3 maçta 7 puan uçtu!

Adana Demirspor son 3 haftada kaybettiği 7 puanla zirve yarışında yara aldı.

Adana Demirspor son 3 lig maçında sadece iki puan alabildi. Hatayspor ve Fatih Karagümrük beraberliği, Akhisarspor yenilgisi ile son 3 haftada 7 puan kaybedildi.

TFF 1.Lig’in 27. haftasında evinde Akhisarspor ile karşılaşan Adana Demirspor, sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı ve son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile birlikte büyük yara aldı. Hatayspor ve Erzurumspor'un kaybettiği haftada kendi evinde Akhisarspor'a mağlup olan Adana Demirspor zirve takibinde ağır bir yara aldı.

Yorumlar

7 puanmi hayallerimiz uctu ulann bizim hayallerimiz , hayallerimizle oynayanin taaaa amkkh
Yazık bu taraftara...yazık umutla bekleyenlere.. sonuç belli..
Üç maçta yedi puan değil bu sezon uçtu gittiiiiii
Sen 2 gün önce gelir gelmez solbek resulü kadro dışı bırak.birrrrrr, sen değil, başkan değil, resulü meşhur menejer kadro dışı bıraktı. Ve bir daha vebal aldınız.yaziklar olsun. Bari mertçe çik ben karar verdim de.ben yaptım de adam gibi. K....gibi birilerini masa gibi kullanma. Adanalı bunu anladı kafanı yorma. Yazıkki şimdi tam naneyi yediniz. 135 trilyon borç....kim talip olacak. Başarısızlığa akıtılan 135 trilyon....sen kimi kandırıyorsun.srn bunun karşılığını garantiye almasaydın, 1 kuruş bile vermezdiniz. Ads bu yeride bu neticeyedir mustehaktir. Kusura filanda bakmayın. Satılık paralı bağıranlar, bir durume tav olan kaşarlı bazı ads lü gazeteci müsveddeleri..yazın haydi yazın....
la bi sus ne ş... yoksunu bir mahluksun allah seni bildigi gibi yapsın
Admin puanlar uçmaz uçarsa Metin Korkmaz uçar hadi oda uçamadı Başkan uçar başkan
Hatay macinda asiri yagisla ve saha sartlariyla mucadele ettik. Yenebilirdik ama olmadi. Olabilir. Karagumruk desen iyi takim 2-2 beraberlik iyiydi galip de gelebilirdik maglup de olabilirdik ama bu mac herseyiyle harakirinin tanimiydi; taktik, dizilis, mac oncesi kadro disi olayi ve en onemlisi Ugur hocayla yollarin ayrilmasi. Yine galip gelinebilirdi defans sacma hatalar yapti. Kosecki daglara taslara ortalar yapti direkten donen toplar Volkanin musait arkadasi yerine abuk subuk sutlari gibi anlamsiz bir cok sey oldu. Simdi hedef 7 de 7. Ben zor olarak goruyorum ilk 2 den cikamayiz bu kesin. Ugur hoca bu takimin kimyasini bilen en iyi kisi ve durust bir insan di ona nedense yol verdik. Onu cok arariz. Bu dizilisle kesinlikle mac kazanilmaz. Playoff u yakalariz ama sonrasi yine buyuk olasilikla husran olur.
Çok haklı bir yorum.Ben uğur hocanın ahı tutacak diye düşünüyorum.Açık konuşmak gerekirse hocalığını ben de beğenmiyordum.Fakat ortada ligin ikinci yarısının en başarılı takımı vardı.Bu adamın ahı tutar arkadaş.
Bluevave çok doğru yazmış. Uğur hocanın gönderilmesi takımın kimyasını havasını bozdu ve bozacak da. Çok yanlış bir karar, akıl tutulması

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor