Yılmaz Hoca mesaiye başladı

 

Adana Demirspor’da takıma verilen 3 günlük aranın ardından bugün Adana’da toplanarak derbi hazırlıklarına başlanılacak.

Teknik direktör Yılmaz Vural’la anlaşılmasının ardından bugün ilk antrenmanına çıkacak olan Yılmaz hoca ilk olarak takımı Adana derbisine hazırlayacak.

Bu arada kulübe sportif direktör olarak atanan Bülent Tulun da devre arasına yönelik olarak transfer çalışmalarını başlattığı bildiriliyor. Basına yansıdığı kadarı ile Belçika’nın Antwerp takımında forma giyen Dieumerci Mbokani’nin Batuhan’ın yerine transfer edileceği bildiriliyor.

Daha önce Dinamo Kiev, Hull City, Norwich gibi takımlarda forma giyen Mbokani ile büyük ölçüde anlaşıldığı ifade ediliyor.

 

Yorumlar

Mbokani gelirse pote yi keser.pote den 1 yaş küçük ve çok güçlü bir golcü.inşallah hazırdır ve sakat felan değildir.geçmişi pote den çok daha iyi.
Dieumerci Mbokani biraz zledim hep son vuruş adamı. Şuan pote yi de böle besleseler pote de atar çoğunu. İnş iyi olur
arkadaşlar bugün itiberı ile yeni bir sayfa açtık allahını muhamedini ailesini ve bizi bir araya getiren büyük ailemiz demirsporumuzu seviyorsanız olumsuz yazı yazmayın bu başkanda yönetimde hocada elinden gelenin en iyisini yapacaktır başkan ve yönetime düşen kulübümüzü en iyi şekilde maddi manevi idare etmek bize düşen külübümüzü en iyi şekilde çatlak ses çıkarmadan türbünde kahvede iş yerinde her alanda desteklemek başkanada hocayada güvenelim inanalım inanmak başarmanın yarısı yarısıda çalışmak
rıza çalımbay tamer tuna kemal özdeş irfan buz karıyer planlaması süper ligmiş onun için tff 1ligde çalışmayı istemediler dolayısı ile teklifimizi kabul etmediler yılmaz vural teklifi kabul etti ve anlaşıldı kulübümüze hayırlı ugurlu olsun başkan elinden gelenin en iyisini yapıyor bizde taraftar olarak elimizden geldigi gibi en iyi şekilde takımımızı destekliyelim hep destek tam destek
ya allahınızı severseniz hazır ,hırslı,onurlu oyuncu alın hull ,norvich gbi premier ligde oynamış adam türkiye 2.ligine gelirmi.süper lige bile gelmiyorlar.andersonda mancesterde oynamış adam burda avantadan 2 milyon euro alıp topa vurmadan emekli olacak.
Ya allah bismillah kır şu kör tarihimizi deli yılmaz inşallah yarım kalan işini T amamlarsin haydi yolumuz açık yerimiz super lig olsun
bülent tulun ne alaka yeni bir tanju çolak vakası dahamı
bulent tuluna yuzde on bulent tulun derler komisyonucuyu niye getirdik
Yılmaz hoca senin en buyuk rakibin ne GB ne bolu nede denizli, en buyuk rakibin bizim tribünlerdeki Jurgen klop lar guardıolalar morinholar Allah yardımcın olsun hocam şampiyon yap bizi hepberaber dellenelim
Allah ini seven artık hoca eleştirisini kessin kesmiyen bilinizki malum tkmın adamıdır. Başkanımızda hocamızda bizde süperiz.
bu takımın dilinden ancak Yılmaz hoca anlardı , gerekirse döve döve oynatır bizim ruhsuz futbolcuları o da yetmedi kadro dışı kalırlar kendilerine takım ararlar gerçi böyle ruhsuzları kim transfer ederki o da ayrı tabiki..! Yılmaz hoca gençlerle bile bunlardan daha iyi sonuç alır bence en azından hırs aşılar ve genç futbolcularda fırsat varken kendilerini göstermek adına sahada en azından bir varlık mücadelesi veririler. Başkan bu takıma çok neşter vuracak çok , bence tırmanışa geçme ve seriye bağlama haftaları geldi ADS FORMASI HER FUTBOLCUYA NASİP OLMAZ BU BÖYLE BİLİNE..!
Yılmaz hoca ile yeni bir sayfa açacağız. Başarılar hocam
Yılmaz hoca, barda diskoda alemde gezen topçular var. Bazıları Hakan ı takmiyorlardi. Aman deyim disiplinden taviz verme, bazı oyuncularımız sopalık.
Yılmaz hocanın yardımcıları ve özellikle kaleci antrenörleri kimlerdir ?
yılmaz ile başarı olmaz olmaz olmaz selamlar
Mbokani poteyi keser diyorsunuz da arkadaş poteye hiç pozisyon yaratılıyor mu onun videolarındaki gibi hayır poteye ver bakalım onları 30 gol atar 1 sezonda.
Yav yeter artık çocuklar. Valla yeter ya. Ulan,takımın başına yeni bir hoca gelmiş yok şöyle yok böyle falan da filan da yeter valla bıktırdınız çocuklar. Bu ne ya. Yönetim bir çok hoca ile görüştü bu lige gelmeyi kimse kabul etmiyor. İşin içini dışını bilmeden oturduğunuz yerden boş boş yazıyorsunuz. Bi kere de bişey den memnun olun. Susun biraz. Murat başkan da iyi sabır varmış valla bravo sayın başkana. Bu kadar memnuniyetsiz,bu kadar olumsuz bi taraftara karşı yine iyi sabrediyor başkan. Kardeşim biraz elinize çenenize sahip olun. Yok hocayı beğenmiyormuş yok deliymiş. Buradan dar kafa çocuklara söylüyorum bu lige hoca gelmiyor gelmiyor bunu o kafanıza sokun ve artık sessiz olun . demirspor u destekleyecekseniz destekleyin yoksa susun artık yeter. Takım için elinden geleni yapmaya çalışan bi başkan var ona sahip çıkın.
HABER ADS LUTFEN . Yorumlari kapatin
HABERADS YORUM SAYFASINI KAPAT VEYA FİLTRELE. YANİ HER YORUMU YAYINLAMA
Aynen sana katılıyorum arkadaşım burası yorumla deşarj yeri değil lütfen olumlu ve seviyeli yorumlar yapalım daha şimdiden yılmaz hocaya sallamaya başladık ayıptır gunahtir
Ya hoca bizi sevdiği için geldi adam bizim seyırcıdenşarz

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor