Aydoğdu'dan gündeme dair açıklamalar

Adana Demirspor kulübü başkanı Selahattin Aydoğdu yerel bir televizyon kanalına çıkarak Demirspor hakkında merak edilen soruları cevapladı

Adana Demirspor hakkında merak edilen birçok konuya açıklamalar getiren Selahattin Aydoğdu, Samet Aybaba ve Ünal Karaman hakkında açıklamalarda bulundu.

Sezon başında belediyenin de katkıları ile Samet Aybaba’yı sportif direktör ve Ünal Karaman’ı da teknik direktör olarak getirdiklerini, böyle bir yapının Süper Ligde bile olmadığını belirten Aydoğdu, “bu durum Türkiye’de bir ilktir. Süper ligde bile ikisi de hoca olan bir sistem mevcut değil, sportif direktör genellikle eski futbolculardan tercih ediliyor” dedi.

Ünal Hoca’ya sezon başında birçok teklif geldiğini, özellikle Karşıyaka’nın Ünal Hoca’yı transfer etmek için çok uğraştığını belirten Aydoğdu, KSK’nın bizden daha çok ödeme yapmasına rağmen Ünal Hoca’nın Demirspor’u tercih ettiğini ifade etti.

Samet Aybaba ve Ünal Karaman’ın aralarının bozuk olduğu konularına da değinen Aydoğdu; bu konuda en ufak bir sorun olmadığını, her ikisinin de abi-kardeş olduğu, devamlı birlikte oldukları ve Demirspor’a dair sorunları görüştüklerini ve ortada hiçbir problemin olmadığını belirtti. Ünal Hoca’nın teknik direktör olduğunu ve takımla ilgilendiğini belirten Aydoğdu, Samet Hoca’nın da transferler ve takım dışında kulüp ve alt yapı ile ilgilendiğini ifade etti.

Son olarak bir yerel gazetede Ünal karaman’ın eleştirel açıklamalarına da cevap veren Aydoğdu; bu açıklamalarda kendisini ve yönetimi hedef alan söylemler olmadığını, basın mensuplarının söylenmedik lafları kendilerini yıpratmak adına çarpıtarak verdiğini ifade etti. Ünal Hoca’nın söylediklerinde yanlış bir şey yok diyen Aydoğdu, “Ünal Hoca’nın söylediklerinde tesis konusunda söylediklerini zaten yapıyoruz. Alt yapıda problemler var, bunları çözmeye çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bu konuda Adana basının tavrını da eleştiren Aydoğdu, “Adana basında herkesin bir adamı var. Seçim zamanı muhalif olabilirsin ama yönetim ve başkan seçildikten sonra muhalefeti bırakmak lazım” şeklinde konuştu.

Samet Aybaba ve Ünal Karaman ikilisinin Demirspor için bir şans olduğunu belirterek aslında Ünal Hoca’yı geçen yıl Mustafa Uğur Hoca gittikten sonra anlaşmak istediklerini ancak kısmetin bugüne olduğunu belirten Aydoğdu, kendisi gitse bile Samet-Ünal iş birliğinin Demirspor’da 5-10 sene kalması gerektiğini belirtti.

Yorumlar

"Ben gitsem bile Ünal - Samet hoca iş birliği takımda 5-10 sene kalmalı" bir Başkan'dan duyulabilecek en akıllıca söz. Helal olsun diyorum.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor