşmasında rakip kaleyi düşündü.. Hızlı ve isabetli paslarla topu rakip yarı sahaya taşıyan Mavi Şimşekler, 3 dakikada 2 gol buldu. İlk yarının sonlarına doğru Kasımpaşa kalesinde yaşanan karambolde Stamboli’nin getirdiği topu düzgün bir vuruşla Belhanda ağlara gönderdi 0-1. Bu golden 4 dakika sonra Belhanda’nın çıkardığı topu Akintola ağlara gönderdi ve devreyi Demirspor 0-2 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Kasımpaşa’nın baskısı ile başladı. Bu baskı 56. dakikada sonucunu verdi ve Kasımpaşa Bahoken ile golünü buldu. Bu golden kısa süre sonra yine Belhanda’nın ara pasında Onyekuru ceza alanı içinde düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Maçın geri kalan kısımlarında her iki takım oyuncu değişikliklerine gitti. Karşılaşmanın sonlarına doğru Gulbrandsen’in getirdiği topu NNduaye gole çevirdi ve skoru belirledi 1-4.

Yorumlar

Aklına koymuş bir belhandadan daha iyi ortasaha yok buligde. Ayrıca gulbrasenin yerinde asso olsaydı orada şut çekerdi pas atmazdı ndiyaye. Bunu maçın son dklarında olan yusuf sarıya pas atmaması ile gördük. Assonun süresi dolmuştur. Bu takımın topçusu değildir. Guldbrasen ve dzuba ile devam edilmelidir. Asso 3.yedek olmalıdır. Montellanın asso takıntısını anlamış değilim.
Erdem kardeşimin asoyla ilgili yorumuna aynen katilmakla birlikte aso kafasinda ads yi bitirmiş oyuna girerken.bile zoraki son dakikada kaçırdıgò gol bunu anlatiyor isteksiz laubali umarim başkanim geregini yapar.
Belhanda kalitesini eleştirenlere sahada cevabını verdi. Anlayana sivrisinek
Herşey bilet fiyatlarının açıklanması ile başladı…
Yine lideriz. Sezon sonuna kadar inşallah
Akbaba nin takıma katkısı maalesef yok
Hava ne kadar güzel ya:)))
Tek bir cumle: Belhanda ya atip tutanlar Ertac bu takimin kalecisi olamaz diyenlere ithaf olunur
Zor bir maçı,yıldız oyuncularımızın becerileri ile kolaya çevirdik..Forza ADS:))))
balotelli kalsaydı eminim bu istikrar olmıcaktı. kendiside söylemişti giderken para kazandıracağım diye. iyiki gitmiş. adanadan bir dünya yıldızı geldi geçti . konu kapantı. montella hoca ligte farklı bir şeyler yapıyor. gerek saha dizilimi gerek forvetsiz ilk on bir. ama istanbul medyası bundan bahsetmiyor bile. varsa yoksa sözde dört büyük takım. yazıklar olsun. ama onlara inat sezon sonu hepsini üst üste koyup iyi bir derece yapacağımıza inanıyorum. haydi ads haydi sinyor size güveniyoruz. şimşek aşkına.....

Yeni yorum ekle