Kulüpten her maç 20 taraftara forma!

Adana Demirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada Bursaspor maçı biletleri hakkında, kombineler ve taraftarlara hediye edilecek formalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bursaspor maçının biletlerini 10 TL, 20 TL ve 30 TL olarak belirlenirken, her maçta 20 taraftara forma hediye edileceği belirtildi.
 
Kulüpten yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi,
"TFF 1.ligde 21 Eylül Cumartesi saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynayacağımız Bursaspor maçı biletleri bugün satışa çıkmıştır. Bilet fiyatları Kale arkası 10 TL, Maraton 20 TL, Kapalı tribün ise  30 TL olarak belirlenmiştir. Bu anlamda sezon başlamadan önce satışa çıkan kombine bilet satışı Bursaspor maçı bitiminde sona erecektir. Maçlara gelen taraftarlarımızın ayrıcalıklı olması adına başlattığımız çalışma sonucunda tribünlerde bulunan taraftarlarımız arasında yapılacak olan çekiliş sonucunda her maçta 20 adet maç forması dağıtılacaktır. Her taraftarımız sezon boyunca bu kampanyadan sadece bir kez faydalanacak ve herkes mavi lacivertli maç forması kazanma şansı yakalayacaktır."

Yorumlar

Insallah ben de kazanarim.
Ordudadan selamlar bende formaricaedecem karagümrükmaçında türbündeyerimialacam inşallah banada birformadüşerozaman tambir taraftarım mavişimşegimbenim
Cooookkkkk :)))

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor