Alt yapıdan bir isim daha kadroya alındı

Deplasmanda Samsunspor'u 2-0'lık skorla mağlup eden Adana Demirspor'da 16 yaşındaki İzzet Çelik'in ardından alt yapıdan bir isim daha kadroda yer aldı.

2005 doğumlu ve solbek oyuncusu Yücel Gürol ile profesyonel sözleşme imzalanarak Samsunspor maçının kadrosuna dahil edildi. Genç oyuncu U16 Milli takımının son kadrosunda da yer aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Dün profesyonel imza atarak Yılport Samsunspor maçının kadrosuna giren 2005 doğumlu futbolcumuz Yücel Gürol, Başkanımız Murat Sancak, teknik direktörümüz Samet Aybaba ve sportif direktörümüz Gökhan Göktürk ile birlikte altyapı antrenörlerimize teşekkür etti." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

yücel ve izzet i sahada görmek istiyorumbaşarılarınız daim olsun inşaallah
Dünkü maçta ilk yarıda Ezehin yerinde Emrecan veya M. Akyüz oynasaydı kaçırdıkları gol olurdu en az 3-0 veya 4-0 da bitirebilirdik maçı neyse sağlık olsun Samet hocamız takıma can verdi başarılarınız daim olsun vurduğunuz gol olsun inşallah Volkan Şende takımda yerini alınca bizi kimse şampiyonluktan alıkoyamaz.
Maşaallah başarılar yücele azimle çalışırsan iyi yerlere gelirsin inşaallah
Kadroya alınsa ne olur,,, oynamadiktan sonra,,, Altınordu,, bursa kadar olamadık,, bu çocuklar bizde oynamaya Aksa onlara verelim onlar oynatsin
Adana toprağına odun dik , ağaç bitsin derler. Ancak futbolda bu özelliğe bir türlü sahip olamadık ve çok ama çok gerilerde kaldık. Bir Altınordu gibi olmak için eminim ADS taraftarı ömründen ömür verecek kadar cefakardır. İnşallah İzzet ve Yücel başlangıç olur , devamıda en kısa sürede gelir.
işte samet hocadan beklediğimiz hareketler! kaşarlar yerine altyapımızın gençlerinden kazandıracak, kalıcı başarı da hakiki büyüklük de böyle olur. Yolun bahtın açık olsun genç mavişimşek!
Çocuk sol bekmis işte koy oynasın yetenekliki a takıma çıkmış Kaan kanak oynicana kendi öz evladımız oynasın ondan daha kötü olacak degilya

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor