Defans hattı güven veriyor

Geçen sezon hatalı goller yiyerek eleştiri oklarını üzerine çeken Mavi-Lacivertli takımın defans hattı, bu sezon alkış topluyor.

Taraftarların ayakta alkışladığı defans hattında, sağda Hakan Bilgiç, ortada Semih Güler ve Adil Demirbağ solda ise Mehmet Uslu'dan oluşan dörtlü güven veriyor.

Geride kalan 4 haftada gol yemeyen tek takım olan Adana Demirspor, kalesinde ise sadece 2 isabetli şut gördü.

Yorumlar

Yahu gol yiyelim yenilelim od , önemli olan sonunda şampiyonluk gelmesi
defans'ta adil'den başka hangi oyuncu güven veriyor kediciklerin hücumcularını neredeyse pozisyon dahi vermedi.. eze'yi ezdi geçti biçti asfalt döktü.. Semih azcık kuvvet çalışması lazım çok ağır ve yavaş kalıyor maç boyu gayet iyiydi ama çok ağır.. mehmet uslu ne korner nede serbest vuruş kullanmasın.. duran topmu kullanıyor yoksa o duran topla kaleci mi çalıştırıyor anlamadım gitti arkadaş yaa sinirimi bozdu bir an önce uslu uslu duran top kullanmasın artık..
Züürt tesellisi bu. 4 maçta sadece 2 gol attık hem de ligin zayıf rakiplerine biri penaltıdan olmak üzere. Problemin aslı orta saha ve forvet hattında. Üretkenlik yok, yanlış kadro mühendisliği. Sayın başkan ve menejeri ikinci sezonlarında yine sınıfta kaldılar. Başarısızlıklarını teknik direktör değişikliğiyle örtmeye çalışıyorlar. Ya siz bizi keriz mi zannettiniz.
ya zaten defansa bişey diyen mi var arkadaş gol atamıyoruz gol pote gitti takım gol atamıyor a...…… defansta demir çocuk adil banko oynar diğerlerini bilemem

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor