Taraftarlar görev başında

Bu akşam Süper Lige çıkma yolunda Adana Demirspor kritik Antalyaspor karşılaşmasında sahaya çıkacak.

Adana Demirspor taraftarı yine takımını yalnız bırakmayacak. 5 Ocak Stadı’nda oynanan ve Altınorduspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile noktalanan maçın ardından taraftarlar futbolcuları yanlarına çağırıp destek verip alkışlayarak play-off maçına uğurlamışlardı.

Misafir takım için ayrılan biletleri çok kısa bir sürede tüketen Demirspor taraftarı yollara düşüp bugün Antalyaspor karşısında takımını destekleyecekler. Her zaman olduğu gibi futbolcuları hiç yalnız bırakmayan mavi lacivertli taraftarlar bu kritik karşılaşmada da takımı 90 dakika boyunca destekleyecekler.

Bu duruma karşılık, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun PTT 1. Lig temsilcisi Antalyaspor’a verdiği tribün kapatma cezasını onadı.

TFF’den yapılan açıklamaya göre Antalyaspor’un Osmanlıspor ile yaptığı maçta, taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın bu sezon ev sahibi olduğu müsabakada 4. kez gerçekleşmesinden dolayı verilen tribün kapatma ve 21 bin lira para cezasına yaptığı itirazı, oy birliğiyle reddetti. Bu nedenle bu akşamki karşılaşmada Antalyaspor'un ateşli taraftarlarının bulunduğu Rixos tribünü kapalı olacak. 

Yorumlar

antalyasporun mu taraftarı ateşli ;?
Antalyaspor taraftarınınki ateş se bizimki cehennem sıcağı ag
rabbim yardımcımız olsun. ha gayret...
bugün herkes sussun futbolcular konuşsun haydi çocuklar inanmayanları utandırın bugün...
kaç gündür sabah kalkıyor dua ediyorum, akşam yatarken dua ediyorum; pazartesi stadtada yerimi alacam, sesim kısılana kadar takımı desteklicem daha ne yapabilirim bilmiyorum.

Yeni yorum ekle