TFF’den yine ceza

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugün aldığı kararla getiğimiz hafta oynadığımız Altınordu maçı için kulübe ceza verdi.

“Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 22.09.2016 tarih ve 11 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir” denilerek Adana Demirspor hakkında aşağıdaki karara yer verildi.

“ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 17.09.2016 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR - ALTINORDU A.Ş. TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,”

Yorumlar

Tff uc istanbulun malum takimlari disinda taraftari olan kent takimlarini gommeye kararli...kent takimlarina destek yerine kostek olan herkese zorla uc istambul takimini dayatan tff yi nefretle kiniyorum ve yetkilileri istifâya davet ediyorum
kesinlikle katılıyorum; illa 3 büyük denen takımımı tutmak zorundayız. alayına isyan lan.
Ne gibi saha olayi olmus bence acik acik belirtmeliler ben hic bir olayi hatirlamiyorum.
3.Dünya ülkesi, milli geliri kisi başı 8.900$ olan, şort giyen kizlara saldırılan, tarikatlara ve cemaatlarla yatağa girmiş hükümet, halkını sürekli cahillestiren, eğitim seviyesini düşüren, sadece kendi etrafını, %50'yi düşünen, Adana'dan İzmir'den nefret eden iktidarın futbol federasyonu da milleti futboldan sogutmak için elinden gelen herşeyi yapıyor. Hatta Osmanlı ve Başakşehir i şampiyon yapmanın formülünuü arıyorlar. Kahrolsun bu adaletsiz düzen.
ya sen nerde yaşıyorsun kardeş. ne kullanıyorsunuz, ne içiyorsunuz siz anlamıyorum ki.
AĞZINA SAĞLIK İYİ YAZMIŞSIN KARDEŞ
şu arala takım ve camia olarak çok gerildik sürekli ceza yiyoruz.ama puan silme cezası çok ağır bir karardı umarım yönetim bunu düzeltmeyi başarır (başkanın açıklamalarında ümitlendik belki fatih terim devreye girerse diye) ben magazinsel bir haber verim bari şu gergin ortamda. kanal d de yine bir adana dizisi başladı babam ve ailesi diye ve yine bu şehrin takımı ads bayraklarıyla, atkısıyla dizide yerini aldı. bu turuncular çok kıskanıyor ama.
Stanbul takımlarına para lazım.nerden bulacaklar parayı tabi bizim gibi takımlardan alacaklar
TFF'nin adı değişsin bence AKPFF olsun!!
Boyle basa boyle tras

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor