Mulenga; "Adana’da olmaktan mutluyum"

Maçtan sonra TRT mikrofonlarına konuşan Adana Demirspor’un golcü futbolcusu Jacob Mulenga; Adana’da ve Demirspor’da olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

TRT muhabirinin sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Mulenga; attığı golün bir takım oyununun eseri olduğunu, takım olarak yaptıkları çalışmalarda ve antremanlarda benzer pozisyonları çalıştıklarını ifade etti.

Adana Demirspor’a transferi konusuna da açıklık getiren Mulenga, transferi için geldiği Adana’yı ve burada gördüğü yakınlığı beğendiğini ifade ederek, Adana’da ve Demirspor’da olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Bilindiği gibi Adana Demirspor’un golcü futbolcusu Jacob Mulenga, geçtiğimiz hafta sessiz kalırken bu hafta Timur’un ara pasına sert bir vuruşla Demirspor’un Giresun deplasmanından üç puan almasına neden olan golü atmıştı.

Yorumlar

Ropertaji izledim oldukca karakteri duzgun geldi insallah futbolu duzelir su an vasatin altinda
Hadi bakim görelim seni ama biraz daha hızlı olman lazım
sen gollerine başla bi. bak nasıl mutlu ediyor bu taraftar seni...
Mulenga vasatı aşamadı fakat maçın son dakikalarına kadar ileride pres yaptı.neyseki mücadelesi iyiydi.fakat mulenganın yanına giresunun yabancıları gibi hele hele ABWO gibi bir forvetimiz olsa çok iş yaparlardı.inşallah ara trasnferde bu işi çözeriz.çünkü mulenganın yanına mutlaka iyi bir partner lazım.
Yorumumu yayınlanmadınız aynısını tekrar yazıyorum,geçen sene rostanda saklıyorduk ama rostand bu adamın yanında maradona kalır,bu oyuncu koşamıyor kesin bi sakatlığı var,çok ağır maç içinde hiç bir olumlu hareketi olmadı golü de boş kaleye attı zaten,alt yapıdaki gençlerden birini katsak daha iyi oynar,acilen forvet lazım bize ayrıca bu adam canlı olarak hiç işlenmemiş görünüyor yoksa bu paraya değmez,kurtulmanın yolunu bulmak gerek

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor