Şimşek iyi bitirdi!

Adana Demirspor sahaya Serdar Kulbilge, Tayfur, Fazlı, Abdülkerim, Şaban, Mesut Saray, Umut Sözen, Serhat, Hüseyin Kala, Oğuzhan Aynaoğlu ve Özgürcan Özcan ilk 11’i ile çıktı.

Ağırlıklı olarak B takımı ile sahaya çıkan Adana Demirspor’da yabancı oyuncuların olmayışı ancak buna karşılık Ünal Hoca’nın genç oyunculara şans vermesi dikkatleri çekti. Geride bıraktığımız karşılaşmalarda sağ açıkta görev yapan Tayfur’un sağ bek pozisyonunda oynaması ve sol bek olarak görev yapan Abdülkerim’in de stoper olarak görev yapması karşılaşmanın en dikkat çeken anekdotlarındandı. 

Genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısında takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamazken, son 5 dakikada Gaziantep BŞBSpor’un kurduğu baskıyı Demirspor kalecisi Serdar Kulbilge başarılı kurtarışları ile önledi.

İkinci yarının hemen başında defans bloğuna Attamah’ı alan Adana Demirspor, Özgürcan ve Oğuzhan ile Antep kalesinde gol aradı. Oyuna alınan Timur ve Beykanile gol arayışlarını sürdüren Adana Demirspor, maçın 60. dakikasında Beykan’ın volesinde önemli bir pozisyonu kaçırdı. Maçın geri kalanında ise Timur ve Tayfur gol pozisyonundan yararlanamadı ve maçın 90 dakikası 0-0 bitti ve penaltılara geçildi.

Penaltılarda ise Abdulkerim, Yunus ve Oğuzhan penaltılarıyla Gaziantep BŞBSpor’u 3-1 mağlup etti.

Yorumlar

bizde bugün oynayan serhat kim bilen varmı
Altyapıdan. 17 yada 18 yaşında korkunç bir yetenek.
serhat kurtulmuş 19 yaşında sağ, sol açıkta oynuyor !!
Sanırım altyapı
Serhat alt yapıdan gelen korkunç yetenekli bir çocuk. Abdulkadir Hocanın çok övdüğü ve bizim ileride para kazanabileceğimiz bir kardeşimiz. Yaşı 17 yada 18. Ünal Hoca bu çocuğu kazanır inşallah.
Altyapıdan gelen, Abdulkadie Hocanında övgüyle bahsettiği korkunç bir yetenek. Şımarmaz ve çalışırsa korkunç bir topçu olacak. Yaşı 17 yada 18.
serhat kurtulmuş altyapıdan genç futbolcumuz.
Altyapidan adananin cocugudur serhat
dikkat ettinizmi bilmem geçen yılların aksine takımdaki tüm topçularımız hep hareket halinde ve top rakipteyken pres yapıyor,koşuyor ve savaşıyor,umarım hep böle devam eder,serdar kulbilgeye diyecek söz bulamadım inanılmaz toplar çıkardı ,iyiki transfer etmişiz..zaten tanıyorduk iyi kaleci olduğu tartışılmaz ama artık bizim bünyemizde olması harika bir olay
serhat benim arkadasım bizim mahallede hatta 3 saat önce beraberdik pes attık acayip bir topcu insallah demırspor kadrosuna katar

Yeni yorum ekle