Forvete takviye

Adana Demirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Teknik direktör Giray Bulak'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını titizlikle yürüten Mavi-Lacivertli yönetimden hücum hattına takviye geliyor.

Mavi-Lacivertliler, en son  Belçika ekibi KV Oostende'de oynayan Kongo asıllı Belçikalı sol kanat Yannick Loemba ile prensipte anlaşma sağladı. Mavi Şimşeklerin Loemba'yı Adana'ya getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği belirtildi. 

Geride kalan sezonu kiralık olarak Oud-Heverlee Leuven'de geçiren 27 yaşındaki Kongolu 18 karşılaşmada; 3 gol kaydetti.

Yannick Loemba'nın transferinin gerçekleşmesinin ardından; Mavi Lacivertliler 6. yabancı transferini gerçekleştirmiş olacak.

Yorumlar

Adanademirsporumuza yeni sezonda başarılar diliyorum. Allahım yolumuzu açık etsin inşallah bu sene istediğimiz süper lige çıkarız.
Arkadaşlar Beinsport un tff 1. lig maç yayın programında adanademirspor un maçını göremedim. ilk hafta maçını seyredemeyecek miyiz?
hayırlı olsun bol gol atsın inşallah.
Gürcan baba haricinde kimseye guvenim yok erciyes bandırma vb iddaa lı maçları yaşatmayın artık bu buyuk taraftara
S aydoğdunun hesabına yanlışlıkla 1.5 trlyon para geçiyor ve i gazali hiradağı fark edene kadar kimsenin bundan haberi yok ha. Vay anasını ya bu şehir kuküp hakkaten teksas gibi. Bu arada imam gazali hiradağını kutlarım. Bu arada aydoğdunun sonradan niye aday olduğu anlaşıldı gibi !!!!!
trt 6 maç beinsiz spor 3 maç yayınlıcakmış her hafta , reyting bizde olduğuna göre dijitürk şart oldu
Trt de mi verecek maçları ? Beınsport da 4 maç yayınlanacak yazıyor. Bizim maç trt de mi e zaman? Ben sadece beınsport verecek diye biliyorum maçları.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor