Rövanş maçının hakemi belli oldu

Spor Toto 1. Lig'de play-off yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, 26 Mayıs Pazar günü oynanacak ve finale yükselecek takımları belirleyecek maçlarda görevli hakemler şunlar:

16.00 Hatayspor-Adana Demirspor: Halil Umut Meler

21.00 Osmanlıspor-Gazişehir Gaziantep: Hüseyin Göçek

Yorumlar

Dünkü maçta kage oyuna girdi bildiğin şarapçı gibi ayakta duramiyor . Çok kötü topçu öbür yabancı legear bundan en azından iyi topu aldimi orta açıyor. Bu kage ayakta duramiyor .
adamcılığı bırak ümit hoca formayı hakkedene ver,süleymanı ve vedatı yerlerinde oynat,rasulu onbire koy
Aynen kardeş doğru tesbit
galiba gazişehirsporu çıkaracaklar yine izmirli hakem
halil umut meler. adamın hası patlıcan ekmeden önce bahçeyi beller. adana güneşinde şapka takmalıdır keller. adam gibi yönetmezsen maçı inşallah yedi sülalen meler. daha beni konuşturma ey hakem kişisi.
halil umut meler ; futbolda sertliğe izin vermeyen futbolcunun ekmeğini futboldan kazandığını ve korunması gerektiğine inanan yumuşak kalpli bir kişiliğe sahip bir hakem ....Ama finalleri görürsek istanbulda ben kesinlikle Özgür Yankaya yı görmek isterim.Çünkü şu anda ligimizin en başarılı hakemi...Ha bu arada her iki hakemi de tanımam sadece futbolu takip ettiğim kadarıyla vardığım sonuçtur. süper lig hasretinin son bulması dileklerimle
Arkadaslar bize bir gol gerek onuda atariz insallah.Unutmayin Hatay ne kadar posizyona girdiyse bizimde penaltimiz verilmedi.Panik yapmaya gerek yok.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor