"Pozisyon net olarak penaltı değil"

Geçtiğimiz haftalarda hakemliği bırakan Deniz Çoban, Adana Demirspor-Balıkesirspor maçının hakemini eleştirdi ve yaşanan penaltı pozisyonuna noktayı koydu.

Deniz Çoban yaptığı açıklamada, "Hakem arkadaşım için talihsiz bir pozisyon olmuş.Savunma oyuncusunun rakibine penaltıyı gerektirecek herhangi bir teması gözükmüyor. Pozisyon net olarak penaltı değil." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının ardından canlı yayında, karşılaşmada verdiği hatalı kararlar nedeniyle özür dileyen hakem Deniz Çoban, hakemliği bıraktığını açıklamıştı.

Yorumlar

senin kadar karakterli değil herkes
hocam adam değmiyor bile ama sen hakem için talihsiz pozisyon demişsin, bence talihsiz değil art niyetli. maç 1-0 olunca hakeme birhaller oldu. oyun hızımızı kesti, kontraataklarımızı kesti, tercihlerini balıkesir lehine çaldı ve maçta arkadaşıma dedimki illa kötü hakem haksız penaltı çalan değildir dedim adam bizi küçük küçük parçalamaya başladı dedim ve en büyük lokmayı penaltıyı verdi balıkesire. acaba vicdanı rahatmıdır ki bence rahattır çünkü bilerek isteyerek yaptı herşeyi. afedersiniz ama biryerimizi yırtsakta şampiyon olamayız bu hakemler adilce maç yönetmediği sürece.
öküzgüç türkalpin kendisi de biliyor penaltı olmadığını.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor