Demirspor'a moral yemeği

İş adamı Tayyar Zaimoğlu tarafından Park Zirve Onbaşılar Restaurant’ta Elazığspor maçı öncesi Adana Demirspor’a moral yemeği verildi. Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. Tayyar Zaimoğlu, futbolcuların enerjisiyle ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu’nun destek, motivasyonuyla Mavi-Lacivertli takımın hak ettiği yerlere geleceğine inandığını söyledi.

Bu sezon birlik ve beraberlik içinde Adana Demirspor’un şampiyonluğa ulaşacağını belirten Tayyar Zaimoğlu, her zaman takımın yanında olmaya devam edeceklerini açıkladı.

Başkan Sedat Sözlü ise, Tayyar Zaimoğlu’na davetinden dolayı teşekkür ederek, Elazığspor maçından galibiyetle ayrılarak moral depolamak istediklerini ifade etti.

Başkan Sözlü, Cuma günü oynayacakları zorlu 90 dakikada takıma güvendiğini vurgulayarak, ‘’Bu yemeğin oynayacağımız Elazığspor maçı öncesi moral motivasyon olacağına inanıyorum. Adana Demirspor eğer şampiyon olacaksa; bu birlik ve beraberlik sayesinde olacaktır. Böyle kıymetli iş adamları çıkıp destek vermeli. Engin İpekoğlu hocamızla Adana’da ilk maçımıza çıkacağız. İnşallah bu maçı kazanıp hocamıza hediye etmemiz gerektiğini düşünüyorum. En büyük vazife de siz futbolcu kardeşlerimize düşüyor’’ dedi.

Yorumlar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporBursaspor