Ünal Hoca, Demirspor taraftarını övdü.

PTT 1. Lig’in 3. haftasında Alanyaspor’u 3-1 yenen Adana Demirspor’un teknik direktörü Ünal karaman, en büyük moral kaynakları ve itici güçlerinin taraftar olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan deneyimli teknik adam, iki maçını da kazanmış ve gol yememiş bir takıma karşı oynadıklarına dikkat çekerek, “Dolayısıyla saygıyı hak eden bir rakip. İlk yarı benim de beklemediğim gibi geçti. Bizim tarzımız ve Oyun kimliğimiz asla böyle bir ilk yarıyı kabullenmez. Ama ikinci yarı maçı istemeyen, çeviren, mücadele eden ve takım görüntüsünü sergileyen takımımdan son derece memnunum. Oyuncularımı ikinci yarı için tebrik ediyorum. Bizim açımızdan ilk yarının en güzel olayı, yediğimiz golden sonra hemen attığımız goldü. O gol olmasaydı ikinci yarı biraz daha zor geçebilirdi bizim adımıza” ifadelerini kullandı.

İlk yarıyı beraberlikle bitirmelerinin ikinci yarıda daha rahat hamle yapmalarını sağladığını kaydeden Karaman, “Beklenen oyunumuzu ikinci yarı yansıttık. İnşallah bunu 90 dakikaya yayacağız” dedi.

Karaman, Adana Demirspor taraftarının önemine de vurgu yaparak, “Hafta içinde de ifade ettiğimiz gibi taraftar bizim en büyük moral kaynağımız, itici gücümüz. Adana Demirspor taraftar ile birlikte kimlik kazanmış bir camia. Bizler elinden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Maçın ardından yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulunan Alanyaspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Adana Demirspor taraftarına da övgüler yağdırdı. “Burada parantez açılması gereken bir tek şey var; Adana Demirspor taraftarı” diyen deneyimli hoca, şunları söyledi: “Buradan kendilerini tebrik ediyorum. Maçın galibi Adana Demirspor taraftarıdır. Gerçekten her takımın isteyeceğiz, her takımın arkasında olması gereken bir taraftar kitlesi var. Sadece takımlarını destekleyen, skorla hiç işi olmayan ve tamamen takımın arkasında olan bir taraftar grubu. Ben buradan kendilerini tebrik ediyorum. Oyuncuların ve teknik heyetin hakkını yemiyeyim ama bana göre maçın kahramanı taraftarlardır. Çünkü o takımı tam bitti dediğimiz anda tekrar dirilttiler.”

Yorumlar

Zaten Taraftarımız herzaman 1 numaradır.siz, esas önümüzdeki maç boluyu yenip gelirsek sonraki hafta içerideki kayseri maçında taraftarı görün.herhalde o zaman 5 ocak stadı tıklım tıklım olacaktır.çünkü taraftarımız o zaman tamamen şampiyonluk havasına girecektir.ben demirsporumuzun boluyu yenip geleceğine inanıyorum. inşallah o zamana kadar taraftarlarımızda pasokart protestosunu maça gelmiyerek değilde başka türlü protesto yapar.çünkü taraftar kaybından ençok da demirsporumuz zarar görüuyor.
Bu daha başlangıç !
Yıllardır 2.lig olsun ve ya 3 yıldır bu ptt ligi olsun sezona en iyi başladığımız eniyi sezon bu sezon oldu .inşallah gerisi de gelir.ayrıca bu sene 3 maçtır rakibe gol pozisyonu bile vermiyoruz.fakat avanta gol yeme hastalığımız haalaa devam ediyor.bün kalecimiz serdar kendine yakışmayan bir gol yedi neyseki pahalıya patlamadı galip geldik.fakat ilk maçımız olan denizli maçında bir futbolcumuzun topa arkasını dönmesi sonucunda golü yedik ve berabere kaldık ve 2 puan kaybettik.inşallah birdaha böyle avanta goller yemeyiz.allah defansımızı ve takımımızı nazardan saklasın.ben bu yüzden bu hafta boluyu da yeneceğimize inanıyorum.üstelik takımımız daha yeni ve uyum sorununu atlatamadı.buna futbolcularımız kampa çok geç katıldığı için kondisyon eksikliğini de katarsak ve bunları da halletiğimiz zaman takımımızın önünde hiçbir rakip duramaz.inşallah ara trnsferde timurun yerinede 3 yabancı iyi kullanırsak süper olur.
daha önce ferhatı kesmeni yoksa senin çok başını ağrıtır demiştim ünal hoca,şimdi de timur için yazıyorum,timur hakemlerle çok oynuyor diğer arkadaşları kadar savaşmıyor ve çok güçsüz kalıyor,sola atılan bir topta kendisi önde olmasına rağmen rakip defans oyuncusu geriden koşup topu kaptı,demirsporda kimsenin yeri garanti değil,koşmayan çabalamayan formayı zor görür bu sene
bencede timur dün iyi değildi kalitesi tartışılmazda kendisi bilir koşmayan mücadele etmeyen yedeğe geçer ünal hoca haksızlık yapmaz ben oğuzhanı çok beğendim çok güzek oynadı ve güçlü beykanı bile kesebilir birde ali tandoğan ve hırşit tam hazır olursa bu takım tadından yenmez artı tapsu abi yine eleştirmişin inceden gol yenir abi bir an durakladı defans bence kalecinin direk suçu yok defans biran durdu adamın önünde dursalar o gol olmazdı vuramazdı zaten sen yine eleştiriyi patlatmışın kaçmaz senden neyse takım çok iyi yolda ilerliyor zaten 3 yabancı alındı fakat transferin son günü yetişmedi bunuda benden duymuş ol hatta eşkişehirden alınacaktı transferin son günü yetişmedi herşeyin hayırlısı devre arası bir yabancı alınacak hayırlısı olsun
kaleycide insan hata yapacak gol yicek o kadar kredisi olacak..ama serdar hakketen güven veriyor ben şahsen yan toplarda kornerlerde falan çok rahat oluyum serdar kaledeyken...neydi öle geçen seneler her yan top gol oluyordu...alanya maçı bizi havaya soktu boluyu yenersek tüm adana havaya girecek..o havaya girdikmi kimse tutamaz bu takımı futbolcunun havaya girmesi çok önemli..havaya giren futbolcu kendine daha iyi bakar maçlara daha iyi hazırlanır buda başarıyı getirir...
Bolu maçında anya konya ortaya çıkar. Alanya maçında attığımız 3 gol kimseyi kandırmasın. Mulenga takımdan kopuk oynuyor ve yeterince katkı yapmıyor, orta sahada top yapamıyoruz, forvetle uyum yok. Tek iyi yanımız defans ve kale. Mulenga çok yetersiz ve vasat!!
buyur işte hamdi kardeşimde benden. :) öyle deme kardeş. adamlar sonra boluda 3tane atar gelir rezil olursun. örnek ben :) neyse gol yemeyelimde elbet birileri hata yaparda bizde gol atarız. futbol bu değilmidir zaten. kaleci hata yapacak ,defans adam kaçıracak ki rakip gol atsın. üzülmenin gereği yok. takım iyi görünüyor bence...
mulenganın işi gol atmak değilmi arkadaşlar 3 maç =2gol sorun bitmiştir bence

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor