Orkan Çınar ayrılıyor

 

Devre arasında Orkan Çınar’ın Beşiktaş’a geri dönme ihtimali ortaya çıktı.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Orkan Çınar Beşiktaş’a geri dönecek. Beşiktaş'ın Adana Demirspor ile yaptığı anlaşmada Orkan ile ilgili için Ocak ayı transfer döneminde geri alma opsiyonu koydurduğu öğrenildi. Beşiktaş’ın 2. yarıda Orkan Çınar’ı kadroda düşündüğü ve tekrardan Beşiktaş’a dönmesinin beklendiği belirtildi.

Bu durumda bu hafta sonu oynayacağımız Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından kadromuzda kiralık olarak oynayan Orkan Çınar takımdan ayrılacak.

 

Yorumlar

Orkunun form grafiği tam yükseliyor derken bu haber kötü oldu. Maalesef kadromuz vasat. Kanatlar çok etkin değil, düzgün orta bile yapamıyorlar. Orta saha kırılgan hassas, Anderson ve Galip gibi kristallerden oluşuyor. Kariyerinin SONunda transfer edilen AnderSON bu kulübe, ulkeye, millete yapılmış bir ihanettir, hainliktir. Türk Telekom'un soyulup içinin boşaltılmasından ne farkı var??? O para kimin parası??? Son bulsun artık bu Andersonlar!!! Siz bu milleti aptal mı zannediyorsunuz???
Orkan tam alışmışken form tutarken kötü oldu bu yeni transferler kim acaba? Nyse hele şu GB ni Bi yenelimde
Bu çocuk mu beşiktaşta oynayacak ? Güldürmeyin allah askına
......... gitsin.takıma attığı 2 golün dışında hiç bir olumlu hareketini göremedik.burak çaldığın ........ .... bile olamaz orkun.zaten burak çalık da şuanda denizliden bize geleceğini sanmıyorum.aslında gelirmi bilmem ama birzamanlar sivasta oynayan kamil grosicki vardı.keşkede kamil grosickiyi alabilsek.çokiyi ve tambir profesyonel.
Hiç uzulmedim güle güle gitsin alın balkes elazığ dan serbest kalacak oyuncuları hepsi bu ligin oyuncuları ve yürekten oynuyorlar
andersona kariyerinin sonuna gelmiş demiş adam şaka gibi 29 yaşında daha anderson. ..ve ideal kilosuna geldi sayılır her maç iyiye gidiyor orkan ve galip gitsin. ..
bence gitmesin oynayan oyuncuların hiçbiri gitmesin ama gidiyorsada yerini başakşehirden soner aydogdu alınırsa daha iyi olur
Anderson, galip, kage, oynamayacaksa İsmail ve hatta Kosecki'nin kesinlikle gönderilmesi lazım. kiralayın fatih aksoy'u kiralayın Oğuzhan aydoğan'ı 2-3 tane de orta sahaya tecrübeli ama bitmiş olmayan adam yeter
Andersonla pote arasında 4 yaş fark var anderson kendine geldi sayılır daha çok iş yapar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor