Volkan Şen takımla antrenmanlara katıldı

Sezonun ilk yarısında oynanan Giresunspor maçı sonrası kadro dışı bırakılan Volkan Şen'in Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda yönetim kurulu kararıyla takıma döndüğü bildirildi.

Tecrübeli oyuncu yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı. 

33 yaşındaki oyuncu bu sezon 6'sı ilk 11'de olmak üzere 9 maçta forma giydi ve 3 asist yaptı.

Yorumlar

Bu saatten sonra dönse ne olacak,,bi işemi yarayacak ki,, antreman yok, kondisyon desen hiç yok,, boş beleş para kazan, oh ne güzel bi dünya ne,, 1 aydan önce forma giyemez,, zaten giysede bi halt olmaz bu saatten sonra,,, dikkat edin takımın içerisini karıştırmasın,,,, bi de yazmadan geçemeyeceğim,, affedilecek ti niye kadro dışı bıraktınız kardeşim,, bu iş demirsporda iyice moda oldu valla,,, önce kov,, sonra geri al,, istifa et,, sonra geri gel,, yeni moda bu galiba
La bir yürü git
maalesef okuldaki arkadaşlarım aynısını söylüyor. istifa et geri gel donra bir daha git yine döngel. kürkçü dükkanı gibi
çü naş naş başka kapıya bugün sizi tuzlayacaklar kümeye
iyi bir volkan şen her zaman katkı sağlar. inşallah kalan maçlardan alacağımız azami puanda takımımıza performansıyla destek olur..
Zor ama EN kısa zamanda hazır olur inşaallah çünkü o kanat hiç çalışmıyor yaratıcı oyuncu eksikliğini giderir
Kadro dışı bırakılmasaydı eminim en az 6 puan daha fazlaydık
6 hafta anterenman.3 hafta takima uym 2. Hafta sakatlik ne guzel alistik bu durumlara.sonra alir 500 bin avroyu yallah tazyik....
Vollkanim volkan bu gibi oynada. UTANDİR HERKESİ..
Volkan şen takıma katılmasına sevindim 20 dakika oynasa bile yoktan pozisyon üretebilen turkiyedeki ender futbolculardan penaltı kazandırabilir ceza yayının yakınlarından frikik kazandırabilir. Çünkü zeki ve akıllı oyuncu takıma geti gelmesine çok sevindim. Ikitane zeki ve akıllı oyuncun olsun yeter. Alaydaki passau buna örnek. Adanaya attığı iki gol inanılmaz zekilik gösteriyor. Bizdeki bi futbolcuda sag ayağıyla vuracağı topa nedense sol ayağıyla vuruyor. Talha .futbolcunun moralini bozmak deyil. Kendini geliştirmesi lazım. Akil.
Dün magazin haberlerinde gördüm. Maske cezası yemiş. 2,5 aydır antreman yaptığını zannetmiyorum inşallah yapmıştır
Şu aşamada her oyuncuya ihtiyaç var, özellikle ikinci yarıda alıp oyunu daha da hareketlendirebiliriz...
Yapboz veya Puzzle, çocukların en sevdiği oyunların başında gelir. Bugün Demirspor un yönetim şekli de yapboz dan farklı değildir. Taşlar sürekli yerinden oynuyor, yapboz bozuluyor yapılıyor tekrar bozuluyor yeniden yapılıyor. Atalarımızın dediği gibi oynayan taş yosun tutmaz. Kulüpte sürekli aksiyon var, kadro dışı bırakılanlar, affedilenler, gönderilenler. Bu yönetim zihniyetiyle başarısızlık kaçınılmazdır. Durumun ne kadar vahim olduğu anlaşılıyor ki, dizindeki tahribata, müzmin sakatlığına ve aylardır oynamamasına rağmen tekrar kadroya çağrıldı. 15-20 dakikalık bir katkısına da ihtiyaç olduğu anlaşılıyor..
Çok iyi volkana 20 dakika olsada ihtiyacımız olur
11 puan fark kapanır kapanır
Ayağına top yakışan Erkan zengin de gelsin bari aistadi volkan Erkan bunlar her an skor degiştire bilir iyi oyuncular
Hocam şu kerim avcı gibi futbolcumuz vardı daha hazır olamadımı? İyi bir kerim onsekizin dişindan sağlam şunları vardı.şu anda onsekizin dışından hiç şut atmıyoruz.sayğılar.
Volkanın en az 1 aya ihtiyacı var. Ancak playoffa yetişir, oyanarsa 45 dakika belki. 500.000 avro yıllık kontrat doğrumu?
Volkan formda ise Samet Hoca oynatir , bu tamamen Volkanin çalışmasına bağlı bir durum. Formda bir Volkan kalitesi ile elbetteki çok faydalıdır.
parasını verdiğin futbolcuyu kadro dışı bırakmak anlamsız..kime ceza ? adam zaten alacaklarını alıyor..al antremana gerekiyorsa oynatma..takımda istemeyeceğin kadar terbiyesiz biriyse niye aldın zaten..volkan 20 dakika oynasın ceza sahasını karıştırsın ..böyle çamur futbolcuyada ihtiyacı var ads nin..ön tarafta üretkenliğimiz yok..iki sarı kart aldırsın o bile yeter..yalnız şu kaana firikik artırmayın mehmet akyüzede penaltı..hoca artık müdahale etsin..sinan penaltı atsın gökhan firikik..çok daha isabetli olur..resul bile eminim daha iyi firikik penaltı kullanır..Samsun maçını alamaz isek play off hayırlı olsun..
köstek olmayın son 10 maç olmadı artı 3 maç destek olun her oyuncu malzemeci bile destek olunmalı bu ortamda hala köstek olmaya her oyuncuya çöp demeye devam biraz olumlu ılımlı bakınız
Düşmezse oynar son onbeşte
Volkan seni affetti..ads sende o formayi nasil temsil ettini hirsinla mucadelenle rakiplerinle hos futbolunla tum turkiyeye goster ads buna ihtiyaci var sende insallah adanaspordaki basarini turk mili taklmda senol gunes hoca tarfindan cagirilirsin ama iyi bir volkan sen izlettirirsen neden olmasin
hesapsız kitapsız yapılan işlere örnektir volkan şen vakası

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor