Başkan Murat Sancak görevi bıraktı!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak görevi bıraktığını açıkladı.

Başkan Sancak, "Evet çok değerli Adana Demirspor Taraftarları, ben yönetilmem, yönetirim demiştim. Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredecem. Söz verdiğim her yıl yapmam gereken bağışları da yapacağım. Hakkınızı helal edin. Ben ediyorum, Allah a emanet olun sonu şampiyonluk. Yarın başkan vekili atıyacağım kongreye götürecek. Buradan Adanalı işadamlarına sesleniyorum Adana Demirspor'a sahip çıkın. Yetkiyi devredeceğim kişi yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Çok bilen taraftarlarımız şimdi de gitmeyin diye darlarlar adamı. 26 yıldır çıkamıyorsan bu 26 yılda değişmeyen tek şey taraftar demek ki sorun taraftarda! Geçmiş olsun bu takım kapanmaya kadar gider.
Haklı ve doğru yorum. Ads li kardeşlerim. Aklınızı başınıza alın. O olmadı sat gitsin. Bu olmuyor gönder. Böyle devam ederseniz çok zor günler sizi bekler. Biz yaşadık ve yaşıyoruz. Tahta kapalı transfer yok. Gelirler temlikli. Saydıklarım gibi mi olmasını istiyorsunuz. Kendinize gelin beyler. Takımınızın kulübünüzün değerini bilin. Adı süper denilen lige yükselebilmek için bir 26 sezon daha mı bekleyeceksiniz. Sizlere düşen her daim sakin olmak ve takımınıza oyuncularımıza destek olmak. Kaç sezondur bizler ne zorluklar yaşıyoruz. Allah tan alt yapımız ülkenin en iyisi de kurtulma yükselme umudumuz hiç tükenmiyor. Ne zaman dibe gitsek küllerimizden doğmayı başarabiliyoruz. Gördüğümüz kadarı ile sizin alt yapı da sağlam değil. Lütfen beyler seksen yıllık çınara sahip çıkın. Oliympos tan Toros lara Çukurova ya selamlar saygılar.
Baskan olacak ismi bu
Çok üzüldüm başkanım ortalığı lütfen hırsızlara bırakmayın bu takımı adam ettiniz lütfen bırakmayın
Böyle olacağı belliydi.. bilerek ömer olayını ortaya attı. Tepki geleceğini biliyordu. Ve rahat rahat bırakacaktı.
Aynen öyle yönetilmem yönetirim diyor hangi başkan anketle oyuncu almış varmı böyle saçmalık
Sene başından beri planlı işledi .. oyuncular takımı sattı .. yavaş yavaş hepsine yol verdi. Şimdi de bahanesini buldu kaçıyor.
adsonur senin gibi ihanet teori sahipleri yüzünden adam bırakıyor adamı bıktırdınız hep öküzün altında buza aradınız adsye en büyük zararı sen ve senin gibiler verdi hadi bakalım adam aldıgım gibi bırakacam diyor sen vesenin gibiler senin önderliginde bir yönetim oluşturun adamın yapamadıklarını yapın
Kardeş gerçek demirsporluysan sana yapılanlara biyat etmezsin! El pençe divan durmazsın.. En ufacık olayda ben gidiyorum bırakıyorum denecek. Takımı deneme tahtasına çevirecek. bütün yapılan yabancı transferler boş çıkacak adamları alacak oynatmadan gönderecek. Kovduğu teknik direktörleri geri getirecek, oyuncular ruhsuz olacak maç satacak sen de susup oturacaksın öylemi ? 80 yıllık bir çınarın taraftarıylz biz kişilerin değil !!
80 yıllık çınarın taraftarı olsanız çınarın içine dinamit koyup patlatmazdınız.el pençe kim divan duruyor arkadaşım.başkan ismi lazım olmayan menejer gönderdi takım yaşlıydı gençleştiriyor.cüneyt hoca geri gelsin diyen de bu taraftar.siz meydanı boş buldunuz hani şimdi meydan bomboş hadi görelim sizi.
Sen Başkanın bırakıp gideceğini anlamadın yani ? Aylardır bunun temelleri yapılıyor. 15-16 yaşındaki adamlarla sosyal medyada tartışmak nedir. onlara cevap vermek nedir ? sen hangi takımda böyle yönetim gördün. bak sen görmediysen ben tekrar hatırlatayım bu sene yapılan satışları. Volkan şen oynamadı , Erkan zengin bilerek atmadı penaltıları , chedjou bilerek kırmızı kart gördü sattı takımı ayrıca kırmızı karttan sonraki değişiklikleri gördün mü ? Mehmet Akyüz'ün ayaklarına ne oldu acaba bir düşün bakalım neden kaçtı o goller. Neyse arkadaşım benim için asıl olan Demirspordur. Gerisi hikaye , bırakıp kaçan kaçsın kalanlar bizimdir.
Kimin adamsınız bilmiyorum ama burada 4 yada 5 tane olumsuz yorum yapanlar ya aynı kişisiniz yada aynı kişinin adamsınız.aldığınız emri çok güzel uyguluyorsunuz içinizdeki kini çok güzel kusuyorsunuz.yazıklar olsun.peki bundan sonraki çözüm öneriniz nedir sedat sözümü M.gökoğlumu yoksa Nilay hanım mı.
Sonumuz Mersin Gaziantep gibi olursa şaşırmayın el birliği ile adamı gönderdiniz takımı sanki başkan değil taraftar yönetiyor Bekir Çınar dan sonra en iyi başkandı kulübe verdiği emekler ortada sonumuz Bal ligi Geçmiş olsun
Başbakan giderse A.Demir biter sahip çıkan olmaz,Adana sporun hali ortada,başkanım kalması lazımdı
Başkanım sen bu klavye seyircileri cok ciddiye aldın be.
hadi alkışlayın bakalım şakşakçılar... g.. t gibi bıraktı takımı ortada... ads kapanacak, bu bir projeydi..
deli zeki adam aldıgım gibi bırAKACAM DİYOR HADİ ADAMA BIRAKTIRDINIZ KUR EKİBİNİ GEL BİRAZDA SANA ŞAKŞAKÇILIK YAPALIM
Neyin projesiydi acaba deli bey.hiçmi vicdanınız sızlamıyor hiçmi bu takımı ve taraftarı düşünmüyorsun böyle yorum yaparak.iki defa playoff oynattı takıma.bundan sonra başkan olursun artık senin projelerine bakarız.hiç mi yapılan iyi şeyleri gözünüz görmüyor.bence takımı ortada ve sahipsiz bırakanlar siz ve sizin gibi şımarık ve saygısız olanlar.kullandığın kelimeye bak şakşaşçılarmış.ayıp be biraz ari kendine ve insanlara saygın olsun.
Allah sonumuzu hayır etsin. Amin
Sonunda başardınız bunun olacağını belliydi şahsi görüşüm bu takımda en son tepki görecek kişi olan Mehmet’i bile yerden yere vurdunuz ne çabuk unuttunuz lisans çıkmadığı için altyapı oyuncuları ile oynadığımız Samsun maçını yaşattığın güzel anılar için Allah razı olsun başkanım yolunuz açık olsun
ergen gibi sosyal medya yorumları yüzünden kaçtı gitti. ama bir gün böyle olacağı belliydi. madem beceremeyecektin ne diye geldin kardeşim!! paraları çarçur ettin gittin. Keşke Nilay Ateşoğulları gelseydi de adım adım yükselseydik..
BAŞKAN DEVİR ALDIGI GİBİ BIRAKIYOR ÇARÇUR ETİ DEDİGİN PARA KENDİ PARASI ŞİMDİ GÖREVİ SENİN GİBİLERE DEVREDECEK ŞİMDİ SENİ GÖRELİM BENİM BEŞKAN ADAYIM DELİZEKİ VE YÖNETİMİ ADAM BIRAKMIŞ HALA SALIYORSUNUZ AYIPTIR YAHU
Bilerek ve planlı yapılmış bir hareket. Sezon başında belliydi Bi ... çıkacağı. Amatör ümit özatla başlaması
Ya bu iştende nemalanıyorsunuzya bravo.kardeşim sen ve senin gibi düşünen sözde taraftarlar amacınıza ulaştınız.yazıklar olsun size kimin adamıysanız artık bayram edin.yuh diyorum başka birşey demiyorum.eziklik ve aşağılık kompleksi başka bir şey değil sizdeki.adam gidince elinize ne geçiyorsa.
Bu kadar kaostan beslenirsek olacağı bu. O gelsin bu gelmesin..o gitsin bunu alın. .. bravo bize kendi kendimizi bitirdik.
Ne bu ruhsuz, hayırsız şehirden göçtük. Ne bir padişahın önünde çöktük! Güle güle sancak. Sürekli bir tehdit sürekli bir param var kesin sesinizi havaları yeter! 3. Lige de düşsek duruşumuz var lan bizim o duruşumuzu satın alamazsın yeter. s... süperine ligine alayına adana demirspor.
Baskan bizi yariyolda birakmaz
nah bırakmaz. çocuk gibi bıraktı kaçtı. geri gelse bile bu saaten sonra bi hayrı olmaz..
ya pes ettin, ya da zaten gidesin vardı başkan.. böylesine kolay vazgeçilmez! 3 sene önceki adaylar tekrardan adaylığını koyabilir.. mavi ordu kaleyi terk etmez!
Sanal âlemde yazan çizenler başkana sallayan Demirspor lu olmayan ama Demirspor lu görünen kişiler maalesef amacına ulaştı , başkanın bunlara aldirmayip devam etmesi lazım bırakırsa bu iş ikinci lige kadar gider takımda öyle Yiğitcan benzeri toparlayıcı bir topçu da göremiyorum ben şahsen , başkan bu işi bir daha düşün lider le 7 ikinciyle aramızda sadece 6 puan var birkaç maçlık seriye bakar sadece ..
Başkan kararından donermi bilmem ama ergen ve bilinçsiz trftar ve Demirspor lu görünen Demirspor düşmanları işin buraya gelmesinin en büyük sebebi ,
M.İ.Y sizi bekler fazla bekletmeyin
Helal renktas halkın takımına bak AKP'nin arka bahcesi
Poh renkliler lütuf la ligde kaldınız bu kiyakta başkan Murat sancağında rolü vardı bilmiyorsanız öğrenin etkisiz elemanlar bir sayfa acinda orda zirvalayin ;) ha pardon bir sayfanız bile yoktu demi :))
İnşallah siz bu sene kesin düşersiniz.bu saatten sonra üzülmem akbabalar.sizede yazıklar olsun.
Kardeş daha geçen yıl düştünüz, federasyonun kıyağıyla ligde kaldınız. Utanmadan neye konuşuyorsunuz. Takımınız iyi gittiğinde büyük başkan bayram, kötü gittiğinde bayramı sevmiyoruz der stada gelmezsiniz. Gidin kendi aranızda top çevirin. Milletin derdi sizi mi gerdi. Bu takım 3.lige de düştüğünde taraftar arkasındaydı. Adana da 1940'dan beri kuralda biziz kralda biziz. Gölgemizde bekleme yapmayın. Devam edin. Hadi yallah...Önce kendi bahçenizde dal olmayı becerinde sonra milletin bahçesinde ağaç olmaya çalışırsınız.
Sayın başkanım Murat Sancak Demirspor sensiz sahipsiz kalacak bizi sahipsiz bırakma...
demirsporun sahibi var TARAFTAR kendine sahip arıyorsan o başka.
Arkadaşlar başkana sahip çıkalım yoksa sonumuz felaket olur ite köpeğe rezil oluruz
Kertenkele yenilgisine üzül Akyüz un gitmesine üzül üzerine birde başkan bıraktı hadi gelde uyu
Kertenkele dediğin takımın tırnağı olamazsınız...İstanbul takımlarıyla dost kardeş olacağınıza Anadolu takımlarına saygı gösterip dost olmaya bakın...Kaybolup gidersiniz.
Demirspor kaybolmaz kertis kardeş rahat ol;)
Herkes birseyler biliyor ama kimsenin elini canine attigi yok. En iyisini yapti Murat basgan, ADS liyim Gurcan, Tekin, Ibrahim, Umit, Orhanlarin zamanindan beri cok utaniyorum yeni nesil taraftarlardan alin size bekleyin transfer yasagi borclar, - puanlar
Aynen kardeşim biz kasap burhanları, tombik ahmetleri izledik ama artık futbolcu profosyonel
Sizin gibi ADS taraftari olmaz olsun siz ads taraftari degil anca dusmani olursunuz baskan bu gitsin baskan bunu alma baskan bu nasil futbolcu ulan bir etrafiniza bakin sizin gibi hangi taraftar var ulan bir adamin sicmadina karismadiniz eke eke konusan taftar gitsin biz yavas yavas cikariz 26 senedir niye cikamadin baskan intahsr etdi borclari yizunden cebinizde bir simit paraniz yok eke eke konusuyonuz nolacak simdi soylim ADS takimi cogu oyuncu gidecek parasini alamicak ve takim dusecek gotunuze kina yakin derbi maci var soylim adana sikecek sizin gibi got taraftar yuzunden simit paranizi biriktirin bagista bulunun artik ceyhan belediye sporla oynarik superlig yerine
Sezon başında başında sanki belli idi ümitin gelmesi filan geçen yazısında sinyali verdi başkan dediki baktım olmuyor bırakırım dedi bence mehmet akyüz biliyordu ve hemen hemen kaçtı yinede başkan düşüsün deriz ama zor artık neyse koca çınar düşsede arkasındayız ama sahipsiz kalmayız
Sayın başkanım Murat Sancak bey Allah'ını seviyor san görevi bırakma çarın çakalın sözüyle gitme sana her zaman güveniyoruz ve yanındayız görevine devam et takımı öksüz bırakma gitme
Hala burda yalvaranlar var kardeşim anlamadınız mı hala bu demirsporu bitirmek için hazırlanan bir projeydi bu takım şampiyon yapılmak istenmedi bana para dökmesinden başka bir tane düzgün bir icraatını gösterin şeffaf olacaz dedi alınan onlarca topcunun bir tanesinin bile maliyetinden haberimiz yok kalıcı gelir dedi ortada kalıcı gelir yok şampiyonluk dedi ortada ne şampiyonluk nede şampiyonluk umudu var taraftarla didişmekden başka naptı murat başkan bir tane bile taraftarın istediği futbolcu veya hocayı getirmedi bu takıma ünal hoca dedik mehmet altıparmak hoca dedik irfan buz hoca dedik hangisini getirdi sezon başı uzağa gitme başkan hataydan caner hüseyin bağ ve şadiyi kap gel dedik o yine metin korkmazla ne kadar gereksiz topcu varsa transfer etti kendi başarısızlığını hep taraftara yıkmaya çalıştı ümit hoca başarısızdı yolladı taraftarı suçladı siz istediniz gitmesini diye memlekette başka topcumu kalmadı gitti geçen sene bizim üzüntümüzle dalga geçen adamı getirdi bir futbolcuya yapılan videoymuş o zaman ahmet mehmet ağlama de şehrimizin adını ne diye ağızına alırsın karaktersiz kaldı ki o şanlı formayı giyene dışardan kimseye laf ettirmeyiz hep söledik yine söylüyoruz varsın kapansın demirsporumuz biz bu şanlı formayı giyer adana sokaklarında yine onurla gururla başımız dik gezeriz sözünden dönen namerttir kaldırımda oyna yine desteklemeyen şerefsizdir yaşa varol ADANADEMİRSPOR
Profesyonel yonetici kariyeriniz var ve is hayatinizdaki sonuclar ortada sayin Baskan. eger cahilce veya art niyetle yazilmis yorumlara kapilip Baskanligi birakirsaniz , sadece ADS degil degil sizde maglup olacaksiniz ki bu da sizin kabul edebileceginiz sonuc degildir. Bence tekrar iyice dusunun. ADS vizyon olarak siz varsaniz daha basarili olur. siz gidince degil.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor