Transfer çalışmaları askıya alındı

Play-off finalinde Fatih Karagümrük'e penaltılarla yenilen Adana Demirspor'da yeni sezon için çalışmalar askıya alındı. 

Mavi-Lacivertliler Türkiye Futbol Federasyonu'nun Çarşamba günü Süper Lig'in 22 takım olup olmaması yönünde yapacağı toplantıdan çıkacak karara göre transfer çalışmalarına başlayacak. 

TFF'nin alacağı karar ne olursa olsun en çok merak edilen konulardan biri, yönetimin Cüneyt Dumlupınar ile yoluna devam edip etmeyeceği. Başkan Murat Sancak, play-off final maçının ardından yaptığı açıklamada, "Biz Cüneyt Dumlupınar'dan memnunuz. Kendisi de devam etmek isterse gelecek sezon için devam edeceğiz. Süper Lig'e de çıksaydık, Cüneyt hoca ile devam edecektik." ifadelerini kullanmıştı.

Süleyman Koç yeni sezona hazır

Sezon başında sakatlanan ve formasından uzak kalan Süleyman Koç takımla antrenmanlara başladı ve yeni sezon için geçireceği kamp dönemi ile yeni sezona hazır olacak.

Kaleci transferi şart

Devre arasında Başakşehir'den kiralanan Muhammed Şengezer kulübüne geri dönerken, 3 sezondur Adana Demirspor forması giyen Kurtuluş Yurt'un sözleşmesi sona erdi. Mavi-Lacivertli takımda kaleci olarak sadece devre arasında 3.Lig kulüplerinden Modafen'den transfer edilen Vedat Karakuş kaldı.

Yorumlar

#gumburgumburads acildi beyler.yuklenin.bu is carsamba gunu olacak.ama yuklenmek lazim.
Sahih ahh şimdiki futbolcular sizler rahmetli PAŞA Hüseyin i Necmettin ağabeyi Alaattin bukagli yi Gürcan Baba yi bombacı İbo yu efsane eser i Deli erden i kasap burhan usta Raşit golculerin kralı rasin gurcani vs vs vs onları izlemiş olsaydınız nasıl Bir kulüpte forma giydiginizi belki farkederdiniz
Aynen ads.nin en sahsahli zamanı idi kaleci mustafa gürcan aday rasim gürcan ibrahim uzunca ibrahim çolak. eren rahmetli önder başkan hacı döner teknik direktör coskun özarı zamaninda 1.ligde haftalarca lider olarak kalmıştı (ozamanlarda süper lig yoktu daha)
Demek ki süper ligdeyiz.
Toplantı moplantı yok arkadaşım siz neden boşa umut verip duruyorsunuz bu taraftara? Açıklandı işte 21 takım oynanacak lig. Çarşamba günkü toplantı transfer harcama limitleriyle ilgili.
Büyük ihtimalle Demirspor süper liğde İnşallah.
inşallah kulübümüz ve türk futbolu adına adil bir karar alınacaktır.. gerçekten lig 22 olacaksa eğer, bunu en çok hak eden tek ekip bizik..
Baskı ile alınan bir karar ise bize yakışmaz dalga geçer herkes ama gerçekten 22 takım olacaksa hakkımız ama federasyon aciklama yaptı 21 takım olacak diye neden bu söylentiler?
Bu takıma iki tane çok iyi kaleci gerek bu sene şampiyonluğu kaleci ve takım savunmasını iyi olmadığından kaybettik
transfere bir an önce başlanmalı, ankaragücünden ayrılan hava toplarına çok hakim olan alihan kubalasla hemen anlaşılıp mitroviç gönderilmeli, 10 numaraya da özer hurmacı
Ben anadan doğma demirsporluyum süper lig adana ya demirspor da lige yakışır en büyük demir çıkarsa birdaha düşmez ben büyük başkan m.sancak
Her takım Süper lige çıkmak ve kalmak istiyor bu nasıl iş yenseydiniz rakibinizi kardeşim yada küme düşenler kendi rakibiniz rizeden 3 yediniz bırakın bu ayakları
Ver coşkuyu başkanım göhhan töre gelsin eyersamsun almadıysa

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor