Samsunspor'un sahibinin derdi Demirspor!

Samsunspor Kulübünün sahibi olan Yüksel Yıldırım sürekli olarak Adana Demirspor'u ve başkan Murat Sancak'ı hedef alıyor. 

Balıkesirspor maçında 5 metre geriden çıkan oyuncu için ofsayt bayrağını kaldıran yardımcı hakeme 'Tanırının eli' diyen Yıldırım, kaybettikleri maçlar için teşvik primi saçmalığına başvurdu. Saçmalıklarına devam eden Yıldırım, Adana Demirspor ve Murat Sancak'ı hedef gösterdi.

Yüksel Yıldırım yaptığı açıklamada, "Balıkesirspor'a bu sezon sadece bizim maçta beraberlik veya galibiyete 30 bin lira prim verdi, Menemenspor'a da öyle 30.000₺ verdi. Menemenspor başkanı da utanmadan maçtan sonra TFF'ye yazı yazıyor hakem maçı etkiledi diye niye yazıyor teşvik primini kaçırdı. Rüşvetin belgesi olmuyor. Bana ispat deseler ama edemem. Tuzlaspor'un normalde verdiği prim 7.000₺ 'dir. 7.001 olmamıştır. Bizim maç öncesi 25.000₺ beraberlik veya galibiyet primi veriliyor. Bizim oynadığımız her maça rakiplere teşvik primi gönderiliyor. Kimin gönderdiğini biliyoruz. Sizler de biliyorsunuzdur. Adana Demirspor Başkanı 3 senedir takıma çok büyük paralar harcadı, çıkaramadı o yüzden gözünü karartıp binlerce taraftarı stadyuma aldı. Ben dünya vatandaşı olan bir insanım. Samsunspor örnek bir kulüp olacak. Aynı şeyi yapmam. Dün bir grup sağlıkçı geldi dediler ki başkanım; Adana Demirspor, Giresunspor binlerce taraftar koyuyor maça biz neden koymuyoruz. Bir onlar kadar taraftar almadık küçük bir grup aldık PFDK'ya sevk edildik. Adana Demirspor’u biz elimizle getirdik ve ikinci sıraya koyduk. Biz Adana Demirspor’u Samsun da yenmiş olsaydık ki yenmemiz gereken bir maçtı. Ancak biz sabaha kadar oynasaydık Adana Demirspor’u asla yenemezdik. Bu ligde en üzüldüğüm maç Adana Demirspor maçıdır. O maçta hiç bir varlık gösteremedik. Menemenspor maçındada üzüntü yaşadım. Goller kaçırdık. Son dakika golü bulduk ardından galibiyet golünü kaçırdık. Ancak Adana Demirspor maçında sadece üzüntü yoktu aşırı bir şok yaşadım ve aşırı bir kızgınlık vardı niye oynamadık diye." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bizim orda bir söz vardır İt ürür kervan yürür .
Bu ittende kötü.yenilmeyi hazmedemiyor.ilkokul çocuğu gibi davranıyor.afs Giresun elele giresundan mavi şimşeğe selam olsun
samsun bu hafta sambiyon herkez gorecek
Bence samsun bu hafta şampiyon değilde piyon olur.ne başkanları takıma inanıyor ne takım başkanına ne hocası başkanına ne taraftarı başkanı na inanıyor.bu hafta sonu takke düşer kel görünür merak etme.
Bu hafta lige ilk ikiden çıkma şansını bitirecek samsun kümeye kümeye
Bu işler teşvikle olsaydı sen de takımına demirspor galibiyeti için teşvik vermedin mi noldu sonuç keko.
Takdir ilahi sizin maçlar. Teşvik işi olsaydı biz geçen sene teşvik verirdik çıkardık. Son maçlar da kaybettik hatırlarsan.
Boş beleş konuşuyorsun etrafa çamur atıyorsun.senin lehine olunca tanrının eli diye haşa Allah ile dalga geç sonra menemen i yenemeyince sağa sola çamur at.koskoca başkanısın sorumlu konuşacağına sorumsuzca konuşuyorsun.ayıp hemde çok ayıp.senin takımın menemenspor a hakem ve oyuncularının fair play ruhuna aykırı hareketi ile yenilmedi.yoksa sende biliyorsun takımının kapasitesini sahanda giresununu yeneme bize yenil sonra da bizim takıma ve başkanımıza iftira at.yaşının adamı ol lütfen samsunspor başkanı bizim takımımız giresunu yenince senin takımında potaya girdi.umarım biraz söylediklerinden utanırsın ve başkanımızdan özür dilersin.ayrıca seni ne takımının taraftarı ne takımının hocası nede takımının futbolcuları ipliyor.herkes suçlu bir tek sen haklısın öylemi.bize düşmez ama kadro dışı bıraktığın futbolcularına iftira attığını teknik direktörün söylüyor.daha dur samsun başkanı bu iyi günlerin.Allah ın tokadını yeyince görürsün takımın bu haftadan sonra yarış dışında kalınca ne yapacaksın acaba kimi suçlayacaksın.ama bizden ve bizim takım ve başkanımızdan sana malzeme çıkmaz lütfen başka kapıya.önce öz eleştiri yap iğneyi kendine batır sonra çuvaldızı bulursun.lütfen sorumlu olum takım başkanı olduğunuzu unutmayın ona göre beyanat ver algı operasyonunu bırakın sonra size döner ne yaptım diye dövünürsünüz.
Siz bu puanlsrı hakkıncamı aldınız hakem siz görmediği pozis yonlar var samsun çıkan kırmızı kartlae haklıymıydı samsun büyük camıadır türkiye çok yıldız oyunlar yetitirmişdir başkanımızı arkadasındayı samsun spor onun sayesinde tesis altyapıya kavuştu devlet bir kuruş almadı cebinden verdi siz işnize bakın adana
...........................................................................
Üç maçımızı aldıkmı çıldır çıldır çıldır şimşek çıldır biz sevinçten digerleri hasetten
Takımında derebeylikler kurmuşlar haberin bile yok aklın sıra bizi mi karıştıracaksın kel ? Bu boş lafların amacı olmayan takımları hırslandırmaz aksine sana karşı biler. Bu takımda oynayan oynamayan herkes murat sancak’ı baba gibi görür, sen kendi çiftliğine sahip çık önce. Rehavet de sinir stres de yok beyler! Takımımız alnının akıyla bu işi bitirecek. Bu keli playoff’a yollayalım belki finale kalırsa altayın bunlara koyuşunu izleriz.
Ya bir git kumda oyna düdük
Eskişehir'e kim ne kadar para yedirdi top ?
Samsunspor'un bizimle beraber çıkmasını isterdim ancak Başkan ın bu beyanatları Samsunspor camiasına yakışmadı , başkan geçersiz mazeretler peşinde. Balıkesirspor mecbur oynamak zorunda size yatacak değildi ve küme düşme riski vardı , ki Menemenspor da aynı şekilde. Siz bu 2 maçtan Hakem hataları ile 4 puan aldınız Başkan Bey , içinize sindimi ? Size üzüldüğüm tek maç Giresun maçı idi. O maçı alma şansınız vardı ancak 2 kırmızı ile gardınız düştü , ki İlyas Kubilay boş yere atıldı. Sonraki maç tada 2 kırmızı aldınız. Sözün özü Başkan Bey Samsun Taraftarı sizi seviyor ancak onlara doğruları söyleyin. Kadronuz kaliteli , Hocanız mükemmel ancak oynadığınız oyundan memnunmusunuz ? Hiç olmaz ise Playoff tanda olsa şansınız var ancak bu futbol ile değil.
Sen ne diyorsan doğrudur başkan, sen Türkiye'nin en dürüst en kaliteli başlamışım, sen hiç canını sıkma, eden bilirmiş, sen onları Allah'a havale et, mevlam neylerse güzel eyler, onlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar
sen nerenin çocugusun önce onu yaz
Ne doğru söylemesi sizinle eğleniyor başarısızlığını başkasına atıyor suni gündem yapıyor sizde inanıyorsunuz.bence bizimle uğraşacağınıza giresun ile uğraşın zira giresun en zayıf halka.getçi siz giresun u bile yenemediniz ha bire çamur atın.
Ozaman bize yenildin bizden primmi aldin la git bos konuşma
her yenen yenilen teşfik pirimi alıyorsa o zaman bizden giresundan ne kadar aldınız
Bize yenildin bizdendemi teşvik aldın la bigit boş konuşma
başkan dogruyu söylüyon biz giresununuda satın aldık es es ide eses le berabere anlaştık küme düşmüş takıma takıldık biraz mantıklı düşün bizim başkanımımız inançlı bir insan böyle şeylere tenezül etmez allahtan korkar kimsenin hakına tecavüz etmez tek söylidigin birşey dogru oda stada taraftar alınması onun cezasınıda kulüp ödüyor..a.d.s.
Sen 10 puan altındaki takıma kendi oynadığın maçta da mağlup olarak geçil sonra bizim oynadığımız takımlara teşvik veriliyor de bu nasıl bir algı keltoş? Takımın olmuş çiftlik hala başka takımlara sallıyorsun. Bu yaptığın açıklamalar senin adına çok talihsiz tüm takımları zan altında bıraktın. Tamamen objektif konuşuyorum ben balıkesir ve menemenin yerinde olsam gram kendimi yırtmam demirspora karşı durup durup bu iki takıma salladın kaldı ki bu iki takımın taraftarının da doğrudan demirspora sempatisini kazandırdın. Şampiyonluk turunca senin kel kafandan bir davul yapıp çalmak istiyorum ya itici herif!
Bunada 2metre basma gönderecem lig bitince eteklik etek giysin demirspor düşmanları:))))
SANA ŞEREF ALACAM.......ONUR ALACAM.......GURUR ALACAM.......ZİLLİ
Bizim böyle laflara karnımız tok.haddini bilecek ve ADS ye selam duracaksın.Hala koyduklarimizi unutamamışsınız.Haydi git ertesi yılı bekle giresun ADS elele Altay da 3.olarak çıkar.
Değerli Ads li kardeşlerim. Kim ne derse desin, biz çıkıp topumuzu oynayacağız. Allahin da takdir ve hükmüyle Ads miz Samet hocamızın ve futbolcu kardeslerimizin emeğiyle şampiyon olacaktır. Kimse için kötü konuşmaya gerek yok. Her kişi, kendinden bilirmiş işi.
kişi kendinden bilir işi
senin gibi bir küklü klüb başkanına yakışmamış bu konuşma adana demir spor 3 yıldır zirveyi kovalıyor ve para ile olacak iş olsaydı çoktan çıkardı bu takım ama şu var sizler adana demir spor rakiplerine gönderiyorsunuz çünki demir spor karşı oynayan takımlar son dakikaya kadar kıçlarını sıkıyor lar puan almak için..
Haydi dürüst başkan eskişehire pirim verildi mi verdiyse kim verdi yoksa boz mi verdik küme düşen takima beraberlik için.Bukemediginoz bileği opun sizi kendi coplugunuzde ezmedik mi.Sevgili samsunlu kardeşlerimiz kesinlikle size değil başkanınıza.
Başkan Lafa Bakarım Lafmı diye Söyleyene Bakarım Adammı Diye adam degilsin başkan ........
Tuzla playoff için ölümüne bolu onur ve gururu için oynayacak.Her türlü sonuç çıkabilir.Sonuclara katlanmayalar namerttir.Biz bilegimizin gücüyle şampiyon olmak istiyoruz.Bunu anlayın artık camuuur...yoookkkk
Samsunun yalancı başkanına soruyorum.Diyor ya beraberlik ve galibiyete murat başkan 25.000.er lira pirim verdi.Eh niye size 2 0 yenildiler.Yoksa siz daha fazla mi.verdiniz desek olur mu olmaz biz diyemeyiz çünkü biz adanaliyik allahın adamıyız vede ADS liyiz
Şark kurnazı aklınca tuzlayı ve balıkesiri üstümüze saldırtıp bizim maçlara asılmasını sağlayacak birde bizim konsantrasyonunu dağıtacak aklınca zavallı içeride12 puan öndeyken çit yoktu ads ye giresuna yenilince kaçası tutuştu haydi ads bu hafta ölümüne oynayıp 3 puanı al
Seni anlıyoruz...
Karakter olsaydı bunları demeye hakkın olmazdı hak demişken hak hukuku bilirmisin bilmezsin çünkü rüşvet sende iftira atmak sende kendin yaptıklarını başkana suç atarak yapmış ta bulunmak iftiralarda bulunmak çok ağır dir bunun cezası ne bu dünya da ne öbur dünyada cezasız kalmaz önce sen bir insan olmayı bil de sonra insan olmayı becer. . .
Demekki samsunlu oyuncularda bizim maçta şike yapmış acaba samsuna ne kadar para gönderdik =)
samsun spor başkanının tek bir derdi var son üç maçta ortalıgı karıştırmak ama başaramayacak allahın izniyle mutlu sona ulaşacagız..a.d.s
Samsunspora koyarken 8 puan fark vardı ilk başta hissetmediler. Ama İkincilik gidince, kıçlarındaki acıyı yeni hissediyorlar.
Başkanın özel günü idare edin. Her ay belli günlerde böyle agresif olabiliyorlar.
Testide ne varsa dışına da o sızar! Böyle bir süreçte, ekşi yemeyenin karnı ağrımaz.
Elini aç tükür ve yala bizik bu sene şampiy-- seni kukla ;)

Yeni yorum ekle