Ne yaptın be Tiago

TFF 1. Ligin 25. haftasında Adana Demirspor deplasmanda Elazığspor ile karşılaştı. Karşılaşma Elazığspor'un 4-2 galibiyeti ile sonuçlandı.

Karşılaşma Adana Demirspor açısından oldukça kötü başladı. 7. dakikada elmacık kemiği kırılarak oyundan çıkan Onur’un ardından maça ağırlığını koydu. İlk yarım saatlik dilimin kahramanı ise Tiago oldu.

İlk olarak kullandığı serbest vuruş direkten dönen Tiago, çok geçmeden Leroy’un kullandığı kornere vurduğu kafa ile Adana Demirspor’u 0-1 öne geçirdi. Bundan sonra Elazığ yarı alanında rakibi ile yaptığı bir ikili mücadelede ilk sarı kartını gören Tiago, 36. dakikada rakibi ile girdiği bir hava mücadelesinde dirsek attığı gerekçesi ile kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

İlk yarı Tiago’nun attığı golle 0-1 Demirspor’un lehine kapanırken, 10 kişilik Adana Demirspor ikinci yarıda 4 gol yiyerek karşılaşmayı 4-2 kaybetti. Böylelikle oyunda kaldığı yarım saatlik dilimde ve oynayamadığı bir saatlik dilimle Tiago Elazığspor karşılaşmasının en büyük belirleyicisi oldu.  

Yorumlar

senin gibi hakeminde ....... gevşek .........................
şerefsizsin ................
.............................................................................................
Maçı katletti ..... onur karabaş anan gibi saç uzatana kadar baban gibi bıyık bırak ..................................................................................... ................................ yetmez ama neyse
Tiago birşey yapmadı hakem efendi oyundan attı.elazığ sporlu oyuncular erkekçe yenemeyeceklerini bildiklerinden ........ yaptilar. soyadı karabas olan hemcinsleri ....... hakemle beraber iyi rol yaptılar.poteye yapilan penalti pozisyonunda penalti ve sari kart olmasi lazim.penalti yaptiranin sarı kartı vardı ama karabas efendi gormezden geldi bizum ruhsuzlarda itiraz etmedi.
Kardesim takimdaki en kaliteli topcu tiago ne yaptin be tiago deyip taraftara yem etmekte noluyor hakem gt se tiago napsin

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporBursaspor