Samsunspor'un rakibinde 4 isim kadro dışı!

TFF 1.Lig'de son hafta Adana Demirspor deplasmanda Menemenspor'a konuk olacak. Takipçileri Giresunspor deplasmanda Tuzlaspor'a, Samsunspor ise Adanaspor A.Ş.'ye konuk olacak.

Haftalardır kara bir propaganda yürüten Samsunspor'un rakibi Adanaspor'da 4 oyuncu izne ayrıldı. Adanaspor'un sezon başından bu yana gol yükünü çeken ve 24 maçta 15 gol atan oyuncusu Ozegoviç idmanlarda yer almadı. 

Ozegoviç'in yanı sıra 26'şar maçta forma giyen Ömer Çiçek, Furkan Şeker ve kaleci Goran'a da izin verildiği belirtildi. 

Son hafta maçları öncesi Samsunspor'un rakibi olan Adanaspor A.Ş.'de 4 önemli oyuncunun izne ayrılması kafalarda soru işareti bıraktı.

Yorumlar

GARDASIM KIMSENIN KAFASI KARIS MASIN KIM NAPARSA YAPSIN BIZ CIKIP ADAM GIBI OYNAYIP 3 GOL 3 PUAN ALDIKMI IS BITER VIS GIDER BIZE NE SAMSUNU N ... RAKIBI NAPARSA YAPSIN.......
allah dan averaj ımız cok ıyı yoksa samsunun rakıbı kaleyı acar averaj yaparmıss.....
Bizi hiç ilgilendirmez biz 5 golümüzü atar şampiyon olarak geliriz ads ads ads oooo ads
Normal karşılıyorum Adanaspor her zaman yaptığını yapıyor.
Hatırlarsanız Yılmaz Hocanın döneminde Alanyaspor maçına PAF yakından 7 oyuncu ile çıkmış..2-0'lık Sonucu önceden bell olan maçı Alanyaspor, TFF başkanı, Bakanların, milletvekillerinin huzurunda 2-9 yenmişti. Bal gibi şike idi..
Biz menemeni yenelim Allahın izniyle inşallah şampiyon olalım kim naparsa yapsın satılmış köpekler zaten samsuna yatacakti
Hadi bakalim godoş badana spor-damsun spor. Damsun sporlular konusun bakalim.Tesvik primi mi verdiniz danaspora.Ses gelsin.Ertoş hoca konussana
Allahtan bu turunçların eline kalmadık. Yoksa ipimizi çekerlerdi
isterse bayram çıksın oynasın umurumuzda olmasın. İnşallah 1 düzine atar samsun... biz kendi hesabımızı kendimiz keseriz evelallah.. şampiyonluk yakın mangalları yakın...
isterse bayram çıksın oynasın umurumuzda olmasın. İnşallah 1 düzine atar samsun... biz kendi hesabımızı kendimiz keseriz evelallah.. şampiyonluk yakın mangalları yakın...
ADANA DEMİRSPOR İLE BERABERE KALDILARMI KUTLAYAN EZİKLER SAMSUN DAN 5 YEMEZLERSE BEN BİRŞEY BİLMİYORUM ŞİMDİDEN DİYORUM HAFTA SONU PARA KAZANMAK İSTEYEN SAMSUNSPOR 2,5 ÜST KAZANIR DİYE BAHİS OYNASIN BU TURUNCULAR İLK YARIDAN 3 YER İKİNCİ YARIDA 2 TANE DAHA YER 0-5 BİTER.
milleti kötü yola teşvik etme ayıp ayıp
Ben olsam turunclarin yerinde maça çıkmam hükmen 3-0 mağlup olurum şehrin yuzkaralari Rakibide kendisi gibi i*ne bir takım ondan sonra şeref haysiyet onur fakir edebiyatı yaparlar şeref yoksunları. Allahtan başka kimseye ihtiyacımız yok çıkıp yeneceğiz ve Allah'ın izniyle Şampiyon olacağız onlarda kininde bogulsunlar 2 tane şikeci takım.
Adanasporun hocası da Kova Engin'di..
Arkadaşlar bu hafta üç takımın ucu de galip gelecek,değişen birşey olmayacak,ha Adanaspor tam kadro çıksa ne değişecek,sanki samsunu yenebilecek,yada direnebilecek kadro mu var,bakın yıllardır Türkiye liglerini takip ediyorum,ve şöyle bir gerçek olduğu kanaatindeyim, Bizim ülkemizde işini son hafta maçlarına bırakmitacaksin,çünkü çoğu maçta şaibe hortluyor.
Beğenmedim!

Puanlar: 23

You voted ‘down’

lan adanaspor paf takımıyla cıkmazsan senden adisi yok aleme inat allahın izniyle cikacagiz insallah saldr şimşeğim
Biz.Adanaspor. olarak adana demir sporun süper lige çıkmasını istemiyoruz onun için yedek fark yiyecek bir kadro ile maça çıkacağız.
Sizin ligdeki vizyonunuz da misyonunuz da bu zaten. Demirspordan puan aldığınızda sizin için lig biter. Size bu ligde başarılar turunçgiller seneye demirspor yok daha farklı bir misyon yükleyin kendinize hadi şimdi kendi metrekarene.
Sasirdikmi hayır ertuğrul konuşsun şimdi bide ertuğrul bursadayken bjk son hafta nasıl öndeyken maçı verdi gb şampiyon olmasın die bide onuda açıklasın madem çok dürüst turk futbolunda neler oluyo dio
Kadere bak !!! Son maç samsun adanaya gelecek. şehrin heryanı mavi lacivet renklerle süslenmiş. ve adana demirsporun şampiyonluğuna adanada şahit olacaklar.
Ağzından bal damlıyor be kardeşim. İnşallah
......................... adana demirspor
Hain turgeyler ...
onlar amacına ulaştı zaten koca sezonda demirspor'dan 2 puan aldılar. küme düşselerdi de onlar için önemli değildi. bunlar bu kadar karaktersiz.
Bizene bundan. Biz cikar Topumuzu aslanlar gibi oynarız. Kötü söz soylemeye gerek yok renktaşlarım. Adanaspor da bu sehrin takimi. Bosverin takilmayin. Onlar dahi kuduruyor Ads nin başarısını. Hem futbolcuları, hem seyircileri hem de başkanları.
Adanaspor gıbı bir takım böyle şeyler ýapmamali. Aynı ağacın farklı dallarıyız.biz kardeşiz.neyse su gider kumu kalır.allah'in izniyle sampiyonuz.
geriye bir göz atın bu işler Adana sporun çok sevdigi şeyler bunlar
Eyüp hocam, size ve sportmenliğe yakışmıyor.Biz kardeşiz. Yardım da istemeyiz YANLIŞ da.Neyse biz bize bakarız.insallah şampiyon biziz.
beni hiç şaşırtmıyorsun adanaspor
Nerde ahlak abideleri bizim rakiplerde olsa yazılı görsel ve sosyal medyasından tutunda heryede sakız ederlerdi bunlar yapınca gençleri kazanma oluyor madem öyle ahlaktan dem vuruyorlar samsunspor turunçlara rica etsin as takımla çısın ayrıca eyüp hoca yusuf şimşek kadar olamadın azıcık şeyiniz varsa laf getirmemek için tam kadro çıkardınız bizi 3 puanı alıp işimize bakacağız
Size hiç yakışıyor u bu kelimeler 3 5 tane kendini bilmez hainler 2 takımı bir birine düşüyor inşallah demir spor yener adana sporda yener
Adanaspor bu sene bir türlü oynayamadı.Son maç da oynayamaz. BENİM tahminin. 3 takım da kazanır.Eski Adanaspor olsa samsun'u pamuk gibi atardı.En güzel kazanç kendi ,kazancıdır.Allah emeğinizi zayi etmesin.
YouTube kanalında zaman mekan makinası bir şahıs devamlı bizim futbolcuların aklını karıştıran yayın yapıyor . Neymiş demirspor dem babayı transfer edecekmiş. Ya size ne kardeş hele bi şampiyon olan kralını alırız...
Adanaspor zaten son maçlarına bu 4 oyuncu olmadan çıkıyordu, Samsunspora özel bişi değil. Doğru haber yapın lütfen
Mavişimşekler siz boşverin kim ne derse desin kulaklarınızı tıkayıp maçınıza odaklanın ve aslanlar gibi oynayıp yenin menemeni dönün Adanaya. taraftarların seninle başarılar dileklerimle Allah'a emanet olun inşallah
Hüseyin esen defol kendi sitene cakalllll sizede koyacaz samsunada
A.demir Giresun el ele süper lige..bırakın ezikler 2-3 gun daha hayal kursunlar.Onlarin hayali bizim gercegimizdir..
Şike çiler adana demiri bide utanmadan göğe cikartiyorsunuzu terbiyesizler utanmazlar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor