Ergin Keleş: "Play-off oynama şansımız var"

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un forvet oyuncusu Ergin Keleş, play-off'tan uzak kalmalarında en büyük sorumluluğun kendisinde olduğunu belirterek, hedefi yeniden yakalamak istediklerini söyledi.

Devre arasında Adanaspor'dan transfer edilen tecrübeli futbolcu, ligin ikinci yarısında 10 maçta toplam 892 dakika süre alıp sadece bir gol kaydederken, Adana Demirspor karşısında hırslı oyunu ile 2 gole birden imza atmıştı.  

Ligin son haftasındaki Adana Demirspor maçına kadar sadece 1 gol atabildiği için taraftarlarca eleştiren Ergin Keleş, Adana Demirspor'a 2 gol atarak, 3-3 biten maçta 1 puan alınmasına doğrudan etki etti. Ergin Keleş, bu sayede Gaziantep ekibindeki gol sayısını da 3'e çıkardı. "Çok fazla pozisyona giriyorum ama gol atamıyorum. Adana Demirspor maçına kadar son 10 maçta ilk 11'de görev aldım ve bunlarda da 6 galibiyet elde ettik. Aslında bu iyi bir oran."

Bundan sonraki tüm maçları kazanabilecek bir takımız. Bunu Adana Demirspor maçıyla gösterdik. Yeterli potansiyel ve oyuncu kalitemiz var. Şu an itibarıyla biraz uzak görünüyoruz ancak dediğim gibi kalan tüm maçları kazanırsak play-off oynama şansımız var."

Yorumlar

s.... a.... k... oğlu
Şeref haysiyet yoksunu hayatının maçını oynadın .... herif.
ksk de juninho burda bu ergin...ilerde bi baskasi..bize herkes bileniyor...alayina inat bu takim champion....OLacakk
lan olum bize yat demedik tabi de ne diye o kadar ..........................................................
var ergin var; sizin hala play-off oynama şansınız var.ama anlamadığım bu şansınız bizim maçımızda berabere kalarak azaldı sanki nedersin. maç 3-3 olunca süre geçirmeye oynadınız skor üretmeye değil.galibiyet için oynamanız gerekmezmiydi. bak bu beraberlikle ya play-off un 1 puan gerisinde kalırsanız yazık olmazmı size.
senin matematik hocan kim lan?
alahini seven sunun resmini kaldirsin...
olum sana her turlu hakareti yapsakta sende ar yokki namus denen kavramdan senin haberin yok..
Hehe ergin bu saaten sonra play off'a katilabileceğinizi sanıyorsanız boşuna
tipine tarak sürteyim ergin kelek
he he playfa kesin kalaırsınız.tabii ki geriye kalan 5 maçı da alırsanız.yani hala nın büllüğü olsaydı amcan olurdu .........
ne yani bu haber haber ads başlatmayın ergininde bilmeyindende ne alakası var bizle bitmiş bir ya daha ne yazıyorsunuz bu adamı neyin peşindesiniz anladım ben küfürmü edelim ne için koydunuz anlamadın yavşağı attığı golde nasıl seviniyordu sanki milli maçta yabancı takıma gol atmış gibi bunu koyuyorsunuz haber diye sağolun
Kaldırın bu haberi midemiz bulanıyor..
su o cocugu bile 2 gol atti bize, yazik o defansa...
acil beyin nakli acil
ergin keleş kardeşim,her pozisyona el el diyerek hakemleri kandırdın alakası olmayan pozisyondan penaltıyı aldın sonunda,bizim pozisyonlarımız seninkine göre on kat penaltıydı ama verilmedi nedense,play off oynayın biz sizi destekleyeceğiz ve size inat süper lige çıkacağız
ergin i öpene hakan kutlu bedava

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor