Emre Selen takımını kurtardı!

Adana Demirspor'un deplasmanda Altınordu'yu 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya Emre Selen kurtardığı kritik penaltıyla damga vurdu.

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Adana Demirspor karşılaşmanın 58. dakikasında kalesinde golü gördü ve fark 1'e indi. Golün hemen ardından topla ceza alanımız içine giren Altınordu, penaltı kazandı. Penaltı atışını kurtaran Emre Selen 1. golde ki hatalı çıkışını önlemekle birlikte bir anlamda da takımını kritik maçta 3 puana götürdü.

Emre Selen bu sezon Adana Demirspor formasıyla 2'si Ptt 1.Lig  4'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 6 maça çıktı.

Yorumlar

Emre adananın çocugu hepimiz cok seviyoruz bence ilerde cok iyi kaleci olacak ama yan top calışması gerek Allah devamini erdirsin.
çok yan top çalışması lazım,yan topları sıfır ama iyi kaleci olacak.
Arkadaşım Emre hazır değil yan top sıfır..ilk golde iki pozisyonda da boşa çıktı..fark iki olduktan sonrada yine boşa çıktı Allah'tan bu sefer vuramadılar..şampiyonluk bu kaleciyle hayal!!!!..Serdar'ı beğenmeyenler Kayseri maçının özetini izlesinler..
emre 20 yasında henuz profesyonel olmamasına ragmen o egosu kendınden buyuk olan serdar kulbılgeden daha yureklıdır.En azından bu takımda herkes gıtse onun kalacagını bılıyoruz emre selen adananın cocugudur para ıcın takımını satmaz ayrıca cok ovdugunuz serdar kulbılge bızdeyken ne kornerde cıkıyordu nede herhangı ortalarda defansla anlasamıyordu.Kayserisporda ilk macta yaptıgı govde gosterısıne kanıpda bugun 3 puanı kazandıran adam emre selenı kımse sılemez.SAYGILAR ADANA DEMIRSPORLUDUR
Arkadaşım herkes emre'nin yanında fakat yan toplar korku filmi gibi .. Bu şekilde çok hatalı gol yer hem kendini bitirir hem bizi.Kimse bişe demiyor Çalışsın düzeltsin diyor. Hayal aleminden çıkıp gerçekçi olmak lazım. Bu arada penaltı kurtardıktan sonra armayı öptü ya .. o herşeye bedeldi..
Emre'nin yan top zaaflari olsa da Serdar'dan bir kaç gömlek üstün kalecidir.Kayseri savunması top gecirmedi Serdar'a top bile gelmedi.
O zaman sen maçı izlememişsin arkadaşım..bu arada beğenmediğin Serdar Buca maçında 2-1 galipken karşıkarşıya bir top çıkardı kırılma anıydı..Sezar'ın hakkını Sezar'a verin!!!
Daha öncedende mesutla alakalı yorum yapmıştım.. O zmndan bu zmna aynı tas aynı hamam..önde basamıyor,aldığı topu yan ve geri pas yapıyor..çalım yok, arapası yok.. Ads olmasaydı 2lig b de ancak oynayabilirdi!!!
1..ilk yediği golde hatası vardı neyseki telafi etti. 2..Hakem çok kötü performans sergiledi bence. 3..Yedek kalecimiz neden yok!! Emre sakatlansa kim girecek ?
Yediğimiz golde Emre hatalı çıkış yaptı ama ferhatta o kafa topuna yükselme zahmetini de göstermedi. Gölden hemen sonra Ferhat bir hata daha yaptı ikinciyi yiyorduk nerdeyse. Sağ bekte arada Tayfur değerlendirilebilir
emeği geçenlerden allah razı olsun
Mesut ve ferhat pek iyi değillerdi,bu iki oyuncunun alternatiflerini hazırlamak gerek,hurşut sahada basmadık yer bırakmadı tebrikler hurşut. Emre yan toplara çok çalışmalı her yan top tehlike oldu maalesef kalemizde,bu galibiyette emeği geçen herkese teşekkürler. Yeni transferlerin takıma katılması ile çok daha iyi bir takım olacağız inşallah
Değerli ads sevenleri tecrübesiz olsada Adana'nın Çocugu Emre'nin Yüreği begenilmesede kendini bulan özgürcanı Adana'yı seven Oğuzhan'ı bir Kuruş para almasamda futbolumu oynayacağım diyen beykanı yaşlanıyorum ama bitmedim diyen hurşutuyla kısacası bu karakterli futbolcularla Aslan gibi taraftarıyla şampiyon olacaktır şimşeğim oyna oyna hedefe kadar arkandayız
ne demek takımı emre kurtardı?emre goldeki yaptığı hatayı,penaltıyı kurtararak telafi etti.lütfen kral dan çok kralcı olmayın.emre tabii ki bizim gözbebeğimiz ama 1.kaleci olması için daha erken.ama zamanla bunları telafi edecektir.ama şampiyonluk yolunda yapacağı hatalar ve kaybedeceğimiz puanlar bize pahalıya malolabilir.bu dünyada hiçbirşey demirsporumuzun şampiyonluğundan daha önemli değildir. bu yüzden bize gözümüzü arkada bırakmıcak acil iyi bir kaleci şart.her yan topta yüreğimiz ağzımıza geliyor.yoksa emre çok çevik ve refleksleri çok iyi,ileride daha da iyi olacaktır.
emre iyi kaleyci olacak....ogrenecegi tek sey hangi topa cikip cikmamaktir...cikmasii gereksiz toplara cikiyor kaleyi bosaltiyor nitekim besiktas ve altinordu macinda boyle gollrr yedik...dun yedigimiz golde ilk anda cikmasa topun sekip kale alaninana geri donusunde kale alanina hakim olabilir iki adim cikip cok rahat topu alabilirdi....bir kac poziyondada cikmasi gerekiyirdu cikmadi treddut ediyor.....
Ilk maçımIzda Ferhat yine beklendiği gibi üzerine birşey koymadan eski taş eki hamam devam ediyor kendisine çeki düZen verm dönemi bitti hürdür çok top kaybetti bu maçta Allahtan ki Oğuzhan gibi bir topçumuz var. Emre için tek söz yat kalk yan top çalış Emre. Bundan daha iyi fırsat olmaz. Hüseyin kala, Tayfur ve Timur bir an önce takıma katılmalı
Tapsu sana sonsuz katılıyorum..arkadaş şampiyon olmak istiyorsan bu sene bu kaleciyle olamazsın! Her takım Altınordu değil.. Bizim burda konuştuğumuz para ve karakter meselesi değil Mert arkadaş..ha ben şampiyonluk istemiyorum diyorsan oynat her maçta tecrübe kazansın..ama o sene bu sene değil..neyse futboldan anlayan arkadaşlar ne söylediğimi anlamışlardır!!!
aynen sampiyonluk icin kalede dahil transfer sart.....
yazık Adana'nın çocuğu Emre'ye sahip çıkacağınıza, para için klubü satan kalecileri savunuyorsunuz. yazık.
Emreyi izlemek keyif veriyor kurtarislari çok estetik gol de yese yinede güven veriyor bu çocuk çok sağlam denilen ithal kaleciler bile çok saçma goller yediler birde altın ordunun kalecisi kimdi bildiniz mi tecrübeli tolgahandi oda 3 tane yedi dolayısıyla emreye haksızlık etmemeliyiz geleceğin yildiz adaylarından bu çocuk
emreyi de serdardan daha iyi bir kaleci yaptınız ya helal olsun size.demekki kayserili yöneticiler futboldan anlamıyor.anlasaydı emreyi alırlardı değilmi kardeş.
emre iyi olacak diye beklersek şampiyonluk hayal
emreyi tartışmanın gereği yok elinden geleni yapıyor,kalede sırıtmıyor yan topları harika olan kaç kaleci gördük herkes yan toplar diyor serdar şener ramazan pawlek hepsi tecrübeliydi ama yan toplardan bizi çileden çıkardılar kaleci kolay yetişmiyor günübirlik kalecilerle bu iş olmadı...real Madrid 17 yaşındaki cassilias a kaleyi emanet etmişti...kayseri neden mi şeneri almadı çünkü günlük başarı peşindeler şampiyon olduklarında serdarı bir paçavra gibi atacaklar asansör olmaya devam edecekler....kısaca şenerde bir ışık görüldü o ışığı el birliği ile söndürmeyelim dahada parlatalım derim ben
pardon arkadaşlar emrede bir ışık görüldü yazacaktım şener yazmışım :))
emre selen biraz şans bulunca günübirlik başarı isteyenler hortladı acaba kafalarında bir tecrübeli kaleci var mı isim verinde yönetim alsın bari parayı aranızda tolarsınız ama muslera ayarında olsun yan toplardan bizi verem etmesin bi zahmet :))

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor