Ferhat Kaplan'dan büyük hata

Adana Demirspor, Süper Lig’in 10. haftasında Sivsspor ile karşı karşıya gelirken, mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 

Haftalardır yaptığı hatalardan dolayı puan ve puanlara mal olan Ferhat Kaplan, Sivasspor maçının 7.dakikasında Max Gradel'in şutunda hata yaptı ve topu kalesinde gördü. 

32 yaşındaki kaleci bu sezon 7 maçta forma giyerken kalesinde 9 gol gördü ve sadece 1 maçta kalesini gole kapattı.

Yorumlar

Ferhat hangi maçta hata yapmadı ki en zayıf noltamız kale.Devre arasında acilen ıyı bır Türk kaleci şart
Bir insan ÖKÜZ olursa, ondan her bok beklenir. Vedat kaleye Ferhat da yollanmali ! Sadece o degil; Belhan da öküzü de yollanmali. Bir katkisi yok bu takima. ! Ferhat Belhanda Kaan Tarık bunlara yol verilmeli.
Belhanda konusunda gerçekten öyle
Rakip takımlara bile hakaret etmeye hiçbirimizin hakkı yok, kötü oynuyor deriz de küfür, hakaret ne ya kendi oyuncumuza..
Kaan ve Tarık bu sene için yeterli yedek oyuncular. Tarık'ı iyi izlersen mücadelerini görürsün renktaş. Devre arası kaleci transferi bekliyorum ben. Vedat bence de daha iyi, anlam veremesek de hocanın takdiri şimdilik Ferhat yönünde. Bu sene ligde kalırız inşallah. eğer gelecek seneyi konuşacaksak çok daha kaliteli bir kadroyu göreceğimizi düşünüyorum. Belhanda böyle giderse kariyer sonu yaşar.
Öküz ağır olmuş be aga
Vedata ayıp oluyor . Bir maç vedati görsek gam yemeyecez. Penaltı olmasaydı Ferhatin sayesinde puansız dönecektik. Hiç ama hic güven vermiyor.
Bu kaleci yüzünden puanlar kaybettik çok hatalar yapıyor çok pahalıya mal oluyor . Derhal kalede görev vermeyin diğer kalecilere şans tanıyın. Ara transferde başta kaleci olmak üzre solbek ve diğer eksik Olan yerlere transferler yapılmalıdır.
Hatalar devam ediyor , sanıyorum ki devre arasında yerli kaleci transferi gelebilir .
Ben anlamıyorum bu kadar iyi kadro kur kalecilerine bak elin yüreğinde her hafta tüm takımlara bakın sadece bizim takımın kalesi kötü dikkat edin en altdaki den en üsttekine bakın ve yedekleri bile iyi söylenecek soz yok takım istediği kadar iyi oynasin.
Ferhat ve belhanda yi lütfen gönderin
Kalecinin bu golü yememesi lazım, 1.ligte olsak da yememesi lazım, profesyonel hiç bi kalecenin yememesi lazım
süperligin en kötü kalecisi acık ara
İki hafta da 3 gol yedik üçünüde kendi kendimize attık. Devre arasında acil iyi bı yerli kaleci şart.
ferhat'ın suçu yok. adamın kapasitesi bu, iyi niyetiyle oynuyor. yabancı kuralından dolayı mecbur Türk kaleciyle oynamak zorundayız. devre arasına kadar katlanacağız. forvet oyuncularımız daha uyumlu bir şekilde oynayıp her maç en az 3 gol atmalı.
Diğer kalecileri mız ferhattan çokmu daha kötüde bu kadar hataya rağmen kalede duruyor
Vedat kaleye Vedat kaleye
Muhammedi alamadık kaleye çocuğu kendi takimida oynatmıyor gerçekten yazik
Kosova milli takımının 1.kalecisini almışız yedek tutuyoruz Ferhat gibi futbol hayatı boyunca 3.kaleci olmuş kaleciyi bu mükemmel kadroda kullanıyoruz. Ferhat yerine vasat bı kaleci bile olsa bjknin uzerindeydik. Vedat diyenlere şaşıyorum nerede izlediniz bı Trabzon maçında gördük ondada hataliydi yediği gollerde. Penaltı kurtarmayla kaleci olunsa harun tekin Real Madrid de oynardı. Bı yerli kaleci bı yerli stoper çok farklı yerlere gelebiliriz. Son olarak rizayi adam bilirdik o da yavsak cikti
Muhamned şengezeŕi aykut vermedi de kendisi nerde olduğu zananda oynatmıyordu bu genç futbolculara ders olsun oynayacağı takımlara gitsinler para kazanırlar ama yoksa çüruyüp giderler
Lütfen artık gol yeme çalım atma gereksiz topa çıkma kalede güven ver üzme artık ads taraftarını
Bizim kalecilerde topu elleri ile tutma konusunda büyük bir eksiklik var Uğurcan ve Altay dahil kaleci antrenörleri bu konuda çalışma yaptırsınlar dikkat edin sert şutlarda veya yan ortalarda topu elleri ile tutamıyorlar
muric ferhattan daha mı kötü biraz daha şans verilmeli
Muriç yabancı kontenjanından oynamıyor. Ama bunadam kalede olacağına kalecisiz çıkmak daha iyi en azından stopere bir adam daha koyarız bundan çok iş yapar. Bu adam sadece süperlgin değil PTT 1.lig ve süperlgin en kötü kalecisi.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor