Rakip Samsunspor

TFF 1.Lig'in 8.haftasında Adana Demirspor kendi evinde Samsunspor'u konuk edecek.

Mavi-Lacivertli takım ile Samsun ekibi 1 Kasım Pazar günü Adana 5 Ocak Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor ve Samsunspor bu sezon oynanan 7 maçta aynı puanları topladı. İki takımda geride kalan haftalarda 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

14'er puanlı iki takımdan Adana Demirspor averajla 3.sırada, Samsunspor 4.sırada yer aldı.

Ligin 7.haftasında Samsunspor kendi evinde Keçiörengücü'nü 4-2'lik skorla mağlup ederken, Adana Demirspor deplasmanda Bandırmaspor'u 3-0 mağlup etti.

Yorumlar

Bana göre ligin Altayla beraber en iddialı rakibi samsun. Kadro kalitesi olarak bizim üstümüzde kimse yok ancak önemli olan bu kaliteyi oyuna dökebilmek. Önümüze gelene 3-5 atmak zorunda değiliz evet ama önünüze gelen rakibi boğarak oynamalıyız. Rakibi bekleyerek, topu da pozisyonları da rakibe vererek oynamak şu kadroya yakışmıyor...
Kadromuz bu ligin üzerinde normalde samsunu rahat yeneriz ama takımım başında 3.ligde bile hocalık yapamicak beceriksiz teneke balon bir hoca bozuntusu var onun için samsun maçı çok zor Ümit istifa
Öyle kolay değil bu işler, bizim hocamızın Ertugrul Sağlam olduğunu unutuyorsunuz.Futbol sahada oynanır ve sahada kazanılır.
bu sene samsun ve demırspor beraber çıkarlar
İnşallah
Aynen katılıyorum kardeşim
Bu yorumunuza %100 katılıyorum.
KAZANACAĞIZ!
Bence Mac 1 1 bitecek ama gönül ister ki Galip gelelim
Çok iyimser sin samsun yener
Maç sonucu görürsün ben gerçekleri söylüyorum îyi Bir kadromuz olabilir ama iyi bir mücadele sergilemiyoruz Allah vere yenilmeyiz çünkü rakip çok güçlü
Bu hafta tuzlanin sizi yendiği gibimi
Ben koyu Adana Demirspor taraftarıyım sadece tahmini sonucumu belirttim gel Gorki 15 dislike yemiş yorumum
farklı zamanlardaki farklı arkadaşların yorumlarına baktığımda hetkesin dilinde bizim kadromuz bu ligin üstünde lafıdir dolanıp duruyor. Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Bizim takım yaşlı ve koşamıyor. Sadece tecrübeli bi takım diyebiliriz. Rakiplet 3-5 pas yapıp 10-15 saniye gibi kısa sürelerde rahatlıkla ceza sahamızın içerisinde bitiveriyorlar. Takım direnç gösteremiyor güçsüz kalıyor. Orta saha yolgeçen hanı gibi. Bızim süreklı gol yememizin en büyük nedeni orta sahanın zayıf kalması. Bence Traore bir an önce eski formunu bulmalı ve tek başina boğuşan Hasanın yanına monte edilmelidir. Gökhan İnler kaçak dövüşçü gibi çünkü fiziksel yapısı gücü bunu gerektiriyor.Reaksiyon veremiyor rakibe. Umarım şans hep bizden yana olur
Lan ne şom ağızlısınız Bi salın demirsporu
BU TUZLA VE İSTANBULSPOR NERDEN ÇIKTI YAHU...
Samsunspor ilkyarı iyi sonuç çıkaramayacak ama ikinci yarı sezonu çok iyi geçirecek adana maçıda ortada bir maç olacak puan olarak önemli ama iki takımında önünde uzun zaman var eksiklerini görürlerse iki takımda sözen sonunda süperlige çıkar görüyorum.iki takımada başarılar diliyorum.tabiki samsunspor iyi futbol ile kazanmasını arzu ediyorum.
Takım oldukmu olmadıkmı maçı ..karşımızda alt ligden beri istikrar yakalamış takım ve hocası olacak..iyi sınav olacak..taktik ğerformans tecrübe vs vs hadi bakalım göreceğiz..samsunu yenersek seneryo başka yenilirsek başka berabere biterse seneryo başka yazılır bundan sonra..
Samsumluyum samsun ve adanademir çıksın
Ümit'e zerre kadar güvenim yok. Ancak, Volkan Erkan Hasan'la kilidi açarız diye düşünüyorum. Burak denen artiste önlem alınmalı. Burak ile kim eşleştirme olursa, extra çaba lazım. Burak, süratli ve iyi diripling atan oyuncu. Burak ve Guido'ya önlem alınmalı. Birde , futbol kaşarı Caner var ! Tahmini skor, 2 1 ya da 3 1 .
Arkadaşlar hocayla uğraşmayı bırakalım takıma odaklanalım samsun maçına konsantre olalım gün birlik beraberlik günüdür

Yeni yorum ekle