Başkan'dan Bacca ve Gomis açıklaması!

Balotelli transferinin gerçekleşmediğini açıklayan Başkan Murat Sancak Carlos Bacca ve Gomis ile ilgili de açıklama yaptı.

Balotelli transferinin menejerinin isteklerinden dolayı gerçekleşmediği belirten Başkan, "Balotelli bize gelmek istiyordu." ifadelerini kullandı.

Sancak, Twitter hesabında Adana Demirsporlu taraftarların diğer sorularını da yanıtladı. Carlos Bacca ve Gomis transferleri için açıklama yapan Sancak, "İkisi de olmayacak" dedi.

Başkan Murat Sancak, "Junior Fernandes, Mehmet topal, Hugo Rodallega, Gökhan Gönül gündemimizde değil." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

O Yok bu Yok kimi alacık 7 yada 8 futbol cu var diyordu
Eee kimi alacaz biz
40 futbolcu için olmayacak açıklaması yapıldı olmayacaksa insanları boş yere meşgul etmenın manası yoktur
Dikkatimi şu çekti samet hocanın ilgileniyoruz dediği her futbolcuyu başkan yalanladı
Bunlar bu takımı düşürür. O yok bu yok. Hep hava civa
Yahu o yok bu yok millet kampa gidiyor biz bir tane adam alamadık o olmadı bu olmadi ben olayım bari bizi umutla beklettiniz hani scout ekibinizde yüzlerce topçu vardı ne olduda kayboldular bu iş kafa karıştırmaya başladı şöyle ummustuk en az 7.8. Futbolcu ile toplu imza atacaklar diye dusunduk ama ne yazık hiç bir şey olmadi
Sayın Başbakan im Pazartesi günü Açıklayacağım dediniz sizden haber bekliyoruz
Puhajahhaja çıktıkları gibi düşecekler
Sizde çıktığınız gibi düştünüz kedicikler
Sayın babanız Adanaspor yazılı çocuk, çoçuğun Doğum tarihi 1940 sizin Doğum tarihiniz ? Siz ne babasısınız ? Olsa olsa bahsettiğiniz takım sizin babanız olma ihtimali azda olma ihtimali var
biz adanaspor değiliz be kedicik
Başkan gizliden gizliden yurutuyo transferleri ben size diyim haftaya patlatcak hepsini
Evet süper ligin zorluğunu transfer başlar başlamaz gördük. Kaliteli oyuncu almak bizim harcama limitlerine göre biraz zor. Ucuz oyuncu bulmamız gerek . Yukarıda ismi geçen oyunculara verilecek para ile transfer yapmak imkansız. Yani isimsiz ucuz oyunculara yöneleceğiz anlaşılan.
Demirspor ailesi adanada o imzalar atılmadığı sürece transferlere inanmayın
bu adam bizi fıtık edecek
sabır sabır sabır be kardeşim ne kadar acelecisiniz avrupa şampiyonasından degeri düşen oyuncu alacaklar
Sayın başkan çıkıp herkesin izleyebileceği bir kanalda açıklama yaparmısın ads lilerin soru sorabilecekleri bir kanal olsun. Ads liler biraz duygusaldır aylardır balotelli ile uyuyttunuz 26 yıl küme düşmeyecek bir kadro kuracağız dediniz şimdiye kadar bir kaleye ferhat kaplan birde bijarnason ismini duyduk onların da haftaya menejarları sebebi ile iptal oldu diye duyarsak şaşırmam herşeyle siz ilgilenemezsiniz bırakın transferle transfer komitesi yapsın siz sadece kulübü yönetmeyi kulübe nasıl gelir kazandırırız oralarla ilgilenin gecen son üç yılda gördükki transfer sizin işiniz feğil sizi aldatanlar olmuş tu transfer konusunda duyduklarımıza göre. Saygılar sunuyorum.
Cok isabetli karar olmuş. Teknik ve dinamik futbolculara ihtiyaç var.
Çoğunluk yorumcu arkadaşlar bomboş yorumlar yapmış ve Başkan neden bunları almamış diye. Manavdan domates mi seçiliyor beyler ? Bu haberlere kızacağınıza sevinmeniz lazım. İsmi geçen oyuncuların içnde 1 tane faydalı olabilecek isim yok ki zaten. Neyin kavgasını yapıyorsunuz arkadaşlar ? Başkan doğru konuşmuş.
Trezeguet.belhanda.balotelli.payet.ve bjanarson alinmali ..

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor