"Kendi evimizde bir puana sevinemeyiz"

Süper Lig’in 32’nci hafta karşılaşmasında Adana Demirspor, sahasında Kayserispor’la 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası Adana Demispor kaptanı Semih Güler yaptığı açıklamada Adana'da bir puana sevinemeyeceklerini bu maçı Samsunspor maçı ile telafi edeceklerini belirtti. 

Kaptan Semih yaptığı açıklamada, "Bir defans oyuncusu olarak gol yemediğimiz için mutluyum ancak gol atamadığımız için üzgünüm. Bu maçtan 3 puan almayı çok istedik. Eğer üç puan alabilseydik kendimizi yukarı gruba atabilirdik ve üst sıraları yakalama şansımız artardı. Son saniyeye kadar çok istedik ama olmadı. Kendi evimizde bir puana maalesef sevinemeyiz. Bu sonucu kabul etmek olmaz. Şimdi Samsunspor maçında telafi etmek istiyoruz." dedi.

Yorumlar

Yıllardır burdasın bir gram gelismedin be Semih
Samsun bizi net yener..Nokta.
Ozellikle kenar ortalarda zaman zaman hata yapıyorsun, bazen pozisyonunda agir kaliyorsun kademe ve ofsaytı bozmada anlik hatalar yapiyorsun ve topu oyuna sokmada ürkek ve ozguven eksikliğin var, aslında bu Türk stoperlerin genel sorunu,bu yüzden geri ve yan pas sende aliskanlik haline gelmiş.malesef.Bu konularda çok çalışman.lazim Semih.Kardesim.
Bi de çevre kontrolü hiç yok kontra yediğimizde arkasına sağına soluna hiç bakmıyor arkasında adam cirit atıyor haberi yok havalarında gördüm bunu uyardım iyi topçusu eksik yönün bu diye bana alevlendi
Samsun seni nasıl yener? Neye göre ,, ne biliyorsun? Sadece benim tahminim, 1-0 biz alırız. Yada,0-0 berabere. Artık yenilgi yok.haydi Mavi şimşek.
...............................
Semih hakkaten çok çalış kardeşim, Ya Gravillo nün öldürücü hataları gerçekleşse ne olurdu. Tebrikler Adsm.
.............................
sudokumu cozuyoruz ne bu sifreli yorumlar anlamadim gitti

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor