Başkan, Bursaspor'un 2 milyon TL borcunu sildi!

Bursaspor 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur, Bursaspor'un Çağlar Şahin Akbaba transferinden Adana Demirspor'un alacağı 2 milyon TL'den vazgeçtiğini açıkladı.

Emin Adanur’un açıklaması şu şekilde:

“Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ı ziyaret ettik. Bursaspor’un tüm camialarla birlikte hareket edeceğinden ve Süper Lig hedefimizden bahsettik. Başkan Sancak, alacakları olan 2 milyon TL’yi bağış yaptı. Bu büyüklüğünden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu arada bağış Adana Demirspor’dan değil, Murat Sancak başkanımızın şahsındandır, tekrar kendisine teşekkür ediyorum.”

Başkan Murat Sancak ise yaptığı açıklamada, "Beyler herkes kendi mecrasına çekilsin, fikir paylaşımı adına bir araya geldik, güzelde sohpet ettik, inşallah iki kulübün taraftarı da aynı duyguları hpaylaşırsınız. Bağışa gelince Adana Demirspor'un alacağını ben ödüyorum nokta."

Yorumlar

Kime iyilik ettiysek onlardan darbe yedik. Eskişehir en canlı örnek. Demedi demeyin.
bursaporla geçmişimizin pek iyi olmadığını düşünüyorum
Adam da ne cep varmış be ver ver bitmiyor bu değirmenin suyu nereden geliyor acaba ne olur bana da ver bana da ver
Yardım.etmek iyidir iyi olmasına da adamın açıklamasına bak borcu murat sancak kapattı ads değil diyor. Lan sizin ne mal.oldugunuz burdan belli. Adam olsanız ads başkanına ve ads camiasına teşekkürler dersiniz. Paranız yok hala burnunuzdan kıl aldırmadan çalışıyorsunuz.
Bugün Kim kimin 2 milyon lira borcunu siler? Biz Bursa'ya borçlu olsak kulübe haciz gönderirlerdi, iliğimizi emerlerdi. Allah sonumuzu hayır etsin,
bu ... değmez. adamlar dalga geçer gibi teşekkür ediyorlar. bir bunlar. birde turuncular...
başkana saygı duymak lazım kendi cebinden ödemiş bir bildigi vardır bize düşman degil dost lazım ...a.d.s
sayın başkan demırsporun alacağını ben ödüyorum nokta demiş yakında tapusunuda alıcak demırsporun

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor