Maçın favorisi hangi takım?

Bahis şirketi İddaa, PTT 1.Lig'in 14. hafta maçında Samsunspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak karşılaşmanın oranlarını belirledi.

Samsunspor-Adana Demirspor karşılaşması pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek. İddaa programında ev sahibi Samsunspor favori gösterildi.

İddaa oranları, ev sahibi Samsunspor galibiyeti 2.00, beraberlik 3.10 ve Adana Demirspor galibiyeti 2.65 olarak belirlendi. Ayrıca “altı–üstü” oyunu için de “alt” oranı 1.75, “üst” oranı ise 1.60 oldu.

İşte PTT 1.Lig'de tüm maçların iddaa oranları;

Yorumlar

ali Tandoğan ayrılıyormuş bilgi paylaşabilirmisniz ??
Sezon başında PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor ile 1 yıllığına anlaşan tecrübeli futbolcu Ali Tandoğan’ın takım içerisindeki bazı sıkıntılardan dolayı mutsuz olduğu ve hakkı olan tüm alacaklarını bırakarak takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Adana Demirspor’dan ayrılıp, ayrılmama konusunda bir hayli düşünen Tandoğan, kendisinin her anlamda yıprandığını fark ettiği ve mutsuz olduğunu hissettikten sonra hocasına ayrılmak istediğini ifade etti..!! Alicıgım acıklaman cok sacma giden gıder senın gıbılerın hakkında ancak o mersın ....yurdu gıbı takımar gelır.sen suan ben yaslandım ........... halım kalmadı desene..! Sen kımsınkı demırspor dan alacaklarından vazgeceksın? sen demırspora sadakamı bagsedıyorsun sacma sapan herif.!! kimsenın alacagı kalmaz demırsporda hem sana sunuda soyleyeyım son uc mactır sen bır hıctın ve nereye gıdersen gıt demırspor gıbı camıa bulamazsın hadı gule gule sana..!!!!
iyi de sen ne diye celallendin bu kadar hayırdır ??
ali Tandoğan haberini önemli samsun maçı öncesi yazan spor01 sitesidir,,olası bir samsun mağlubiyetinden bu site ve sahipleri ve yazarları sorumlu olur ..mustafa bz , memet çevk sürekli demirsporu ve yönetimi kötüleyen yazılar yayınlıyorlar ,bunlar Demirsporluyum diye geçinen sözde Demirsporlu olacaklar birde !!
Kardeşim her duyduğunuza niye inanıyorsunuz ali tandoğan niye gitsin neyden rahatsız olacak ben inanmıyorum gideceğine nereye gidecek gideceksede kimseyi zorla tutamayız yanlız demirsporun iyi olmasını istemeyenler var devamlı en ufak bir şey bekliyorlar şimdi demirspor inşallah samsunu yenerse liderle arasında 5 puan kalır osmanlı puan kaybeeti haftayada osmanlı yenerse nasıl bir konuma gelir bunu düşünen varmı arkadaşlar bazı yorum yapanlar yazıyor o gitsin bu gitsin kardeşim devre arası olmadan kimse bir yere zaten gidemez yazınca ne oluyor yani senin benim gördüğümü hoca görmüyormu boş yorumlarla takımı moralini bozmaya gerek yok
demirsporun çocuğu emre selen tff ye başvurduktan sonra elin ali tandoğanı ayrılmak istemiş çokmu

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor