Beklenen açıklama geldi! Dzyuba Adana Demirspor'da

Adana Demirspor'dan hücum hattına flaş bir hamle geldi. Mavi-Lacivertli ekip, Artem Dzyuba ile anlaşma sağladı. Bonservisi elinde olan Rus golcü ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, milli oyuncu Artem Dzyuba ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştır." ifadelerine yer verildi.

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Dzyuba, geçtiğimiz sezon Zenit formasıyla 13 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi.

Yorumlar

Добро пожаловать Mr.DZYUBA...Başta Sn.Başkanı gönülden tebrik ediyorum..Çok şükür gerçek bir santrafora kavuşturdu ADS'yi..İnanılmaz bir oyuncu gerçekten..Artık tüm takımlar bizden korksun diyorum...FORZA ADS,FORZA DZYUBA....
Şu takımın 3 sene önce hücum hattında mehmet akyüz oynuyordu:) nerden nereye:) şimdi balotelli ve dzuba var:) rüya gibi:) avrupaya gitsek suarezi filan getirecekmiş başkan demekki:)
O günün şartlarında Mehmet Akyüz en iyi santrafordu.. Bir zamanlar Metin Oktay gibi bir golcü 30 yaşında jübile yaptı. Çünki o günün şartları öyle idi.
Hoşgeldin arto,baloyla beraber ligin içinden geçin
Baskanlarin sahi Padisahi SANCAK eminim 3 yil icinde Super lig Sampiyonu Olacagiz
Hayirlı uğurlu olsun umarim baloda bir yere gitmez ligin tozunu atariz zuba geldi ya aso gidebilir
başkan mantıklı transferler yapıyor bonservis ödemiyor resmen transfer dersi veriyor
Artem gerçekten iyi bir pivot santrofor hava topu hakimiyeti ve vuruşları çok iyi birde bonservissiz olunca ballı kaymak olmuş eline emeğine sağlık sayın başkan ve yönetici agabeylerimiz inşallah ŞAMPİYON ADS yazdiracagiz...
transferde emeği geçen herkesi tebrik ederim. İnşaallah katkısı olacaktır. Balotelli ile forvet hattında güzel bir ivme yakalarsa bizi harika bir sezon bekliyor demektir.
belirli bir kalitesi var iyi oyuncu fakat yaşı 33 oldugu için 45 dakikalık forvet aldık diyebiriz
beni tek düşündüren şey balotelli de kalırsa hangisi oynayacak? ikisi de yedek kalmaktan mutlu olmaz. vay arkadaş nerden nereye geldik ya mehmet akyüz depresyondan çıktı mı erkan zengin küstü mü volkan şen sakatlıktan çıktı mı diye düşünmekten Balotelli mi oynar Dzyuba mı oynar düşünmeye :)))))))
bir elmanın yarısı biri balo biri zuba
Güçlü çevik tank gibi
Vallaha helal olsun en az 15gol var
Sn.Başkan FB de muhammet gümüşkayayı almanızı öneriyorum,genç bir yetenek,westwrloya 500 bin euroya satılacakmış,bence kaçırmayın derim,hem teknik var hemde iyi bir şutör.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor