"Kulüpte çok fazla sıkıntı var. Kimse mutlu değil"

Adana Demirspor deplasmanda Samsunspor ile 1-1 berabere kalırken, Kaptan Semih Güler maç sonu yaptığı açıklamada kulüp içerisinde büyük sıkıntılar olduğunu belirtti.

Semih Güler yaptığı açıklamada, "Biz bugün son dakikalara kadar karşılaşmayı önde götürdük. Uzatma dakikalarında gol yemek kötü oldu. Bugün oyun dışında son zamanlarda zor şartlar altında mücadele ettiğimizi belirtmek istiyorum. Bunu kimse bilmiyor ancak son 2 aydır gerçekten kulüp çalışanları, futbolcular olarak zor şartlar altında mücadele ediyoruz. Buna rağmen son haftalarda Adana Demirspor'a küme düşme korkusu yaşatmadık. Tüm herkese çok teşekkür ederim. Sahada oynayan kimsenin kafası rahat değil. Bu yüzden bazı kötü şeyler sahaya da yansıyabiliyor. İkinci golü atamamamızın sebebi bu olduğunu düşünüyorum. Taraftarlarımıza ekstra ekstra teşekkür ediyorum. Buraya kadar gelip bizi desteklediler." dedi.

Zor şartların ne olduğu sorusuna ise Kaptan, "Sıkıntılar çok fazla. Hangi birini sayabilirim bilmiyorum. 2 yıldır Avrupa'ya oynayan bu sezon Avrupa'da oynayan bir takımın bu durumda olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben yıllardır bu kulüpteyim. Hiç kimse rahat değil. İnşallah bu sıkıntılar bir an önce çözülür. Bunları sahaya yansıtmamaya çalışıyoruz desek te kimse içerde mutlu değil." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Sıkıntıyı söyle bizde bilelim sorumlular kimmiş öğrenelim laf atıp geri çekilmek olmaz
Maddi sıkıntılar..başka ne olabilir. ? Lig bitsin bu takim dagilir ( çok ayrılan olur).
Adam gayet açık konusmus,okuyan herkes sıkıntıyi anlamıştür sanırım! Kaptan olarak diğer futbolcuların ve kulüp çalisanlarinin sesi olmuş
Maddi sıkıntıdır.
YANİ: "Maaşlar ödenmiyor" demenin net versiyonu..Bunları zaten duyuyorduk ta,kaptanın söylemesi durumun ne kadar ciddi olduğunun işareti..Bu gidişat iyi değil,demedi deme İbrahim(:
Sıkıntı oldugu futbolcularin özgüvenlerinin olmadigi herhalkerinden belli böyle olmasa bu maçı kesin kazanirlardi son.10 dak.tecrubeli olmalarina ragmen stres yaptilar
Ads adini kullanarak adalet adi altinda kacan eski baskan vekili yeni baskan maas odeyin oduyemiyorsaniz takimi eski haline getirip birakin
Benim anlamadığım bu takımda personel dahi sıkıntılı iken kurzawaya neden teklif yapılıyor mesela.
Bu yıl değil ama seneye korkarım küme düşeriz acı ama gerçek, inşallah yaniliriz
Bütün Anadolu kluplerine olan bizede olacak. Amotore kadar düşeceğiz
Baskan maas ödemıyordur baska ne olacak.ayıp baskan .adamlara az da olsa ödeme yap.
Şu haberi okudum ya artık ne hocaya nede topculara suç bulmam bu şartlara rağmen bu topçular takımı ligde bıraksın kral da onlar paşa da
Çok ilginç şeyler olduğu açık ama bizim haberimiz yok… murat sancak bu duruma gelecek adam değildi var bir şeyler… yarın semihi de kadrodışı bırakabilirler bu açıklamalarından dolayı. Geleceğimiz hiç de parlam görünmüyor. Michut’un da sakat olmadığı para almadığı için oynamak istemediği konuşuluyor. Tuzlaspor’a çekilen mali operasyon bize de yansıyor sanırım, başkanın da bu sebepten arkaplana geçtiğini düşünmeye başladım.
Sıkıntı maas vermıyor.alacakşılarını vermıyot.baska ne olacak.
Sıkıntı maas baska ne olacak
Adanali zengin H. Arat bey Bjk başkan olacağına memleketine sahip çıksın.
buyuk emeklı başkanda para bitti
Şimdi anladınızmı takımın neden dağınık ve sonuca gidememesini,ne gibi sorunlar var kimse bilmiyor taraftar olarak,hiç istemesede kaptan açiklamak zorunda kalıyor ama detaylara girmiyor,demekki durum çok daha vahim,ben sizin ölene kadar başkanınızım diyen zat nerede,hani demirsporu bir reklam aracı olarak kullanan,konustumu mangalda kül bırakmayan nerede,su alan gemiyi önce kim terkeder biliyorsunuz degilmi,peki güya başkanlığı devralan geçmişi şaibelerle dolu zat ne yapiyor,hiç haberimiz yok,grubun haberi olduğundan eminim ama yemlendikleri ve üçe bölündükleri için sesleri çıkmıyor,ama sanmasınlarki bu kulüp sahipsiz..
futbolcularin para alamama korkusu var acik ve net!!! teknk direktorle fifalik yaa borc karsiligi bonservisi eline verilen futbolcular fifaye sikayet edenler .bu sekil yanlis takim icinde huzursuzluk yaratir demistik.
Helal semih. Bir şeyler kötü gidiyor. Belli ama ne?
Ödeme ve disiplin sıkıntısı var( tahminim). Zaten bunlar olmasa bu takım yine 3 ve 4'e oynardı.
Arasıra seni de elestriorduk kusura bkma Semih kardeşim aylardır hiç belli etmeden bize yansitmadan savastiniz hepinize helal olsun sizlerin hiçbir suçu yok
Artik Ads' de maddi konuların taraftara.acik bir şekilde konuşulması gerekir.Bu konuda geç kalmamız gerekir.
Hani 5 yıl içinde şampiyon olacağız diyen masal kahramanı nerede? Taraftara türlü türlü hikâyeler anlattı. Baktı, takım amatöre kadar gidecek kaçtı gitti. Sezon sonu takımda oyuncu kalmaz,yönetim zaten kaçtı. Sonra amatöre kadar giderik maalesef yolun sonu böyle görünüyor.
Gerçeklerin ortaya çıkma gibi, kötü bir huyu vardır.Sayın Başkan dürüst bir şekilde basın toplantısı düzenle ve gerçekleri açıklada herkes bilsin.
.................
Adana lılar Bjk başkan olacağım diye birbiriyle yarışıyor. Fatih terim ads çıkmış semtine uğramıyor, adam siirten gelmiş ads başkanlık yapıyor yapmayın etmeyin beyler 28 senede zor çıktık şu takıma sahip çıkın çaycuma/Zonguldak tan selam ve sevgilerimle.....
Bağış kampanyası başlatmak şart. Adana nüfusu’na kayıtlı gönülleri güzel insanlar, gönlünce yardım kampanyasına katılmak şart olmuştur. Türk futbol tarihinin köklü klübü Demirspor bizim. Mağdur olmaması bizlere bağlı. Yönetimle konuşup kampanyayla ilgili bir düzenleme neden olmasın. Demirspor’un gidişatı iyi değil. Dilin ebesi yoktur. Çakallara yem olmıyalım.
Bir kulüp düzenli bir harcama ile mütevazi kadro ile idare edilir. Biz hemen şampiyon bir takım istemedik. Alt yapı ile bu takım bu ligde hep kalıcı olmalı. Bir trabzon kadar olamaz mıyız?

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor