"Bolu’da ara sıcak 3 çeşit"

Ptt 1. Lig 4. Hafta karşılaşmasında Adanademirspor, Boluspor’u deplasmanda 3-0 gibi rahat bir skorla yenmeyi başardı. Ekibimiz puanını 10’a yükselterek 3.sıradaki yerini korudu.

Maça değinecek olursam;

İlk 15 dakikalık bölümde Boluspor, sol kanadı etkili kullandı fakat son vuruşlarda başarılı olamadı. Rakibin baskıyı artırdığı dakikalarda takımımız köşe vuruşundan Yiğitcan Erdoğan ile üstünlüğü sağladı. Skorun verdiği dezavantajla birlikte oyunu sahamıza yıkan Boluspor’a kalecimiz ve savunmamız adeta geçit vermedi.

İkinci yarıda deplasman takım modelinde ekibimiz şansısı kontra ataklarla aradı ve Boluspor’un ipleri eline aldığı dakikalarda Mulenga’nın harika pasında Hüseyin Kala fişi çekti. Skor avantajıyla birlikte oyunu domine eden takımımız Özgürcan ile farkı 3 çıkardı.

Takımımız harika bir mücadele örneği gösterdi. Ünal Hoca’nın, Alaattin Tosun-Cumali Bişi değişikliği oyunu forse etti diyebilirim. Maçın kırılma noktası ise Yiğitcan’ın anlık hatasında Serdar’ın açıyı kapatıp pozizyonu kurtarmasıydı.

Tebrikler Serdar Kulbilge, adeta yıllanmış şarap gibi tecrübesini konuşturdu. Kalemizde güven verdi.

Bravo Joseph Attamah, sol bek olarak oynadığı müsabakalarda harika bir oyun çıkardı, uyum sorununu kısa sürede atlattı.

Hakem Onur Karabaş, trafik polisi edasında düdüğüne sıklıkla başvurdu, sarı kartını elinden düşürmedi. Dolayısıyla maçın temposunu olumsuz yönde etkiledi.

Aman dikkat! Hakem Onur Karabaş hatalı da olsa takım olarak çok kart görüyoruz.

Salim Manav

Yorumlar

FEDEROSYON YETKİLİLERİ MAÇİ İZLESİN 90DK SONUNDA SADECE DEMİRSPOR OYUNCULARA KART GÖSTERDİ BU HAKEM ALLAH DAN BİZİ YAKMADİ
bolu maçı bitti rehavet yapacak. kayseri maçını düşünelim.
Gecen haftalarda ATTAMAH amatörce oynuyo diyen adama bak :D
ne zaman demiş biz o kadar okuduk ama göremedik öyle bir şey?
Tayyiphan Unsal yazmıstı kardesim pardon haklısın..
Salim manav kardesim tespitlerine katiliyorum ve yorumlarini ,tarzini cok begeniyorum basarilar ads ins bu sene 1 ligde

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor