Tüm taraftarları maça davet etti

Pazar günü saat 18.30'da Adana 5 Ocak Stadı'nda oynayacakları müsabakada taraftarlarının desteğine ihtiyaçları bulunduğunu ifade eden Başkan Sedat Sözlü, "Süper Ligi hedeflediğimiz bu sezonda, özellikle kendi sahamızdaki maçlarda taraftarlarımıza da çok iş düşüyor. Tribünün gücünün, sahaya yansıdığını biliyoruz. Gelin, şampiyonluğa giden yolda, takımınızın yanında olun. Siz varsanız, güçlüyüz" diye konuştu. Tribünün de gücüyle Kardemir Karabükspor maçında 3 puan alacaklarına inandığını belirten Başkan Sözlü, şöyle devam etti:

"Bu takım, her şeyden önce birlikteliği simgeleyen bir takım. Bizler, yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızla şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Herkes üzerine düşeni yaparsa, şampiyon olmamamız için de hiçbir neden yok. Taraftarımıza düşen de, tribünde bir enerji yaratıp, o enerjiyi sahaya yansıtmak. Tüm taraftarlarımızdan ricam bizi yalnız bırakmamaları."

Yorumlar

bizler maça geliyoruz başkanım şu futbolcularımız da üzerlerindeki ölü toprağını bir atsalar....her şey çok daha mükemmel olacak....karabük maçını alalım ve çıkışa geçelim artık yeter dinlendik
VALLAHİ BAŞKAN SEN SÖYLESENDE TARAFTAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR.ÖNEMLİ SİZİN YÖNETİM OLARAK TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARDA SAHADA GÖREVİNİ YAPACAK.BEN HER ZAMAN DERİM DEMİRSPOR SAHAYA ÇIKTIMI REAL MADRİD BAYERN MÜNİH FENER GS.BJK.HİÇ FARKETMEZ HEPSİNE A......TARİFE YAPAR.ÇÜNKÜ TESLİM OLMAK BİZDE YOK.AMA İDDAA ORANLARI YÜKSEK OLDUMU BU TAKIMA BİR ŞEYLER OLUYOR.
Başkan, Kapalı ve Maraton olarak görevimizi her maçta yapıyoruz, kale arkasını doldurmanın çaresi bulunmalı.
başkan biz kombine alarak görevimizi yaptık sıra topçularda ve sizde

Yeni yorum ekle