Hikmet Karaman'dan hakemlere övgü

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Mondihome Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Adana Demirspor teknik direktörü Hikmet Karaman, "Önümüzdeki hafta oynayacağımız deplasmandaki Samsun maçına odaklanıyoruz." dedi.

Karaman, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başlayamadıklarını söyledi.

Kayserispor'un dirençli şekilde oyuna başladığını belirten Karaman, "Daha sonra oyunu kontrol ettik. 43. dakikada Emre Akbaba'nın net bir pozisyonu var. Atabilsek, içeri 1-0 girebildik." dedi.

Karaman, ikinci yarıya daha iyi giriş yaptıklarına dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Rakibimiz özellikle kendi alanında, takım halinde, takım savunmasını iyi bir şekilde yapmayı başardı. 2-3 tane de orada pozisyonlar. Kaleci Bilal bunları çok iyi çıkardı. Tebrik ediyorum onu da. Bence iyi bir maç oldu. İkinci yarı bizim üstünlüğümüzde olan, pozisyonlarımızın olduğu bir maç oldu. Aynı zamanda bu maçı yöneten hakemler, genç hakemler. Süper Lig maçı az olan hakem arkadaşlar. Onları da kutlamak lazım çünkü zor bir maçtı. Biz yukarıları yakalamayı düşünüyoruz. Kayserispor bizi yakalamayı düşünüyor. Bizim lehimize, aleyhimize, Kayseri'nin lehine yapılacak yanlış, hata iki takımı da zor durumda bırakabilirdi. Buna rağmen hakemler bence çok iyi maç yönetti. Onları da tebrik ediyorum. Burak Hoca'yı da tebrik ediyorum; antrenörlüğünü ilk yıllarında takıma katkısından dolayı. Kayserispor'a başarılar diliyorum. Önümüzdeki hafta oynayacağımız deplasmandaki Samsun maçına odaklanıyoruz."

Yorumlar

Bayram tebriği gibi..Sistemsizliğinden dolayı ben seni tebrik edemiyorum tiyatrocu hoca(:
Ya arkadaş kalan maçlarda ya Serkan damla ile devam ya da eski Adanalı topculardan hocalara bırakın valla
Bu takımı ipten aldı bos bos konusun.yaxın
Samsun da napacaz merak ediyorum
Gerçekleri konuşan centilmen hoca.
Samsunda 1 Puan süper olur , ama zor evinde çok güclü bir takim.
Bisey dikkatimi centi. Reklam panolarinda resmi baskan metin korkmaz 1954 adanaspora basarilar diliyordu. Neden boyle bjsey oluyor anlamadim. Daha oncede tarsusa maclarinj izlemeye gitmislerdi.
Samsun maçı sezon maçı oldu mağlubiyet son haftalar kabus olur
Demiri hıkmet hoca ipten aldı adilik yapmayın demırdporlular.kalıtelı hoca bu kadro ederı bu adamda gs ve fener gıbı kadro mu var davar demirsporlular.
Ne kadar boş bir yorum..İlk 2 takım dışındakiler de bizden iyi kadromu var??..BJK-Trabzon bile o kadrolarıyla eleştiriirken üstelik..Ank.gücü-Samsun o kadrolarıyla bizden iyi top oynuyorken..Bizde hoca sorunu var..Emre Belözoğlu'nu getir bu kadro deli gibi top oynar..
Hocam senle.bir.adim.ilerii ki adım geri gidiyoruz Bana gore takim onceki 2.senelik takima gore daha kalici ve.daha.cok umut vaat eden futbolculardan olsuyor..Ilk geldiğinde.zaman.istyordun Artik bu durum mazeretin olamaz.Sezon bitiyor Belkide deplasman galibiyeti olmayan tek takim biziz.Hakli olarak Ads taraftari senin teknik direktörlüğünü sorguluyor.
Bos bos konusun demir bir cok oyuncusu 3 lıg oyuncusu demırı ipten aldı bu kadro bukadar ederde bu toplama sanki mılan tk.var elinde capulcu demırsporlular futbol cahilleri.
Kayserispor maçında ilk yarida Nani sol.kanat oyuncusu olmasına rağmen Emre Akbaba'nin yanında cift on.numara.gibi oynadı.sol kanada gecti.Balotelili ķlas futbolcu olmasına rağmen nispeten ağır hareket ediyor.Bu üç futbolcu .top.kaptirma.ozelĺikleri fazla olduğundan maçın.ilk yarısı malesef boşa.gitti.Kayserispor sanki ilk yarida oyuna hakimmis gorundu. Mochut da.etkisiz futb olu ile bu dura.
Samsun ve GS maçları sıfır çeker İstanbulspor karşısında cirmalar dururuz vaziyet bu
Antep-İstanbul'u yenmek şart oldu..Hele son maç B.Şehir'e kalırsa yandığımızın resmidir de,en alttaki 4'lü neyseki hep bize çalışıyor..
Samsunu yeneceğiz inşallah. Gs şanslı ve kalecisi çok güzel. Onu yenmek zor 1 puan belki. İstanbul havlu attı. Ama dikkat.
Kel başa şimşir tarak. Şişir bizi.
Bu sene kalır seneye düşeriz
Hikmet KARAMAN gayet başarılı.Dağılmış özgüvenını yitirmiş takımı iyi toparladı.Maça gelince çok zor bir maçtı.Futbolcular cezasahasında birkaç pozisyonda birbirlerini görebilselerdi 2 gol olabilirdi.biri ATAL a atılmayan pas ikinci yarı.hoca çıldırdı. basit pas hataları hoca ne yapsın.
Samsun 3 puan. Gs 1 puan İstanbul kendi haline yansın son darbeyi Hataya vurdu. Pili bitti.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor